- 30 Mart 2016
- 82
- 198
- 23
- 35
Sen kaç yaşındasın , evli bekar, çalışıyor musun ??
Cankızz senin regl şişliğin var tatlım hiç takma.. Hem akşam pasta yedin , kilo vermeyi bekleme yanii .. O saatte kaçamak kiloyu durduruyor malesef.. Moralleri yüksek tutalım bir günde kilolarımızdan kurtulamayız bir aydada bu uzun soluklu bir yarış canlarım.. Devam edicez isterse bir ay dursun kilomız, bak Muruvvete Maşallah pes ediyor mu hiçde hayıflanmıyor, güzel güzel devam ediyor kuzum sende öyle yap lütfen .. Vermiyoruz diye bozacak mıyız HAYIR aksine daha da devam edicez ...3 gün sonra tarti günü ve ben gramm bile vermemisimm yaaa
Yaşlarınızda yanı sizlerin hemen hemen kuzum :)25 yaşındayım yeni evlendim 9 aylık evliyim. Ankarada'yım çalışıyorum ve çalışırken diyet yapak çok zor
Ayy cnm ablacigim bende senii cook öpüyorumm :)
Yaşlarınızda yanı sizlerin hemen hemen kuzum :)
Çalışmıyorsan daha güzel uyarsın tatlım hadi bakalım :)) bırakma burayı ama olur mu şekerciim .. Sürekli katılım motivasyonu arttırıyor ..
Aa ben yanlış anlamışım kuzum çalışıyorsun demek :)motivasyon şart zaten bana yoksa kaçamak yapıyorum akşma işten eve gidince
Benim yaş 29 oldu 3 gün önce.boy1.63 kiloda güncel pazar tartılıym:))sizlerin yaş kaç? boy? kilo?
kızmaaa ablam yapmaycm inşlh bidahaa:))Sen ters anımı görmedin şekerim :))
Yap bi kaçamakda gör istersen , saç baş dalarım hee ona göre :))
Aşk olsun beni öpmeeCankızım , muruvvetim öpüyorum sizi hayatım :) içimden geldi kız bugün görüşemeyince :)) şu Nisayıda öpsem mi bilemedim :))
Benim yaş 29 oldu 3 gün önce.boy1.63 kiloda güncel pazar tartılıym:))
kızmaaa ablam yapmaycm inşlh bidahaa:))
Aşk olsun beni öpmee(
Kız hiç öpmem mi seni bennn gel anam gell muccckkk !!! :))
Ayy buna bayıldımm ve bana bişey hatrlattı.İlk gelinken 60 kiloyken yani bi komşum vardu.Bikaç ay önce beni gördü bu ne hal nekadar narindin nasıl böyle oldn dedii.Bende napiym su içsem yarıyor dedim.Oda tabi tabii gel bende yaşa sana sadece su vereyim bakalım yarıyormu yaramıyormu dedi:)))
:))) komik kişiymiş diyen ayy :))Ayy buna bayıldımm ve bana bişey hatrlattı.İlk gelinken 60 kiloyken yani bi komşum vardu.Bikaç ay önce beni gördü bu ne hal nekadar narindin nasıl böyle oldn dedii.Bende napiym su içsem yarıyor dedim.Oda tabi tabii gel bende yaşa sana sadece su vereyim bakalım yarıyormu yaramıyormu dedi:)))
Vermezsen öpücüğümü geri istiycem o zaman ona göre :))Ayy çok tşklerrr bende öptüüüm kocamann. Artık bu hızlaa süper kilo veririm..
tmm cicim pazar görüşürz beni bekle anamVermezsen öpücüğümü geri istiycem o zaman ona göre :))
Hosgeldin cnmcankizzzz Merhaba, 25 yaşındayım 1 mayısta diyete başladım. 97,7 kilo ile başladım seninle yaş ve başlangıç kilolarımız tutuyor beraber devam edelim mi?
bugün 26. günüm 3.4 kilo verdim
Bende öptüm canım muahhhhCankızım , muruvvetim öpüyorum sizi hayatım :) içimden geldi kız bugün görüşemeyince :)) şu Nisayıda öpsem mi bilemedim :))
Cankızz senin regl şişliğin var tatlım hiç takma.. Hem akşam pasta yedin , kilo vermeyi bekleme yanii .. O saatte kaçamak kiloyu durduruyor malesef.. Moralleri yüksek tutalım bir günde kilolarımızdan kurtulamayız bir aydada bu uzun soluklu bir yarış canlarım.. Devam edicez isterse bir ay dursun kilomız, bak Muruvvete Maşallah pes ediyor mu hiçde hayıflanmıyor, güzel güzel devam ediyor kuzum sende öyle yap lütfen .. Vermiyoruz diye bozacak mıyız HAYIR aksine daha da devam edicez ...
spor malesef yapamıyorum evde pilates topudur koşu bandıdır herşey var ama yapacak adam yokAa ben yanlış anlamışım kuzum çalışıyorsun demek :)
Olsun çalışan bir sürü bayan var topikde :) gayette güzel yapıyorlar diyetlerini .. Spor yapabiliyor musun canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?