97 kiloyla tekrar basliyorumm

3 gün sonra tarti günü ve ben gramm bile vermemisimm yaaa
Cankızz senin regl şişliğin var tatlım hiç takma.. Hem akşam pasta yedin , kilo vermeyi bekleme yanii .. O saatte kaçamak kiloyu durduruyor malesef.. Moralleri yüksek tutalım bir günde kilolarımızdan kurtulamayız bir aydada bu uzun soluklu bir yarış canlarım.. Devam edicez isterse bir ay dursun kilomız, bak Muruvvete Maşallah pes ediyor mu hiçde hayıflanmıyor, güzel güzel devam ediyor kuzum sende öyle yap lütfen .. Vermiyoruz diye bozacak mıyız HAYIR aksine daha da devam edicez ...

25 yaşındayım yeni evlendim 9 aylık evliyim. Ankarada'yım çalışıyorum ve çalışırken diyet yapak çok zor
Yaşlarınızda yanı sizlerin hemen hemen kuzum :)
Çalışmıyorsan daha güzel uyarsın tatlım hadi bakalım :)) bırakma burayı ama olur mu şekerciim .. Sürekli katılım motivasyonu arttırıyor ..

sizlerin yaş kaç? boy? kilo?
Benim yaş 29 oldu 3 gün önce.boy1.63 kiloda güncel pazar tartılıym:))
Sen ters anımı görmedin şekerim :))
Yap bi kaçamakda gör istersen , saç baş dalarım hee ona göre :))
kızmaaa ablam yapmaycm inşlh bidahaa:))

Cankızım , muruvvetim öpüyorum sizi hayatım :) içimden geldi kız bugün görüşemeyince :)) şu Nisayıda öpsem mi bilemedim :))
Aşk olsun beni öpmee(

Ayy buna bayıldımm ve bana bişey hatrlattı.İlk gelinken 60 kiloyken yani bi komşum vardu.Bikaç ay önce beni gördü bu ne hal nekadar narindin nasıl böyle oldn dedii.Bende napiym su içsem yarıyor dedim.Oda tabi tabii gel bende yaşa sana sadece su vereyim bakalım yarıyormu yaramıyormu dedi:)))

:))) komik kişiymiş diyen ayy :))

Olabilirr bilmiyorum bozmicamki ztn
Ins devam edicem yavas yavas gitcek

Sabah=yok
Öğle=yaprak sarma,2 patlıcan dolma,cacık
Aksam=1 kase güveç
3 kupa bardaği doğadan çay
3 lt su

Aa ben yanlış anlamışım kuzum çalışıyorsun demek :)
Olsun çalışan bir sürü bayan var topikde :) gayette güzel yapıyorlar diyetlerini .. Spor yapabiliyor musun canım??
spor malesef yapamıyorum evde pilates topudur koşu bandıdır herşey var ama yapacak adam yok şeker hiç yok ekmek makarna pirinç patates de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…