Olsun kuzum tatlı durduruyor ama gider bir iki güne moralimizi bozmadan devam edelim yater ki ..Bu arada ben dün 93 ü görmştm dünkü pastadan dolayı tartılmayı düşünmyrdm.94.0 çıktm şimdi
Sabahları bende hep ödemle kalkıyorum parmaklarım şiş oluyor genelde .. Aslında kalkınca bir iki saat sonra tartılmak lazım ama dayanamıyoruz :)Yok 93.7dm.Gerçi regl dönemindeymde bu sabah yataktan kalknca resmen ayağmda ödemi hissedyrdm yürüynce
Dünden sonra şişlik olur sende tatlım bugün kaçamak yapma bir iki güne ne olacak merakdayım bende :))Yok cnm sabit çakıldı sanki 89 /90 ne olcak bilmiyorum
Kız aşırı abartma suyu kuzum ciddi bak en fazla 4 lt de bırak canım :)) aşırı fazla içmekde iyi olmazmış :)Şu içiyorum şimdi uyandığımda beri saat başı yatan kadar yani saat 7 den gece 12 ye kadar 18 bardak su
İgsallah cnm valla karpuz yedim 1 dilim 6 bardak su başka bişi yok suanDünden sonra şişlik olur sende tatlım bugün kaçamak yapma bir iki güne ne olacak merakdayım bende :))
Allahım bende 74 ü gorecemmiCanlarım bu sabah 74,500 geldim.. Özel günüm nedeniyle geçen haftadan -100 gr azım ama takmıyorum kaçamak yapmadım sayılır. Haftaya gerçek kilolarıma kavuşucam inş heyecanlıyım aslında :))
Canım sen patates diyetinde ne güzel vermişdin , hani vermesen o zamanda veremezdin .. Toplamda kaç kilo gitti ??İgsallah cnm valla karpuz yedim 1 dilim 6 bardak su başka bişi yok suan
Canım bende senin şu anki kilonla başlamışdım .. Aslında çokdan 70 in altında olmam lazımdı ama aralar sağolsun habire geriye götürdü beni ama yılmadan devam.. Sende göreceksin kuzum niye görmeyesin atla deve bir fark yok ki şurda ...Allahım bende 74 ü gorecemmi
Evet sporda yapamıyorum belim buralar kötü sabır aynenCanım sen patates diyetinde ne güzel vermişdin , hani vermesen o zamanda veremezdin .. Toplamda kaç kilo gitti ??
Belki duraklamaya girmişsindir.. Bende 82 kiloda nerdeyse iki ay kalmışdım sonra sporumu değiştirdim yeme düzenimi tek ögüne indirmişdim öyle kırmışdım .. Belki vücudun korumaya geçmişdir diyorum sabırla gidecek elbet ..
Sabah kahvaltı yerine 1 dilim yedim valla sade yanında hiç bişi yokKarpuzda yemeyin bir iki dilimden fazla kızlar oda şişiriyor insanı çok .. Meyvelere dikkat gündüz ve az miktarda tek çeşit yiyin yiyecekseniz..
Allah şifa versin canım, bel fıtığı kolay değil eşimde bir zaman o kadar kötüydü ki bel fıtığından çok şükür bir daha olmadı ama hala çok dikkat eder.. Oda sadece yürüyüş yapardı , yeni yeni barfiks şınav falan yapıyor bel kasları için iyi geliyormuş bu hareketler..Evet sporda yapamıyorum belim buralar kötü sabır aynen
Sağol cnm eşinde Allah birdaha gostermesinAllah şifa versin canım, bel fıtığı kolay değil eşimde bir zaman o kadar kötüydü ki bel fıtığından çok şükür bir daha olmadı ama hala çok dikkat eder.. Oda sadece yürüyüş yapardı , yeni yeni barfiks şınav falan yapıyor bel kasları için iyi geliyormuş bu hareketler..
Amin kuzum :) seninde inş tamamen geçer tatlım ..Sağol cnm eşinde Allah birdaha gostermesin
öyle gıcık bi yerdede takılmşki hem 8 i hem 9 u gösteriyor.duraklama dönemine grmişsin elbek kırılacak ama az yiyince kıtlık sinyali verilmş sanırmYok cnm sabit çakıldı sanki 89 /90 ne olcak bilmiyorum
Oh ohg maşallahh.Ben artık tartya pekte takılmıyrm sporumu yapıp incelmem önwmli benceCanlarım bu sabah 74,500 geldim.. Özel günüm nedeniyle geçen haftadan -100 gr azım ama takmıyorum kaçamak yapmadım sayılır. Haftaya gerçek kilolarıma kavuşucam inş heyecanlıyım aslında :))
AminnAmin kuzum :) seninde inş tamamen geçer tatlım ..
Aynen hem seviniyorum 98 lerden indim hemde üzülüyorum durakladım ilk hafta 2.800 gitmisti ne güzeldi yine olur igsallahöyle gıcık bi yerdede takılmşki hem 8 i hem 9 u gösteriyor.duraklama dönemine grmişsin elbek kırılacak ama az yiyince kıtlık sinyali verilmş sanırm
Oh ohg maşallahh.Ben artık tartya pekte takılmıyrm sporumu yapıp incelmem önwmli bence
Canım verdiğin kilo az değil kesinlikle duraklamada senin vücudun .. Sabret ille kırılacak .. Dedimya ben 82 de iki aya yakın takıldım .. Troidden falan değil yani.. Ama kafanda da verdiğini düşün hep veremiycem diye şartlandırma tamam mı canım bak yakında başlıyacak eksiler inş ..Aynen hem seviniyorum 98 lerden indim hemde üzülüyorum durakladım ilk hafta 2.800 gitmisti ne güzeldi yine olur igsallah
Aynen kuzum incelmek daha önemli ama genede tartıda az göstersin diyoruz :))öyle gıcık bi yerdede takılmşki hem 8 i hem 9 u gösteriyor.duraklama dönemine grmişsin elbek kırılacak ama az yiyince kıtlık sinyali verilmş sanırm
Oh ohg maşallahh.Ben artık tartya pekte takılmıyrm sporumu yapıp incelmem önwmli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?