97 kiloyla tekrar basliyorumm

Kızlar 1 çay bardağı KİNOA Ve bir çay bardağı kırmızı mercimekle mercimek köftesi yaptım.. Bol protein kaynağı kinoa .. Karbhrt değeti çok çok az .. Bulgursuz diyet bir menü.. Bunun kadar daha var ben sadece yarısını aldım .. Tadı harika denemenizi tavsiye ederim :)
Muruvvet gülüm nasıl şekerim ?? Balkonda açan senenin ilk gülü miss gibi kokuyor :))

Maşallah cnm çok güzel ben resim atamıyorum benim bahcede neler var neler:) kinoa ney

Maşallah cnm çok güzel ben resim atamıyorum benim bahcede neler var neler:) kinoa ney
Ayy canım ya resim atmayı öğrensene kozından falan muruvvetciğim, evin bahçeli ne güzel.. Ayy ben tam bir bitki manyağıyım yaa bende sana çiçeklerimin resimlerini atarım :)) bugün göndermeye çalışdım dosya büyük geldi uğraştım olmadı gene bir denerim bakiim :))

Kızlar nerdesiniz yaaa, Cankızz canım hala düzelemedin mi ayy nasıl ağır yakalandın canım öyle yaa :)
Eee Nisa sende gelmez oldun şekerim bugün neredesin ???

Kızlar nerdesiniz yaaa, Cankızz canım hala düzelemedin mi ayy nasıl ağır yakalandın canım öyle yaa :)
Eee Nisa sende gelmez oldun şekerim bugün neredesin ???
canım dbakırdan gelince işler birkmiş evi temzledm çamaşır yıkadm dahada var işler ramazana kadar bitrmeliym daha alşverişte var.sabah klask kahvaltmı ekmeksz yaptm öğln az mercmk köfte akşam yine mercmk köfte bikaç çatal patates kızartma az yumurta bu akşm böyle oldu aceleyle ne bıraktysam:)) bu akşam midem doymuştu ama gözm doymuyodu ramazana 94 le grecm böyle gdersm

Allah kolaylık versin canım ..yetiştirisin sen tatlım :)
Olsun yakmışsındır fazla bir abartı yok canım .. Şişlik olabilir oda iner canım sorun yapma .. Kız bende kinoalı mercimek köfte yedim bugün :))

Ayy canım yaa , kötü yakalanmışsın neyse hafifler budan sonra inşallah ..
Yarın normal olarak dönersin aramıza inşallah kuzum :)

Ins ablaa yaa valla girmek istedimde hic halim yoktu sürekli yataktaydim hastaneye yatirilcaktim bende kalmadim ilaclarimi fln aldim geldim evime bol bol yattim bugün cikabildim yataktan
allaha sükür hafifledii ama genede cok zor ya bi gecse de bol bol su icsem ölüyorum susuzluktann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…