- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Maalesef ama evimde dut ağacı olsun isterdim bakSağol tatlım hadi bakalım :) dut ağacı sizin evde mi vardı? Karıştırdım mı yoksa :) ??
Sanırım @malahit lerin evindeydi :)
Benim var dut ne oldu cnmMaalesef ama evimde dut ağacı olsun isterdim bak
Hoşgeldin şekerim :))İyi geceler canlar..Eve geldim acaip yorgun bitkinim.ve evde olmadğm için ywmek düzeni değiş şişimm midem doluAz yemeğe çalştm ama bakalım artık.Bikaçgün tartılmayı düşünmüyrm.Cankız çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin kilonada sevindim ama onu geçemeyecem:)
Kız yarın sana dut yemeye geliyorum o zaman anamm :)) ben çok severimde dutu canım .. Tr' de bahçeli bir evim olursa inş dut ağacı ekicem yada büyümüş alıp ekicem :)) yoksa büyüyene kadar göçer giderim heralde :)Benim var dut ne oldu cnm
Gel canım tabiki ayyy keşke hemde urum dudu receli nde yaptimKız yarın sana dut yemeye geliyorum o zaman anamm :)) ben çok severimde dutu canım .. Tr' de bahçeli bir evim olursa inş dut ağacı ekicem yada büyümüş alıp ekicem :)) yoksa büyüyene kadar göçer giderim heralde :)
Burada dut yokda :)
Oyyy oyyy ellerine sağlık kuzum sağlıkla afiyetle yiyin ailecek :) benim içinde bir tatlı kaşığı atıver ağzına :))Gel canım tabiki ayyy keşke hemde urum dudu receli nde yaptim
Teşekkürler canim marketlerde vardır siyah dut tadında harikaOyyy oyyy ellerine sağlık kuzum sağlıkla afiyetle yiyin ailecek :) benim içinde bir tatlı kaşığı atıver ağzına :))
Dutun reçelini hiç yemedim haa, niye satılmıyor ki harika olur aslında ben hiç görmedim :))
Böğürtlen falan var ama dut görmedim bir daha dikkatli bakayım Türk marketinde :))Teşekkürler canim marketlerde vardır siyah dut tadında harika
Günaydın canım.Gerçi ben naslsınız derken hepinizi sormştm sen bana cvp vermedn ama olsunGünaydın arkadaslar
Nisacığım kuzum nediyon ayy ??Günaydın canım.Gerçi ben naslsınız derken hepinizi sormştm sen bana cvp vermedn ama olsun
Hayırlı günler tatlım :) başlıyor musun pro diyetine bugün şekerim ??Günaydın arkadaslar
Mürüvete diyom canım. dün gece onuda sormştum ama o beni görmedi gibi bişi oldu dym:)))ayy neyse işteNisacığım kuzum nediyon ayy ??
Kör tarafıma denk gelmiş nisa çim kusuruma bakmaMürüvete diyom canım. dün gece onuda sormştum ama o beni görmedi gibi bişi oldu dym:)))ayy neyse işte
Regil canım yok şok diyet yapacamHayırlı günler tatlım :) başlıyor musun pro diyetine bugün şekerim ??
Yok ne kusuru canım estagfrlh.proyu yap bence ve eksileri görKör tarafıma denk gelmiş nisa çim kusuruma bakma
Bu dediğimi yapacam 300 kaloriYok ne kusuru canım estagfrlh.proyu yap bence ve eksileri gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?