Kireç cozucu:)Kız senden korkulur haaa :))
Yağ çözücü falan içersin Mazallah tatlım :))
Ayy gece gece krize sokdun kız benii :))
Ha ha ha oda neeee
Anaaa kız resmini göndersene ben bayılırım öyle şeylere ama hiç beceremem malesef ama annem marifetlidir benimde .. Resim paylaş hayatım görelim marifetlerini ayy :))Hem iş ısliyorum hem yaziyorum:) igne oyası yazma
vvalla hwlal olsunn hemde iğne oyasıHem iş ısliyorum hem yaziyorum:) igne oyası yazma
Kız o daha beter kemikler gider Allah muhafaza :))Kireç cozucu:)
Ay ilahii:)))
Resim atmayı Bilmiyorum ki ne cahil ayyAnaaa kız resmini göndersene ben bayılırım öyle şeylere ama hiç beceremem malesef ama annem marifetlidir benimde .. Resim paylaş hayatım görelim marifetlerini ayy :))
Güldüm Allaha seni guldursun
Öğrenirsin şekerim aşağıda dosya yükleyi tıklayıp telinden seçiyorsun o kadar oluyor denersen yaparsın :)Resim atmayı Bilmiyorum ki ne cahil ayy
Amiin cümlemizi güldürsün canım benim.Hayırlı cumalarGüldüm Allaha seni guldursun
Sanada canım hayırlı cumalar :) kız şimdi bu muhabbetin içinde birden " hayırlı cumalar" okuyunca bi gülme krizi geldi Muruvvet Allah iyiliğini versin kuzum :))Hayirli cumalar arkadaşlar
Canim benim arkadaşlar watsap tan cuma mesajı attı bende size yazdimSanada canım hayırlı cumalar :) kız şimdi bu muhabbetin içinde birden " hayırlı cumalar" okuyunca bi gülme krizi geldi Muruvvet Allah iyiliğini versin kuzum :))
Sanada cnm tatlı rüyalarAllah rahatlık versin güzellerr...
cankızz valla sabırszlanıyrm a sabah icin
aynennn bende
sen buzamana kadar hic merak edipte tartilmadinmi
Sanada canimmAllah rahatlık versin güzellerr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?