Onlar yerken sen başka yere git bebeğim :) dayanırsın sen azimlisin seenn :))Onlarda yiyorr bende dayanamiyorumm
Zaten tartılıyorsun ama moralini bozmayacaksın söz ve o zaman olur, çünkü bende tartı sapığıyom :) günde 10 kere tartılıyorum nerdeyse bana uyar :) hem sabahları heyecanlı oluyor kim ne vermiş diye ayy :))Yokk yok sen benmisin :)))
Abla ben hergün tartilirken daha iyi dikkat ediyordum yarin fazla cikmiyim diye
böyle ztn daha var pazar gününe diye dayanamiyorum aman yarin yemem fln diyorum
ben en iyisi hergün tartilayim yoksa sürekli bozup kilo alicam
nisa nedicek acaba
Cankıızz ne diyo leyyn bu Nisa , hadi bebeğim sık dişini geç şu Nisayı kız :))bende bugün temzlik yaptım artı doktra ilacımı yazdrmayada yürüdüm gittim geldm ama yinede sporumu yaptımm..yok sen saldım gibime geliyr e biliyodm pes edeceğini ben pazar günü kilo vermiş halde burdayım cicimm sen say yernde anam
Tek çiğköfteyle kaldıysan tebrik ederim canım seni kız ne azim maşallah :)yok canım ya fazla yemedim bir sıkım çüğköfte üç kepçe çorba ekmek yok
Sen bilirsin canım ben hergün tartılmıyorum genelde.Protein dyetni yaptğmda hergn tartyrdm nekadar eksi oluyor dye.şimdi hergn tartılmam
İyi aman yapma yaa :))
Temizlik yapmışsın madem oda olur :)) ama bir daha yersen affetmem ona göre baby :))
midem kazunıyor miniği yatiriyim gdym şu yoğurt kürümü yiyeymde tutsun beni bari:)Tek çiğköfteyle kaldıysan tebrik ederim canım seni kız ne azim maşallah :)
Cankıızz ne diyo leyyn bu Nisa , hadi bebeğim sık dişini geç şu Nisayı kız :))
Sana güveniyorum bebeğim verirsin sen kesinlikle tatlımsın :)Sen merak etme abla ben iki gün dikkat ediyim veririm hemenn
Kız gece uyanıp çocuğun mamasını kaşıklama heee :) bol ye yoğurdu ahahah :))midem kazunıyor miniği yatiriyim gdym şu yoğurt kürümü yiyeymde tutsun beni bari:)
Zaten tartılıyorsun ama moralini bozmayacaksın söz ve o zaman olur, çünkü bende tartı sapığıyom :) günde 10 kere tartılıyorum nerdeyse bana uyar :) hem sabahları heyecanlı oluyor kim ne vermiş diye ayy :))
Sana güveniyorum bebeğim verirsin sen kesinlikle tatlımsın :)
Tatlımsın kız cicimsin seviyom leyyn seni helede spor yapınca daha bi seviyomm anamm :)) koş koş hadi :))Tabikidee veririm vericemdee
ayy coook gazaa geldimm ben biraz yürüyüs yapiyim bariii :))
Kız gece uyanıp çocuğun mamasını kaşıklama heee :) bol ye yoğurdu ahahah :))
Tamam denemiş oldun sende hergün tartı seversin .. Öyle yap kuzum ama hergün vereceksin diye birşey de yok veremyince moral bozmak yok neşeli neşeli zayıflıyoz işde be anam strese gerek yok :) tamam ikimiz yazalım hergün kilolarımızı :))Tmm söz abla morelimi bozmicam
negüzel heycanlaniyordum hic kacamak yapmiyordum yarin buraya yazicam diye
böyle daha var pazara diyip hep bi kacamak yapiyorum
Maşallah sanabende bugün temzlik yaptım artı doktra ilacımı yazdrmayada yürüdüm gittim geldm ama yinede sporumu yaptımm..yok sen saldım gibime geliyr e biliyodm pes edeceğini ben pazar günü kilo vermiş halde burdayım cicimm sen say yernde anam
Canım kendimi kötü hisettim bu pazar fikri benden çıkmamştı dye hatrlıyorum demi kızzz..sen hergün tartıl yine öyke fayda görüyosanTmm söz abla morelimi bozmicam
negüzel heycanlaniyordum hic kacamak yapmiyordum yarin buraya yazicam diye
böyle daha var pazara diyip hep bi kacamak yapiyorum
Bide ıslık çalıyoo yaa , ağzına mamanın m si değmeyecek ona göre anam , şimdi sen uyanıklık yaparsın mama yemedim , kek yedim dersin heçbirşey yemek yok tek su iç :))İnşallah
Tamam denemiş oldun sende hergün tartı seversin .. Öyle yap kuzum ama hergün vereceksin diye birşey de yok veremyince moral bozmak yok neşeli neşeli zayıflıyoz işde be anam strese gerek yok :) tamam ikimiz yazalım hergün kilolarımızı :))
Napim anam vücut Afrikada sancak kendini yedim biraz gözü dünya görsün :)Ohh miss afiyet olsun şekerim :)
Ağzım sulandı koz iştahımı acacan bak şimdi şekerim :)
Güveç yapasım geldi :))
Azcık şaşırsın senin vücut kıtlıkdayım anlayışından çıksın.. Ondan ses etmiyorum sana hee yoksa oklavayı yerdin 15 sarma için heee :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?