Ayy canım ben msjı yanlış yazmısım sana ne diyosun gibi olmuş oysa ki ne ediyon yani nasılsın yazmak istemişdim :))Mürüvete diyom canım. dün gece onuda sormştum ama o beni görmedi gibi bişi oldu dym:)))ayy neyse işte
Öl geber diyeti ha :)) Allah iyiliğini versin Muruvvet kıı :))Regil canım yok şok diyet yapacam
Sabah öğle 1 tane elma
Aksam tavuk ,et yada balık salata bukadar
Ol geber diyeti:)
Amaniiinnn pek bi azmış kıı :))Bu dediğimi yapacam 300 kalori
He valla zayiflatiyo 7 gunde 6 kiloAmaniiinnn pek bi azmış kıı :))
Hadi bakalım görelim o zaman şekerim :))He valla zayiflatiyo 7 gunde 6 kilo
İgsallah hiçte acıkmadım valla dahaHadi bakalım görelim o zaman şekerim :))
Bende bugün eşimden kalan iki çatal omletle duruyorum bende hiç açlık hissetmiyorum :) ne oldu bize ayy :))İgsallah hiçte acıkmadım valla daha
Açlık duygularımızı kaybettikBende bugün eşimden kalan iki çatal omletle duruyorum bende hiç açlık hissetmiyorum :) ne oldu bize ayy :))
Ahh keşke ucundan accık kaybolsa tamamen kaybolmasın kız oda kötü anam :))Açlık duygularımızı kaybettik
Maşallah cnm çok güzel ben resim atamıyorum benim bahcede neler var neler:) kinoa neyEki Görüntüle 1839910
Kızlar 1 çay bardağı KİNOA Ve bir çay bardağı kırmızı mercimekle mercimek köftesi yaptım.. Bol protein kaynağı kinoa .. Karbhrt değeti çok çok az .. Bulgursuz diyet bir menü.. Bunun kadar daha var ben sadece yarısını aldım .. Tadı harika denemenizi tavsiye ederim :)
Muruvvet gülüm nasıl şekerim ?? Balkonda açan senenin ilk gülü miss gibi kokuyor :))
Ayy canım ya resim atmayı öğrensene kozından falan muruvvetciğim, evin bahçeli ne güzel.. Ayy ben tam bir bitki manyağıyım yaa bende sana çiçeklerimin resimlerini atarım :)) bugün göndermeye çalışdım dosya büyük geldi uğraştım olmadı gene bir denerim bakiim :))Maşallah cnm çok güzel ben resim atamıyorum benim bahcede neler var neler:) kinoa ney
Canim ben survivor izliyorumKızlar nerdesiniz yaaa, Cankızz canım hala düzelemedin mi ayy nasıl ağır yakalandın canım öyle yaa :)
Eee Nisa sende gelmez oldun şekerim bugün neredesin ???
Ne çok izleyen var şunu :) ben hiç tv izlemiyorum ya eşimde izlemese tv açmıycam nerdeyse :)) sporum için açıyorum :)Canim ben survivor izliyorum
canım dbakırdan gelince işler birkmiş evi temzledm çamaşır yıkadm dahada var işler ramazana kadar bitrmeliym daha alşverişte var.sabah klask kahvaltmı ekmeksz yaptm öğln az mercmk köfte akşam yine mercmk köfte bikaç çatal patates kızartma az yumurta bu akşm böyle oldu aceleyle ne bıraktysam:)) bu akşam midem doymuştu ama gözm doymuyoduKızlar nerdesiniz yaaa, Cankızz canım hala düzelemedin mi ayy nasıl ağır yakalandın canım öyle yaa :)
Allah kolaylık versin canım ..yetiştirisin sen tatlım :)canım dbakırdan gelince işler birkmiş evi temzledm çamaşır yıkadm dahada var işler ramazana kadar bitrmeliym daha alşverişte var.sabah klask kahvaltmı ekmeksz yaptm öğln az mercmk köfte akşam yine mercmk köfte bikaç çatal patates kızartma az yumurta bu akşm böyle oldu aceleyle ne bıraktysam:)) bu akşam midem doymuştu ama gözm doymuyoduramazana 94 le grecm böyle gdersm
Kızlar nerdesiniz yaaa, Cankızz canım hala düzelemedin mi ayy nasıl ağır yakalandın canım öyle yaa :)
Ayy canım yaa , kötü yakalanmışsın neyse hafifler budan sonra inşallah ..Bugün daha iyiyim ama yutkunamiyorum
birde regl oldum bugün ikisinin agrisi öldürcek benii
Ayy canım yaa , kötü yakalanmışsın neyse hafifler budan sonra inşallah ..
Yarın normal olarak dönersin aramıza inşallah kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?