Yaprak sarmanın miktarını yazmamışsın ama afiyet olsun kuzum :)Sabah=yok
Öğle=yaprak sarma,2 patlıcan dolma,cacık
Aksam=1 kase güveç
3 kupa bardaği doğadan çay
3 lt su
Canım spor yapmanı kesinlikle tavsiye ederim , başda zorlayacaksın kendini 21 gün sonra vücut alışıp kendin yapmadan duramazsın zaten.. Hemen yürüyüş bandında 20 dakika yürüyüşle başla lütfen yarın güzel haberlerini bekliyorum bebeğim tamam mı ? :)spor malesef yapamıyorum evde pilates topudur koşu bandıdır herşey var ama yapacak adam yokşeker hiç yok ekmek makarna pirinç patates de yok
Regl yakın iştahın açılmış belli hayatım .. Kız iki dondurma az olmuş anam şöyle 5 tane falan yeseydin tiksinene kadar ..
Cankız sana hergün 3 dondurma yeme şartı koyuyorum mutlaka ye ama emi kuzum :)))
Kızz oklavam nirdeeee beniiMmmhaftada bir gün kaçamak iznin var !!! Bebek kendine gel .. Ceza sana bugün yürüyüşünü 1 saat yapacaksın ben anlamam.. Tatlı tatlı dondurmalrı götürürken iyiydi şimdi de tatlı tatlı sekdir şekerim hadiii bakalım
Aslında en güzeli böyle , ama Cankız kimseyi dinlemez bildiğini okur anam :))
Neyse menün hafifmiş ama genede dondurma yok gayrı bir hafta sana :))
Menüm
Sabah
Yok
Öğlen
Yok
Akşam
2 kase yogurtlu tavuk çorbası
3 yemek kaşığı erişde
Çay bitki çayı falan çok var
Bugün iştahsızlık vardı resmen zorla yedim ..
Sabaha kadar çalışıp uykusuzluğum olduğundandı sanırım.. Bu gecede sabahlıycam kısmetse :)
Ben anlamam yapacaksınDayanamadim abla ya kizma birdaha yemem
valla hic halim yok spor yapicak :))
Gel beni döv diye bu Cankız ya :)) kız evde tek mi yaşıyon anam eşin kızların yesin bırakkk :))Ama buzlukta varrr dahaaa :))
Yarın tartı günü iyi oldu bu iştahsızlık gece gece açılmam umarım :))Aaa cook az yemissinn
Sarma 15 tane cnm Güveçte patlıcanlı 2 dilim tam buğday ekmegi yle yedim aciliydi güveçYaprak sarmanın miktarını yazmamışsın ama afiyet olsun kuzum :)
Güveçde patates var mı ?? Patatesini yeme :) acıkabilirsin sonra :)
Ben anlamam yapacaksınyemeseydin bana ne , yapda aklın başına gelsin kalk hadi kalk
Gel beni döv diye bu Cankız ya :)) kız evde tek mi yaşıyon anam eşin kızların yesin bırakkk :))
bende bugün temzlik yaptım artı doktra ilacımı yazdrmayada yürüdüm gittim geldm ama yinede sporumu yaptımm..yok sen saldım gibime geliyr e biliyodm pes edeceğini ben pazar günü kilo vermiş halde burdayım cicimm sen say yernde anamValla yapamam hic halim yok zemizlik flnda yaptim ya yoruldum
Yarın tartı günü iyi oldu bu iştahsızlık gece gece açılmam umarım :))
yok canım ya fazla yemedim bir sıkım çüğköfte üç kepçe çorba ekmek yokSabahki kaçamak haricinde az bile yemişsin kuzum .. Çiğ köfte şişlik yapar dikkatli yeseydin bebeğim :))
bende bugün temzlik yaptım artı doktra ilacımı yazdrmayada yürüdüm gittim geldm ama yinede sporumu yaptımm..yok sen saldım gibime geliyr e biliyodm pes edeceğini ben pazar günü kilo vermiş halde burdayım cicimm sen say yernde anam
Ohh miss afiyet olsun şekerim :)Sarma 15 tane cnm Güveçte patlıcanlı 2 dilim tam buğday ekmegi yle yedim aciliydi güveç
Sen bilirsin canım ben hergün tartılmıyorum genelde.Protein dyetni yaptğmda hergn tartyrdm nekadar eksi oluyor dye.şimdi hergn tartılmamYokk yok sen benmisin :)))
Abla ben hergün tartilirken daha iyi dikkat ediyordum yarin fazla cikmiyim diye
böyle ztn daha var pazar gününe diye dayanamiyorum aman yarin yemem fln diyorum
ben en iyisi hergün tartilayim yoksa sürekli bozup kilo alicam
nisa nedicek acaba
İyi aman yapma yaa :))Valla yapamam hic halim yok zemizlik flnda yaptim ya yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?