97 kiloyla tekrar basliyorumm

Canım benim su bile içemiyorsun haa gerçekden çok kötü olmuşsun tatlım yaa
Biran önce toparlanırsın inşallah, çocuklarda perişan olmuşdur canlarım .. Anneler hasta olmasın aman canım .. İnş yarına toparlarsın iyice kuzum :)

Kozlar tatlım hazır soğumaya bırakıldı :)
4 yem. Kaşığı kinoa
1 yemek kasığından az az chia tohumu
1 bardak su
1 çay bardağı portakal suyu
Vanilya
Tarçın
Badem , muz, cranberry, kuru kayısı
Kakao
1 yumurta beyazı

Malzemeleri kafama göre seçdim.. Portakal suyu yokdu içinde kuruyemiş yokdu ama ben yaptım oldu :)
Aynı aşure gibi bir tadı oldu.. Kakaoyu koymasam daha iyi aşureye benzerdi sanırım :)

Kinoa ları mikrodalgada 1 dk tutup patlattım ( tarifde sıcak tavada denmiş ama ben mikrodalgada mosır patlattığım için orda daha kolay oldu )
Su portakalsuyu kaynayınca patlayan kinoa ve chia tohumlarını atıp karıştırdım .. Koyulaşıncada içene malzeleri ve yumurta beyazını koyup hızlıca karıştırdım.. Sonrada süsledim .. Ne şeker ne nişasta var .. Meyvelerin doğal şekeri var sadece ( muzun yarısı püre şeklinde içine kondu unuttum yazmayı )

Chia tohumu koyulaşıp jöle gibi oluyor ve zaten genellikle tatlı tariflerinde kullanıyorlar.. Sabaha daha güzel hem tadı hem görüntüsü olacağını umuyorum inş :)

Chia ve kinoa protein acısından aminoasit açısından oldukça yüksek degerlere sahip.. Ve karbonhidrat değerleri minimal seviyede.. Tam diyette kullanılacak sağlıklı ürünler..

Bugünkü kinoalı kmercimek köftesini erken yememe rağmen çok tok tutu ve inanın acıkmadım ..

Gelecek menüm kinoalı köfte olacak sanırım :))

Afiyet olsun canım süpersin:*

Hayırlı günler kızlar :)
Nisacığım Maşallah bak hemde iyi kilo vermişsin tatlım çok süper canım :)
Cankız ne alemde acep kilo olarak ? Kız 89 falan gördüm deme küçük dilimi şıracıkda yutarım anam :))
Muruvvet kız 300 kal diyet sonuç verdi mi anam yaz hele bii :))

Tşkler tatlım. Ben ağır gidiyorum ama her istdiğimden yiyorum gözüm bişeyde kalmıyor yani böyle devam edecem ben takii duraklama dönemine girene kadar ozaman değişik şeyler denerim inşlh.Cankızz nasıl oldun tatlımm su dahi içemediğine göre 89 olmştur tahminimce.Sağlığına bian önce kavuşursun inşlah canm

En güzeli evde pişenlerden dikkat edip vermek kuzum .. Herkes nasıl isterse öyle yapsın anam :))
Yeter ki sağlıkla verelim kiloları canım ..

Muruvvet kıı nirdesiin şekerim ????? Bugün uğramadın , bak arabada falan okuyorsan yazma hee , önüne bak kızzz :)))

Kızlar İstanbul avcılar semtinde olan ve birlikte yürüyüş yapıp motive edebileceğimiz bir arkadaş yok mu buna çok ihtiyacım var birdaki yaza düğünüm var o gelinliğe dal gibi girmek istiyorum

Kızlar İstanbul avcılar semtinde olan ve birlikte yürüyüş yapıp motive edebileceğimiz bir arkadaş yok mu buna çok ihtiyacım var birdaki yaza düğünüm var o gelinliğe dal gibi girmek istiyorum
Camım inşallah olursun .. Arkadaş bulamasanda kendin yap yürüyüşünü canım , gerçekden sporla zayıflamak olduğumuzdan daha ince yapıyor .. Zamanında epey varmış .. Kaç kilosun şu an tatlım ??
Burda istanbulda oturan yok malesef ( almanya, avusturya, Diyarbakır ve Adana )
Avcılarda çık sahile yürü ohh temiz deniz havası ala ala ( sahilde yürüyüş yeri var mı bilmiyorum ama denize yakın onu biliyorum :) )

Sitede yönlendirme nasıl yapılıyor bilmiyorum ama tam anlamıyla kendimi anlattığım bir başlık var altında yazdığımı kopyaladım sahile evim 5 dk ama gel gör ki o kadar depresyondayım ki her sabah ertelenen alarm ile bir bakmışım saat 12 olmuş Hikayemde ; Merhaba kızlar üniversite sonrası kendi düzenimi kurdum 4 yıllık düzenli bir ilişki nasılsa seven biri var kafası ile salınan bakımlar birde kendi düzenimi kurunca e malum bekar hayatı gelsin pizzalar gitsin patates kızartmaları erkek arkadaşım dağları yese doymayan ve kilo almayan biri ee akşamları yemek sonrası çay çekirdek kola cips abur cubur Allah ne verdiyse yer can bu bende eşlik ediyorum yani asıl yemek yenilmemesi gereken saat sonrası biz abanıyoruz saat olmuş 10 11 sonra o evine gittiğinde beni alır bir pişmanlık depresyonla karışık uyumaya çalışma :) Sonuç ise 4 yılda 15 kilo hoşca geldi ama gitmek bilmiyor ve geldiği gibi hiçte hoş durmuyor.Sporcu bir geçmişim var vücudum kendini salmasada kollarıma bakamaz kısa kollu giyemez oldum kaslar oldu yağ kendime bi dur dedim 1 yıl önce koşu bantı aldım bir ay sıktım dişimi ee vücut spor alışkın kiloya alışık değil ee diyetlede şıp diye 2 ayda 6 kilo verdim ama motive eden bir destekçi olmayınca gelince birde yanımda sürekli yiyen biri olunca hep pes ettim ama Acı gerçek geldi Erkek arkadaşım evlilik konusunu masaya yatırdı ve 1 yıl içinde düğün hazırlıkları kız isteme merasimleri yüzük takma nişan olayları gibi gerçeklerle karşılaşacağım ve ben şuan öle bi depresyondayım ki dışarı çıkmak bile istemiyorum İnanın şu bilgisayarı alıp bunları yazmaya bile üşenir oldum o derece vahim durumdayım.Gelelim toplanma sürecime istanbul avcılarda ikamet ediyorum.Ve memleketimin dışında olduğum ve çalıştığım için ve fazla idealist olduğum için sosyal hayatı bir kenara bırakınca hiç arkadaş edinemedim şuan işi bir kenara koyup (işimizle erkek arkadaşım ilgilenio kendi işimiz) bende kendime zaman ayırıp toparlanmak istiyorum benimle birlikte düzenli yürüyüş yapabilecek birbirimize yeme dur diyebileceğimiz.motivasyon arkadaşı arıyorum.Bu arada 24 yaşındayım ve 3 haneli rakamlara ulaşmıştım şuan verdiğimle 98de kaldım bir yardım eliyle 6 7 ayda hep birlikte kilo verebiliriz diye düşünüyorum.Ne dersiniz ?

Canım malesef gece yemeleri hem çok tatlı oluyor bayılıyoruz ama sonrasında acısını fena halde çekiyoruz.. Hep yaşadığımız durum ..
Tatlım madem işin esnek kendine vakit ayırabileceksin bu büyük bir avantaj gerçekden ..
Kızlarımızda hemen hemen senin kilonda başladılar ve 90 a yaklaştılar bile ., illede dışarda arkadaş aramana gerek yok , olursa tabili daha iyi olur ama olmazsa bu seni engellemesin .. Bizde evlerimizde spor yapıyoruz.. Diğer arkadaşlarda bantlarında yürüyor..açık havada daha güzel hem kendini iyi hissedersin hemde daha çok kalori harcarsın. Oksijen yağ yakımını hızlandırıyor çünkü bildiğin şeylerdir mutlaka canım ..

Üşenme hemen giyin çık at kendini dışarı.. İlk 2 dk da ver uygula kararını ..bende spor için üşendiğim zaman hemen videoyu başlatıyorum giyiniyorum istersen yapma diyorum sonra sporumu bitirmiş buluyorum.. Bu dediğimi mutlaka yap vaktin geldiğinde hemen çık dışarı canım..

Sürekli kayılabilirsin bize .. Diyette tabiki çok önemli .. İkisi bir arada olunca seneye inşallah dal gibi incecik bir gelin olacaksın bunun hayalini kur, ince gelin resimlerine bak seni motive eder ..

Hergün katılabilir misin buraya canım ??

Ay ne kadar iyi birisin gerçekten şu bana zaman ayırıp yazdığın bile beni çok çok mutlu etti napim yani o halde ben bi koşu bantını yağlıyayım bu sıcakta çıkıp pes etmek istemiyorum yarında sabah giyineyim çıkayım mı belki benim gibi yürüyen birileri vardır dimi Eğer böyle sen gibi beni gaza getirecek insanlar birde böyle takipleşip hesap vermekte zorunlu hissettiğm insanlar olacaksa hergün seve seve girerirm siteye :)

kafada bitio aslında kendi kendini motive et kıyafet dene farkı gör mutlu olacaksın beyinde bitio aslında ben öle yaptım üç ayda 22 kg verdim 90 dım şimdi 68 im ve hala bi 10-15 vermem lazım diyetten çok sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirdim her sabah bir bir buçuk saat yuruorum sebze meyve ağırlıklı besleniorum altın kurallarım var akşam saat yediden sonra bşi yemiorum günde en az üç lt su ve bir buçuk saat yuruyuş abur cubur sıfır çay kahve sıfır şeker bunlardan taviz vermiorum ve tek başıma yaptım yapabilirsin şu an hamile kaldığım kilonunda altındayım kıyafetlerim geniş oldukça mutlu oluorum yapabilirsin:)

90dan 68 emi bu nasıl güzel birşey tebrik ediyorum seni birde evli çocuklu o yoğun tempoda verdiysen bende vermeliyim ayıp bana

Canım benim biz sen katıldığın sürece sana destek oluruz merak etme.. İş sende kafanda bitiyor kesinlikle tatlım .. Evet hemen bandında başla süpersin .. Akşamada çık ya da yarın sabah nasıl uygunsa sana.. Yürüyenler olmaz mı hiç mutlaka vardır .. Akşam öğünlerini erken ye.. Gece yemesi çay kahve bitki çayı dışımda yememeye çalış bak etkilerini hemen göreceksin canım .. Sen gelirsen biz hep buradayız inşallah canım :))

Waaww süper kilo vermişsin tatlım .. Üç ayda mı şimdi farkettim çok kısa zamanda nasıl o kadar verebildin ayda 7 kilodan fazla Maşallah sana ya !!

çok çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…