- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
evet canım yeşil kahve.Türk kahveni. kavrulmamş ham hali yani.Beyaz çayı bende duymştum da denemedim.yeşil kahve benm kadim dostum artık:))Sağol tatlım.. Şu yeşil kahve bağırsakları çalıştırıyor demişdin Nisa demi kuzum ?? Öyleyse acaba Türk marketinde var mıdır ki vatsa alayım bende ayy bide beyaz çay mı beyaz kahve mi ne var galiba :)))
Bu yeşil kahveydi demi ???
Perfect !! Mükemmelsin hayatım :))4865 adım
692 kalori
İyi geceler arkadaşlar
Bağırsak çalıştırıyor yani ??evet canım yeşil kahve.Türk kahveni. kavrulmamş ham hali yani.Beyaz çayı bende duymştum da denemedim.yeşil kahve benm kadim dostum artık:))
Evet tatlişkomm hemde nasıllBağırsak çalıştırıyor yani ??
İnşallah bulurum bende o zaman :))Evet tatlişkomm hemde nasıll
Oo yapmışsın sporunu kuzım .. Maşallah sana :))
burdayımmmm öğretmenim:) Günaydın canımKizlarrrr nerdesiniz ya
Nerdesiniz neler yapiyonuz ayolburdayımmmm öğretmenim:) Günaydın canım
Ayyy sen ne yaptın Oylee kim beddua eder canım sana askolsunAyy beni nazarmı ettiniz kızlar yoksa bedduamı ettiniz gecenin 5nde kalktm bebeğe mama vernce pastaları götürdüm(
Şaka yapıyom kızzz tutamadm kendimii çokmu kötü yapmşm kız?Ayyy sen ne yaptın Oylee kim beddua eder canım sana askolsun
Afiyet olsun cnm ohh iyi etmisin napacan aman bizde bozmuş kafayı kilolarlaŞaka yapıyom kızzz tutamadm kendimii çokmu kötü yapmşm kız?
son 5 kilo kalınca uygularım anam bunu:)))Kızlar hayırlı günler bebekler :))
Kız dün kaçamak günüydü topiğin heralde anacıklarım :))
Tabi ben yapmadım kaçamak neyim :))
Bakın size bri arkadaşımızın paylaştığı yazıyı gösteriim, kaçamak yapmadan önce düşünün şekerlerim :))
Değilmi arada bir kaçamakta olsun :)).Kız zaten yer yemez kahvem yağa kiloya dönüşmesine izin vermediAfiyet olsun cnm ohh iyi etmisin napacan aman bizde bozmuş kafayı kilolarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?