Kız dövdürtme kendini şincikk :))son 5 kilo kalınca uygularım anam bunu:)))
Anam anam o kahveden bulmam lazım olmadı internetten sipariş etcem ayy :))Değilmi arada bir kaçamakta olsun :)).Kız zaten yer yemez kahvem yağa kiloya dönüşmesine izin vermedi
Sen istesende kötü olamassun kızzz bidenemmm:*Kız dövdürtme kendini şincikk :))
Valla zeka fışkırıyor bu kızdan hee Maşallah :))
Haftada bir kaçamak hakkınız var ona göre yapanı falakaya yatırcam artık.. Kötü olmanın zamanı geldiiii
hoşgeldin canım aramıza.Şuan kaç kilosun yanii.Cankız bi rakip daha çıktı bize kızzcankizzzz Merhaba, 25 yaşındayım 1 mayısta diyete başladım. 97,7 kilo ile başladım seninle yaş ve başlangıç kilolarımız tutuyor beraber devam edelim mi?
bugün 26. günüm 3.4 kilo verdim
hoşgeldin canım aramıza.Şuan kaç kilosun yanii.Cankız bi rakip daha çıktı bize kızz
Uff aynı kilolardayz hemen hemenn yarış başlasınhoşbuldum canım, şuan 94.3 kiloyumNisaeylemmir
pazar tartı günühoşbuldum canım, şuan 94.3 kiloyumNisaeylemmir
Uff aynı kilolardayz hemen hemenn yarış başlasın:)))
Sen ters anımı görmedin şekerim :))Sen istesende kötü olamassun kızzz bidenemmm:*
Canım hoşgeldin :)sizlerin yaş kaç? boy? kilo?
cankizzzz Merhaba, 25 yaşındayım 1 mayısta diyete başladım. 97,7 kilo ile başladım seninle yaş ve başlangıç kilolarımız tutuyor beraber devam edelim mi?
bugün 26. günüm 3.4 kilo verdim
Sen kaç yaşındasın , evli bekar, çalışıyor musun ??
Cankızım , muruvvetim öpüyorum sizi hayatım :) içimden geldi kız bugün görüşemeyince :)) şu Nisayıda öpsem mi bilemedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?