97 kiloyla tekrar basliyorumm

Allah bağışlasın evet cnm 3 neden tek çocukla kaldın kiz
Ya sorma gurbette yalnız olunca, kendi iş düzenimizi kurma falan derken cesaret edemedim hayatım kaldı öyle işde ..
Burada çocuk büyütmek kolay değil Tr de olsaydım farklı olurdu sanırım .. Neyse Allah bol bol torun nasip etsin bana diye dua ediyorum sağlıklı sıhhatlı hayırlı onlara bakarım artık :)

Amin canim igsallah hayırlısı Allah gönlüne göre versin

INSANITY 1. Ay 3. Hafta 6. Gün PLYOMETRIC CARDIO CIRCUIT 45 dk tamamdır. 869 cal yakılıyormuş ..
Ter su içinde kaldım .. Bugün 3. Haftam bitti çok şükür. Yarın dinlenme günüm :)) ohh sonunda :))
Pazar 4. Haftaya başlıycam kısmetse inş .

Barfiks ve sınav çekme çalışmalarımı yarına bıraktım inş :) zaten abartmıyorum onları.. Spor sonrası kendimi duşa attığımdan unuttum yapmayı mecburen yarına kaldı.. Yeniden giyinemem artık :)

Nasıl bir spor ben bilmiyorum cnm

Nasıl bir spor ben bilmiyorum cnm
Canım sırf kardio çalışması gerçekden çok yorucu ama ben zevk alarak yapıyorum.. Oldukça etkili bir spor..2 aylık bir program.. İlk ay haftanın 6 günü farklı programları var , ikinci ay gene 6 gün farklı program uyguluyorsun .. Daha önceden Insanıty max30 2 aylık programını bitirdim .. Şimdi sıra bunda :)
Link atmaya çalışdım ama kabul etmedi

Anladım cnm tamam netten bakım bir

Merhaba kızlar.Halama gttik dedem için mevlit okuttk eve geldm yemek yaptm miniği uyuttum birzdn eşim gelir yemeği bırakırm.menümü yazarım canlar.cankız nerde kaçakkk kilosunu yazmamş uyanıkkk
Allah kabul etsin dualarınızı canım :)
Cankızı merak ediyorum evde değil sanırım akşama gelir inş.. Olumsuz bişey olmasında , geç gelsin napalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…