97 kiloyla tekrar basliyorumm

menüm erken saatte yediğim pasta
kahvaltı yoğurt az yumurtA domates salatalık ekmek yok
öğlen yemek yok 40 .dk 3/5km tempolu yüryş artı 20 dk egzersz den sonra yeşil kahve.
akşamda bir kase arpa şehrye çorbası azcıkta ciğköfte yerm belki bol yeşillk salata

Tıpkı ben ama kilo vermede yok:)
Canım ben bu dediklerini hepten kezme taraftarı değilim geri dönüşünden korkuyorum çünkü.Ben şahsen istedğimi ogn evde ne pişiyrsa az yiyorum şuan bu yöntemle kilo veriyrm çok şükür.Sonrasını kilom durunca düşünürm bu benm terchm tabiiki

Vallaa acayip bogazim acildiiii
ama iyi oldu wc cikabildim bugün :)
Regl yakın iştahın açılmış belli hayatım .. Kız iki dondurma az olmuş anam şöyle 5 tane falan yeseydin tiksinene kadar ..
Cankız sana hergün 3 dondurma yeme şartı koyuyorum mutlaka ye ama emi kuzum :)))

Kızz oklavam nirdeeee beniiMmm haftada bir gün kaçamak iznin var !!! Bebek kendine gel .. Ceza sana bugün yürüyüşünü 1 saat yapacaksın ben anlamam.. Tatlı tatlı dondurmalrı götürürken iyiydi şimdi de tatlı tatlı sekdir şekerim hadiii bakalım

Sabahki kaçamak haricinde az bile yemişsin kuzum .. Çiğ köfte şişlik yapar dikkatli yeseydin bebeğim :))

Aslında en güzel yöntem canım :) sağlıklı şekilde ve uzun soluklu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…