97 kiloyla tekrar basliyorumm

Yeşil kahvenin faydaları?

* İçeriğindeki bileşenler yağ yakımını hızlandırıyor,
* Kalori yakımını hızlandırıyor ve böylece kilo vermeye yardımcı oluyor.
* Yeşil kahve çok yüksek antioksidan etkiye sahiptir. Yani metabolik faaliyetler sonucu oluşan serbest radikallerin oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor. Serbest radikallerin hücreye zarar vermesini engelleyen antioksidanlar böylece yaşlanmanın olumsuz etkilerini de geciktirici özelliğe sahip.
* Enerji verir, yorgunluğa ve halsizliğe iyi gelir.
* Şeker hastalığı riskini azaltıcı etkisi vardır.
* Hipertansiyon üzerinde iyileştirici etkisi vardır
Yeşil kahve nasıl pişirilir?
Yeşil kahvenin evde hazırlanışı oldukça pratik ve kolaydır. Yaklaşık olarak 1 yemek kaşığı kahve cezveye konulduktan sonra 180 ml sıcak su üzerine eklenir ve 4 dakika demlenmeye bırakılır. Sıcak olarak servis yapılır.

Yeşil kahve günde kaç kez içilebilir?

Yeşil kahve sabah ve akşam olarak günde 2 kez içilebilir. Fazlası zararlı olacaktır.
Yeşil kahve içerek zayıflayanların sayısı günden güne artmaktadır. Eğer sizde doğal bir yöntem ile zayıflamayı düşünüyorsanız yeşil kahveyi denemenizi öneririz.

Yeşil kahvenin zararları nelerdir?

Yeşil kahve son zamanlarda zayıflama ürünü olarak vitrinlerde çok rastlanan ve kullanılan bir üründür. Ancak aşırı kahve tüketimi vücutta su tutulmasına neden olabileceği için yeşil kahve içilen dönemlerde günde en az 2.5 litre su içilmesi gerekmektedir.

cankizzzz Merhaba, 25 yaşındayım 1 mayısta diyete başladım. 97,7 kilo ile başladım seninle yaş ve başlangıç kilolarımız tutuyor beraber devam edelim mi?
bugün 26. günüm 3.4 kilo verdim
hoşgeldin canım aramıza.Şuan kaç kilosun yanii.Cankız bi rakip daha çıktı bize kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…