97 kiloyla tekrar basliyorumm

Günaydın cnm saat 1 erkenci kız sabah 7 kalkiyorum:)
Epey erken kalkıyormuşsun ne güzel hayatım :) pazar da mı erkenden kalkıyorsun canım ? Okul falan yok ya ??

Cankız nasıl oldun kuzum toparlıyamadın mı hala ??

Nisa bugün akşama gelecek zaten .. Topik sessiz kalır gene , muruvvetimle biz arada yazışırız demi şekerim :))

Hic iyi degilim boynum bogazim felaket sis yutkunamiyorumda su dahil icemiyorum haplarimi icerken zorla iki damla ancak icebiliyorum
Gecmis olsun dileklerinizi gördün cook sagolunn tek tek yazamicam
buarada 91kilo olmusum ama ne su iciyorum ne birseyler yiyebiliyorum

Ayy canım ya kıyamam , kız 91 kilo olmuşsun harika şekerim benim istesek veremeyiz bu kadar ..
Ama insanın sağlığı daha önemli şekerciim sıcak bitki çayı iç adaçayı ıhlamur falan varsa boğazına iyi gelir tatlım.. Dondurmadan mı oldu acaba kuzum yaa.. Bir an önce Allah şifa versin neşeli Cankızımız dönsün aramıza inşallah hemde kiloda verdin iyi olsan oratlığı inletirdin bebeğim 91' im diye :)))

Eve

Herkese iyi akşamlar
Aranızda detoks gibi diyet yapanlar var mı acaba yoksa düzenli beslenme mi diyosunuz hepiniz ?

Menüm ;
Sabah
2 dilim kurudomates kekikli ekmek
1 dilim hellim peyniri kızartma grill
7,8 zeytin

Akşam
3 yumurtadan soğanlı maydonozlu omlet

1 saate yakın sporumuda yaptım :)

İyi geceler canlar..Eve geldim acaip yorgun bitkinim.ve evde olmadğm için ywmek düzeni değiş şişimm midem doluAz yemeğe çalştm ama bakalım artık.Bikaçgün tartılmayı düşünmüyrm.Cankız çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin kilonada sevindim ama onu geçemeyecem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…