Ya sorma gurbette yalnız olunca, kendi iş düzenimizi kurma falan derken cesaret edemedim hayatım kaldı öyle işde ..Allah bağışlasın evet cnm 3 neden tek çocukla kaldın kiz
Amin canim igsallah hayırlısı Allah gönlüne göre versinYa sorma gurbette yalnız olunca, kendi iş düzenimizi kurma falan derken cesaret edemedim hayatım kaldı öyle işde ..
Burada çocuk büyütmek kolay değil Tr de olsaydım farklı olurdu sanırım .. Neyse Allah bol bol torun nasip etsin bana diye dua ediyorum sağlıklı sıhhatlı hayırlı onlara bakarım artık :)
Kız Cankız nerdesin hakkaten kuzum ??? Merak ediyoruz bak anacım ya ???????Cankizzzz nerelerdesin canim
Nasıl bir spor ben bilmiyorum cnmINSANITY 1. Ay 3. Hafta 6. Gün PLYOMETRIC CARDIO CIRCUIT 45 dk tamamdır. 869 cal yakılıyormuş ..
Ter su içinde kaldım .. Bugün 3. Haftam bitti çok şükür. Yarın dinlenme günüm :)) ohh sonunda :))
Pazar 4. Haftaya başlıycam kısmetse inş .
Barfiks ve sınav çekme çalışmalarımı yarına bıraktım inş :) zaten abartmıyorum onları.. Spor sonrası kendimi duşa attığımdan unuttum yapmayı mecburen yarına kaldı.. Yeniden giyinemem artık :)
Canım sırf kardio çalışması gerçekden çok yorucu ama ben zevk alarak yapıyorum.. Oldukça etkili bir spor..2 aylık bir program.. İlk ay haftanın 6 günü farklı programları var , ikinci ay gene 6 gün farklı program uyguluyorsun .. Daha önceden Insanıty max30 2 aylık programını bitirdim .. Şimdi sıra bunda :)Nasıl bir spor ben bilmiyorum cnm
Anladım cnm tamam netten bakım birCanım sırf kardio çalışması gerçekden çok yorucu ama ben zevk alarak yapıyorum.. Oldukça etkili bir spor..2 aylık bir program.. İlk ay haftanın 6 günü farklı programları var , ikinci ay gene 6 gün farklı program uyguluyorsun .. Daha önceden Insanıty max30 2 aylık programını bitirdim .. Şimdi sıra bunda :)
Link atmaya çalışdım ama kabul etmedi
Merhaba kızlar.Halama gttik dedem için mevlit okuttk eve geldm yemek yaptm miniği uyuttum birzdn eşim gelir yemeği bırakırm.menümü yazarım canlar.cankız nerde kaçakkk kilosunu yazmamş uyanıkkkNisa kuzum sende uğramamışsın sabah beri nerdesin ??
Bak tatlım :) begenecek misin bakalım :)Anladım cnm tamam netten bakım bir
Allah kabul etsin dualarınızı canım :)Merhaba kızlar.Halama gttik dedem için mevlit okuttk eve geldm yemek yaptm miniği uyuttum birzdn eşim gelir yemeği bırakırm.menümü yazarım canlar.cankız nerde kaçakkk kilosunu yazmamş uyanıkkk
Allah kabul etsin cnmMerhaba kızlar.Halama gttik dedem için mevlit okuttk eve geldm yemek yaptm miniği uyuttum birzdn eşim gelir yemeği bırakırm.menümü yazarım canlar.cankız nerde kaçakkk kilosunu yazmamş uyanıkkk
Evet muhteşem sen nettenmi yapıyosun sidilerinimi aldın cnmBak tatlım :) begenecek misin bakalım :)
Allah kabul etsin dualarınızı canım :)
Cankızı merak ediyorum evde değil sanırım akşama gelir inş.. Olumsuz bişey olmasında , geç gelsin napalım :))
Allah razı olsun kızlArAllah kabul etsin cnm
Netten yapıyorum tatlım :)Evet muhteşem sen nettenmi yapıyosun sidilerinimi aldın cnm
Cümlemizden kuzum :)Allah razı olsun kızlAr
Özel mesajla atabilirsin belki Link bir dene cnm sana zahmetNetten yapıyorum tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?