Tıpkı ben ama kilo vermede yok:)spor malesef yapamıyorum evde pilates topudur koşu bandıdır herşey var ama yapacak adam yokşeker hiç yok ekmek makarna pirinç patates de yok
Kahveyi bulabildnmi canım?Tıpkı ben ama kilo vermede yok:)
Canım ben bu dediklerini hepten kezme taraftarı değilim geri dönüşünden korkuyorum çünkü.Ben şahsen istedğimi ogn evde ne pişiyrsa az yiyorum şuan bu yöntemle kilo veriyrm çok şükür.Sonrasını kilom durunca düşünürm bu benm terchm tabiikiTıpkı ben ama kilo vermede yok:)
3 yere sordum bulamadım canım bende kini icsem faydası olurmu acabaKahveyi bulabildnmi canım?
Sendeki nedir?3 yere sordum bulamadım canım bende kini icsem faydası olurmu acaba
Yeşil kahve yine ama aktardan almıştım açık gramlaSendeki nedir?
Yok ya yaptım şimdi icmedim döktüm bozuk mu ne iğrenç tadiYeşil kahve yine ama aktardan almıştım açık gramla
yok Açıkta olanlara hiç güvenim yok.Valla benmkinin tadı kötü değil canımYeşil kahve yine ama aktardan almıştım açık gramla
cankıııızzzzz kendine gel kızzzz2tane dondurma yedim bugün
gene basladim yavastan bozmaya
bogazim acildiiii geneeee
cankıııızzzzz kendine gel kızzzz
kız günde bi kere yeme 2 yada 3 öğün yap ama az yeVallaa acayip bogazim acildiiii
ama iyi oldu wc cikabildim bugün :)
kız günde bi kere yeme 2 yada 3 öğün yap ama az ye
Regl yakın iştahın açılmış belli hayatım .. Kız iki dondurma az olmuş anam şöyle 5 tane falan yeseydin tiksinene kadar ..Vallaa acayip bogazim acildiiii
ama iyi oldu wc cikabildim bugün :)
Aslında en güzeli böyle , ama Cankız kimseyi dinlemez bildiğini okur anam :))kız günde bi kere yeme 2 yada 3 öğün yap ama az ye
Sabahki kaçamak haricinde az bile yemişsin kuzum .. Çiğ köfte şişlik yapar dikkatli yeseydin bebeğim :))menüm erken saatte yediğim pasta
kahvaltı yoğurt az yumurtA domates salatalık ekmek yok
öğlen yemek yok 40 .dk 3/5km tempolu yüryş artı 20 dk egzersz den sonra yeşil kahve.
akşamda bir kase arpa şehrye çorbası azcıkta ciğköfte yerm belki bol yeşillk salata
Aslında en güzel yöntem canım :) sağlıklı şekilde ve uzun soluklu ..Canım ben bu dediklerini hepten kezme taraftarı değilim geri dönüşünden korkuyorum çünkü.Ben şahsen istedğimi ogn evde ne pişiyrsa az yiyorum şuan bu yöntemle kilo veriyrm çok şükür.Sonrasını kilom durunca düşünürm bu benm terchm tabiiki
Neyse menün hafifmiş ama genede dondurma yok gayrı bir hafta sana :))Bugünkü menüm
sabah yok
öglen döner ve ayran
aksam yok
2litre su
30dk yürüyüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?