Adana sıcakdır :) zorlanmadıysan sorun yok ama 5 lt de epey fazla yani 4 de kal kız :)Canim saat başı 1 bardak hiç zorlanmadim
Bende yardıma gelirim inanki çok merak ettimCankıız duy sesimi, bir daha ani birşey olmadıkdan sonra buraya haber vermeden bir yere gitmek yok anacım .. Kız merakdan çatladık anam .. İnşallah olumsuz birşey yokdur tatlım.. Haber ver mutlaka bak merakdayız .. Kız kardeşimdeydim falan dersen varya o saçlarını çekicem ona göre haa :))
He kız birlikde, geçerli bir sebei yoksa saçını başını yolalım hele bi gelsin :))Bende yardıma gelirim inanki çok merak ettim
1 hafta devam edim bakım ne olacak 1 ayağım lavaboya surekli:)Adana sıcakdır :) zorlanmadıysan sorun yok ama 5 lt de epey fazla yani 4 de kal kız :)
Yola lim cnmHe kız birlikde, geçerli bir sebei yoksa saçını başını yolalım hele bi gelsin :))
Hayırlı geceler tatlım :)Bende uyuyim artık cnm sana Allah rahatlik versin
Günaydın canım iyilik sen nasılsnGünaydın kizlar nasilsiniz
Teşekkürler canim ben de iyiyimGünaydın canım iyilik sen nasılsn
Evet cnm erken oldum ama iyide oldu ramazana temiz olurum igsallah sen neler yedin karbonlardan:)Canlarım hayırlı günler olsun hepinize :))
Cankız yok genebu kız kesin biryere gitti neyse biz paylaşımlarımıza devam edelim , elbet gelecek :)
Nisa şekerim naptın ayy nasıl oldun bugün daha iyi misin ??
Muruvvet canım sen özel günden dolayı tartılmamışsındır yani kilon fazladır o yüzden, kız bu hafta sen ondan kilo veremedin bence tatlım, 4,5 gün önceden başlıyor şişlikler çünkü.. Bitişde sürprizlere hazırlan canım inş :)
Bende bugün dünkü karbon patlamasından sonra artılardayım anacıklarım ya :))
Kız dün yazmadım ben buraya liste yazdıım yaa :))Evet cnm erken oldum ama iyide oldu ramazana temiz olurum igsallah sen neler yedin karbonlardan:)
Canim valla bende gündeyim aç geldim 4 lahmacun yedim üstüne çayla 3 pasta ohhh mis:))Kız dün yazmadım ben buraya liste yazdıım yaa :))
Sabah erişde aksam iki lahmacun :)) şişim bugün şiş :))
Afiyet olsun şekerim :))Canim valla bende gündeyim aç geldim 4 lahmacun yedim üstüne çayla 3 pasta ohhh mis:))
Sağol cnm teşekkürlerAfiyet olsun şekerim :))
Geçmiş olsun canim cok merak ettik iyi olursun igsallah Rabbim şifa versinKizlar ben geldim
Angina olmusum yutgunamiyorum agridan ölüyorum Antibiotk kullaniyorum sadece haber ediyim diye yazdim kendimi iyi hissedince yazarim gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?