97 kiloyla tekrar basliyorumm

Bide ıslık çalıyoo yaa , ağzına mamanın m si değmeyecek ona göre anam , şimdi sen uyanıklık yaparsın mama yemedim , kek yedim dersin heçbirşey yemek yok tek su iç :))
Tamam valllahiiii yoğurt kürümü tek yiyecem bak vallahii.Haket şu kürü yediğimde sabah uyandğmda karnm belime yapışmş gibi hissediyom okadar hissediyomki iki büklüm yürüyorum:)))))

6dk oldu suanda :))
Kosamiyorumki yavas yavas yürüyorum bi elimde de telefon :)
Koş derken yürümeye koş demişdim :) kız bide müzik aç kendine zevkli zevkli yüy işde :)
Nryseki Muruvet gibi araba kullanırken okumuyon msjları :) kız muruvvet alemsin sen anam ya :))

Hahahaha bende araba kullanirken okuyorum ama k8rmizida durdugum zmn :))
Anam jet bu hatunlar kız Nisa :)) gerçi iki kelime yazıp bırakmalarından anlamalıyım bu msj arabada yazılmış diye :)
Olmaz anam arabada yazmayın , anlık oluyor kazalar Allah korusun prensip edinin yapmayın :)

Değişmicek biliyorum kilom aynı ama gören zayıflamışsın diyo valla
Kesin hoop diye gitcek senin kilo gör bakk, kız sen suyu 3 litre içiyor musun , su içmezseniz zayıflıyamazsınız kızlar suyla atılıyor o atıklar ona göre en az 3 litre yaz da geldi için durun anam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…