97 kiloyla tekrar basliyorumm

canım valla evde ne varsa o az yiyorm sadece.yeşil kahvemi muhakkak içerim bide yoğurt kürümü yapıyrm yatmadan önce.sabah erkende limonlu ılık suyumu muhakkak içerim.yedklerimi yazıyrm zaten burAya canm
Yeşil kahveyi nasıl yapıyosun ben beceremiyomuyum tadı çok kötü oluyo

Yeşil kahveyi nasıl yapıyosun ben beceremiyomuyum tadı çok kötü oluyo
ılık bi bardak suyu cezveye koyuyom bi tatlı kaşığı kahvemi bırakıyrm bi taşm kaynıyor çok kaynar içemiyorm ama.Bide ben dbakırn ilçesinde oturuyorm resmini koydğm markadan bulursan ne alaa dbakırda bile bulamadm gerçi bunu.bu tam hakikisii çok etkli akşam içersem sabah 7 de muhakkak vc yi ziyaretteym:)))

resim yüklenmiyor bellek yetrsiz diyor anlamadım.markası Amedi kapalı kutuda güvenilir yani.Dbakırdan almştm bikrre bir iki kez içip çöpe attm hem tadı mide bulandrcydı hemde bişeye yaramıyrdu

ben menümüde sporumuda tam yaptm yazdğm gibi şekerler size geçmiş olsun:).İlk başladğm zaman 54 bedendm şimdi yaklaşık 50 beden olmşm bizim ailecek basenler kalçalar büyüyor:))bayrama kadar 48 olsaydmm çok iyiydii boydan dökümlü püfür püfür bir elbise almayı istyrmm inşlhh

Canimsin ismini ver resmini at ben Adanadayim secenek çok burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…