Bu saatte pasta olmamış şekerimsabaha bıraksaydın keşke .. Neyse artık ceza yürüyüşü yaparsın sen kesin şimmdi :)
İgsallah cnm ağzından bal damliyo:)Olsun o kadar hiç kaçamagın yokdu senin :) bakarsın kilo verirsin vüvut şaşırır da kız :))
Yeşil kahveyi nasıl yapıyosun ben beceremiyomuyum tadı çok kötü oluyocanım valla evde ne varsa o az yiyorm sadece.yeşil kahvemi muhakkak içerim bide yoğurt kürümü yapıyrm yatmadan önce.sabah erkende limonlu ılık suyumu muhakkak içerim.yedklerimi yazıyrm zaten burAya canm
ılık bi bardak suyu cezveye koyuyom bi tatlı kaşığı kahvemi bırakıyrm bi taşm kaynıyor çok kaynar içemiyorm ama.Bide ben dbakırn ilçesinde oturuyorm resmini koydğm markadan bulursan ne alaa dbakırda bile bulamadm gerçi bunu.bu tam hakikisii çok etkli akşam içersem sabah 7 de muhakkak vc yi ziyaretteym:)))Yeşil kahveyi nasıl yapıyosun ben beceremiyomuyum tadı çok kötü oluyo
Hu huu uyudunuzmuu?
Eki Görüntüle 1838046 gögüsü unutmştum sonra yazdm oda 111olmş o ve kol. az eksilmiş
bunları acemice yazdmm gzelce temiz bir kağıda yazacam sonra çerçeve yapar asarım bakıp burnum yansın diye:))Afferimm kiz :)
Canimsin ismini ver resmini at ben Adanadayim secenek çok buradaılık bi bardak suyu cezveye koyuyom bi tatlı kaşığı kahvemi bırakıyrm bi taşm kaynıyor çok kaynar içemiyorm ama.Bide ben dbakırn ilçesinde oturuyorm resmini koydğm markadan bulursan ne alaa dbakırda bile bulamadm gerçi bunu.bu tam hakikisii çok etkli akşam içersem sabah 7 de muhakkak vc yi ziyaretteym:)))
ahaa olduu zorlaaCanimsin ismini ver resmini at ben Adanadayim secenek çok burada
Kalk hemen yap bak ben yeni bitirdim sporumu 48 dak spor yaptım :) üstüne 40 şınav 4 barfiks çekdim :)Evet biliyorum ama dayanamadim ya
yok daha 30dk yürüyüs bile yapmadimki
Espiritüelliğine bayılıyorum şekerim :))oooo bi misafrliğe gttm geldim neler neler yemişsinzz:)))
Maşallah canım benim epey incelme var, ne mutlu oluyor insan değil mi kilo verip inceldikce :))Eki Görüntüle 1838046 gögüsü unutmştum sonra yazdm oda 111olmş o ve kol. az eksilmiş
Oo yapmışsın sporunu kuzım .. Maşallah sana :))Yok cnm ben asla uyumam bu saate
sporumu yaptim geldim
simdi bi banyo yapayim geliyorum hemencecik :)
Ahahaaa bir daha o ölçülerim görmeyim diye iyi fikir aslında :))bunları acemice yazdmm gzelce temiz bir kağıda yazacam sonra çerçeve yapar asarım bakıp burnum yansın diye:))
hemde ne sevinmeee uçuyorum inceldğmi görncee:))Maşallah canım benim epey incelme var, ne mutlu oluyor insan değil mi kilo verip inceldikce :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?