- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Allah kabul etsin canimkızlar ben dbakırdaym dedemlere geldk mevlit okutcz yarn bu akşm burdaym.yarn akşm yazarm.cankız geçmiş olsn canm
Allah kabul etsin tatlım.. Biran önce dön kız özletmeyin kendinizi tatlım. Haber verdiğin için sağol tatlım merak ederdik :) düşünceli kuzum :*kızlar ben dbakırdaym dedemlere geldk mevlit okutcz yarn bu akşm burdaym.yarn akşm yazarm.cankız geçmiş olsn canm
Oo Mıruvetim kimbilir kaçıncı rüyandasın hayatım :) erkenden yatmışsın ne güzel :) yarın görüşürüz inşallah tatlım :)İyi geceler Allah rahatlik versin güzellerr
Epey erken kalkıyormuşsun ne güzel hayatım :) pazar da mı erkenden kalkıyorsun canım ? Okul falan yok ya ??Günaydın cnm saat 1 erkenci kız sabah 7 kalkiyorum:)
Ayy canım ya kıyamam , kız 91 kilo olmuşsun harika şekerim benim istesek veremeyiz bu kadar ..Hic iyi degilim boynum bogazim felaket sis yutkunamiyorumda su dahil icemiyorum haplarimi icerken zorla iki damla ancak icebiliyorum
Gecmis olsun dileklerinizi gördün cook sagolunn tek tek yazamicam
buarada 91kilo olmusum ama ne su iciyorum ne birseyler yiyebiliyorum
Epey erken kalkıyormuşsun ne güzel hayatım :) pazar da mı erkenden kalkıyorsun canım ? Okul falan yok ya ??
Cankız nasıl oldun kuzum toparlıyamadın mı hala ??
Nisa bugün akşama gelecek zaten .. Topik sessiz kalır gene , muruvvetimle biz arada yazışırız demi şekerim :))[/QUOT
Evet cnm erkenci yız köye gittik
Ayy ne güzel olmuş canım :) iyi gelmişdir..
Ara ara detoks yapıyoruz canım ama sağlıklı beslenerek kilo vermek en iyisi..Herkese iyi akşamlar
Aranızda detoks gibi diyet yapanlar var mı acaba yoksa düzenli beslenme mi diyosunuz hepiniz ?
Yediğin yemek önemli canım .. Akşam erken ve hafif yiyebilirsin o zaman ..Ben sabah öğle akşam düzgünce yemek yeyince kilo alıyorum çok garip değil mi
Supersinnn maşallah deyim de nazar deymesin böyle devamMenüm ;
Sabah
2 dilim kurudomates kekikli ekmek
1 dilim hellim peyniri kızartma grill
7,8 zeytin
Akşam
3 yumurtadan soğanlı maydonozlu omlet
1 saate yakın sporumuda yaptım :)
Sağol tatlım hadi bakalım :) dut ağacı sizin evde mi vardı? Karıştırdım mı yoksa :) ??Supersinnn maşallah deyim de nazar deymesin böyle devam
Bende yarından sonra daha Çok dikkat edicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?