97 kiloyla tekrar basliyorumm

spor malesef yapamıyorum evde pilates topudur koşu bandıdır herşey var ama yapacak adam yok şeker hiç yok ekmek makarna pirinç patates de yok
Canım spor yapmanı kesinlikle tavsiye ederim , başda zorlayacaksın kendini 21 gün sonra vücut alışıp kendin yapmadan duramazsın zaten.. Hemen yürüyüş bandında 20 dakika yürüyüşle başla lütfen yarın güzel haberlerini bekliyorum bebeğim tamam mı ? :)

Menüm
Sabah
Yok

Öğlen
Yok

Akşam
2 kase yogurtlu tavuk çorbası
3 yemek kaşığı erişde

Çay bitki çayı falan çok var
Bugün iştahsızlık vardı resmen zorla yedim ..
Sabaha kadar çalışıp uykusuzluğum olduğundandı sanırım.. Bu gecede sabahlıycam kısmetse :)

Dayanamadim abla ya kizma birdaha yemem
valla hic halim yok spor yapicak :))

Valla yapamam hic halim yok zemizlik flnda yaptim ya yoruldum
bende bugün temzlik yaptım artı doktra ilacımı yazdrmayada yürüdüm gittim geldm ama yinede sporumu yaptımm..yok sen saldım gibime geliyr e biliyodm pes edeceğini ben pazar günü kilo vermiş halde burdayım cicimm sen say yernde anam

Yarın tartı günü iyi oldu bu iştahsızlık gece gece açılmam umarım :))

Yokk yok sen benmisin :)))
Abla ben hergün tartilirken daha iyi dikkat ediyordum yarin fazla cikmiyim diye
böyle ztn daha var pazar gününe diye dayanamiyorum aman yarin yemem fln diyorum
ben en iyisi hergün tartilayim yoksa sürekli bozup kilo alicam
nisa nedicek acaba

Evett ben baya bi saldim hemde
cnm hergün tartilsak olurmu yoksa ben daha var pazara diye diyee bi 10kilo fln alicam vallaa

Sarma 15 tane cnm Güveçte patlıcanlı 2 dilim tam buğday ekmegi yle yedim aciliydi güveç
Ohh miss afiyet olsun şekerim :)
Ağzım sulandı koz iştahımı acacan bak şimdi şekerim :)
Güveç yapasım geldi :))
Azcık şaşırsın senin vücut kıtlıkdayım anlayışından çıksın.. Ondan ses etmiyorum sana hee yoksa oklavayı yerdin 15 sarma için heee :)))

Sen bilirsin canım ben hergün tartılmıyorum genelde.Protein dyetni yaptğmda hergn tartyrdm nekadar eksi oluyor dye.şimdi hergn tartılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…