- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Tamam valllahiiii yoğurt kürümü tek yiyecem bak vallahii.Haket şu kürü yediğimde sabah uyandğmda karnm belime yapışmş gibi hissediyom okadar hissediyomki iki büklüm yürüyorum:)))))Bide ıslık çalıyoo yaa , ağzına mamanın m si değmeyecek ona göre anam , şimdi sen uyanıklık yaparsın mama yemedim , kek yedim dersin heçbirşey yemek yok tek su iç :))
daha burdamısın kızzz koş git sporunu yappp canımmm.öff bant çok skkıcıı yürüyon yürüyon biyere vardğn yokkTmm abla yarin yazarim ozm :)
6dk oldu suanda :))Tatlımsın kız cicimsin seviyom leyyn seni helede spor yapınca daha bi seviyomm anamm :)) koş koş hadi :))
daha burdamısın kızzz koş git sporunu yappp canımmm.öff bant çok skkıcıı yürüyon yürüyon biyere vardğn yokk
Bencede az artır yedklerini veya öğn sayılarını. yoğurt ekle menülerine yardmcı oluyor o gerçktenNapim anam vücut Afrikada sancak kendini yedim biraz gözü dünya görsün :)
he kızz bende öyle yapıyom 5 te yürürken tlfnda bakınıyom sonra 8 e atladğmda bırakıyrm öyle öyle zaman geçiyor yoksa çok sıkıcı hiç çekilmiyrYürüyorum sekerim sen merak etme telefondan yaziyorum
Ben dedim pazar olsun diye ama valla kötü oldu benim icin fCanım kendimi kötü hisettim bu pazar fikri benden çıkmamştı dye hatrlıyorum demi kızzz..sen hergün tartıl yine öyke fayda görüyosan
Tamam tatlım sen ve aslı ablam hergün yazın bende bikaçgündebir katılırm sizeBen dedim pazar olsun diye ama valla kötü oldu benim icin f
Koş derken yürümeye koş demişdim :) kız bide müzik aç kendine zevkli zevkli yüy işde :)6dk oldu suanda :))
Kosamiyorumki yavas yavas yürüyorum bi elimde de telefon :)
Tamam tatlım sen ve aslı ablam hergün yazın bende bikaçgündebir katılırm size
Koş derken yürümeye koş demişdim :) kız bide müzik aç kendine zevkli zevkli yüy işde :)
Nryseki Muruvet gibi araba kullanırken okumuyon msjları :) kız muruvvet alemsin sen anam ya :))
Ayy ne güldüm kız msjına :))Napim anam vücut Afrikada sancak kendini yedim biraz gözü dünya görsün :)
he kızz bende öyle yapıyom 5 te yürürken tlfnda bakınıyom sonra 8 e atladğmda bırakıyrm öyle öyle zaman geçiyor yoksa çok sıkıcı hiç çekilmiyr
Kız biz aramızda gizli msjlaşalım kilolarımızı Nisada çatlasın :) yok öle hahahaha anca beraber kanca beraber kanki kızlar :))Ya sende yazsan daha heycanli olurdu aslinda ama sen bilirsin genede
Anam jet bu hatunlar kız Nisa :)) gerçi iki kelime yazıp bırakmalarından anlamalıyım bu msj arabada yazılmış diye :)Hahahaha bende araba kullanirken okuyorum ama k8rmizida durdugum zmn :))
Napim ana bakmasin bir aciyom 6 7 tane topik olmuşKoş derken yürümeye koş demişdim :) kız bide müzik aç kendine zevkli zevkli yüy işde :)
Nryseki Muruvet gibi araba kullanırken okumuyon msjları :) kız muruvvet alemsin sen anam ya :))
Değişmicek biliyorum kilom aynı ama gören zayıflamışsın diyo vallaAyy ne güldüm kız msjına :))
Yarın bak bakalım ne cevap vermiş vücudun :))
Kesin hoop diye gitcek senin kilo gör bakk, kız sen suyu 3 litre içiyor musun , su içmezseniz zayıflıyamazsınız kızlar suyla atılıyor o atıklar ona göre en az 3 litre yaz da geldi için durun anam :))Değişmicek biliyorum kilom aynı ama gören zayıflamışsın diyo valla
Kız biz aramızda gizli msjlaşalım kilolarımızı Nisada çatlasın :) yok öle hahahaha anca beraber kanca beraber kanki kızlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?