Yok kız şaka dedim anam ben Nisamdan gizler miyim hiç oda yazsın yazalım beraber işde :)) nisa kırmaz vizi yazar oda demi kızz Nisa ???Ayy aslinda olurr süper fikirrr :)
Her pazarda buraya yazariz :)
Yadaaa nisaa sende yaz hergün
daha heycanli olurr
Tamam Kaptan :))ozaman yarın herkes kilo bildirimi yapıyorrkarar verilmiştir
İçiyom anam valla yarından itibaren saat başı 1 bardak icecem sabah saat 7 den gece 12 ye kadar 5 lt lik su aldım yani hadef 8 ltKesin hoop diye gitcek senin kilo gör bakk, kız sen suyu 3 litre içiyor musun , su içmezseniz zayıflıyamazsınız kızlar suyla atılıyor o atıklar ona göre en az 3 litre yaz da geldi için durun anam :))
İntiharmı ediyon Allah korusun 8 lt miİçiyom anam valla yarından itibaren saat başı 1 bardak icecem sabah saat 7 den gece 12 ye kadar 5 lt lik su aldım yani hadef 8 lt
He valla icecemİntiharmı ediyon Allah korusun 8 lt mi
okadarı zararlıdr kızzHe valla icecem
Hosgeldin cnmSporumuuu yaptimm geldimm
çoook ısrar ettiniz dayanamadım
aferriinnnSporumuuu yaptimm geldimm
Bişi olmaz Allahın izniyleokadarı zararlıdr kızz
EvettCnm anlamadim yarindan itibaren hergün tartilcazmi artik yani sende tartilcan demiiii
Hosgeldin cnm
Kız 5 litre çok olur o kadarda içme anam bi duurr kıı :)) 8 litre ne ayy organların boğulur kız içerde :))İçiyom anam valla yarından itibaren saat başı 1 bardak icecem sabah saat 7 den gece 12 ye kadar 5 lt lik su aldım yani hadef 8 lt
Ha ha ha ıgsalkah boğulur kusar erirlerKız 5 litre çok olur o kadarda içme anam bi duurr kıı :)) 8 litre ne ayy organların boğulur kız içerde :))
Kız senden korkulur haaa :))Ha ha ha ıgsalkah boğulur kusar erirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?