Ayıp değil canım da verebilirsin onu görmen önemli yapıcam demen önemli oldu mu kuzum .. Yapmışsın zaten vermişsin 6 kilo.. Ne 6, 16 kilolar vereceksin inş .. Boyun kaç tatlım ??90dan 68 emi bu nasıl güzel birşey tebrik ediyorum seni birde evli çocuklu o yoğun tempoda verdiysen bende vermeliyim ayıp bana
Boyum 178 Allah'a şükür ordan kurtarıyorum biraz ama tabiki alt 44 ama üst gögüs ve kolladan dolayı 46 48 giyiyorum ve 24 yaşında mağazada büyük bedene yönlenmek yıpratıyor beniAyıp değil canım da verebilirsin onu görmen önemli yapıcam demen önemli oldu mu kuzum .. Yapmışsın zaten vermişsin 6 kilo.. Ne 6, 16 kilolar vereceksin inş .. Boyun kaç tatlım ??
Canım boyun süpermiş Maşallah tatlım :)Boyum 178 Allah'a şükür ordan kurtarıyorum biraz ama tabiki alt 44 ama üst gögüs ve kolladan dolayı 46 48 giyiyorum ve 24 yaşında mağazada büyük bedene yönlenmek yıpratıyor beni
Ayh vallahi yüzüm güldü cidden olur dimi olur bencede ben bide bugün hurma diyetine başladım ama geç kalktığım için öğlen 7 tane yedim akşam 6 gibide diğer 7yi yicem şimdi gaza getirdiniz beni bi koşu mutfağa gittim chia tohumu vardı alıpta kullanmadığım onuda suya kattım içicem ayhh yürüyüş eksik yarın o alarmıda ertelemicem kalkıcam inicem sahile Allah'ın izniyle olur inşallahta seneye yaza düğün fotolarımı paylaşırım :)Canım boyun süpermiş Maşallah tatlım :)
Yaktığın kaloride fazla olur senin .. Olacak hadi bakalım bedenlerinde kötü değil hiçde.. Bir ayda bile güzel sonuçlar almaya başlarsın sen canım .. Sporlarını ve menülerinide yazmaya çalış beraberce kurtulalım yağlarımızdan cicişim :))
Ee süpermiş .. Yarın normal bir gün le ekmek şeker tatlı ve karbonhidratı oldukça az almaya bak.. Bence daha erken yap sporunu hiç birşey yapmadıysan hadi olduğun yerde ip atlar gibi 30 kere zıpla canım :) bu bile spordur.. Hadi inşallah incecik bir gelin göreceğiz seni :))Ayh vallahi yüzüm güldü cidden olur dimi olur bencede ben bide bugün hurma diyetine başladım ama geç kalktığım için öğlen 7 tane yedim akşam 6 gibide diğer 7yi yicem şimdi gaza getirdiniz beni bi koşu mutfağa gittim chia tohumu vardı alıpta kullanmadığım onuda suya kattım içicem ayhh yürüyüş eksik yarın o alarmıda ertelemicem kalkıcam inicem sahile Allah'ın izniyle olur inşallahta seneye yaza düğün fotolarımı paylaşırım :)
aramıza hoşgeldin canımm.boyun maşallah çok güzel ve yaşınında yirmilerin başında olması bayağı bi avantaj.Sadece ekmeği ve gece yemelrrini kesip yürüyşünü bile yapmak ayda 6 kilo vermene yardm edecektr emin ol.Ayh vallahi yüzüm güldü cidden olur dimi olur bencede ben bide bugün hurma diyetine başladım ama geç kalktığım için öğlen 7 tane yedim akşam 6 gibide diğer 7yi yicem şimdi gaza getirdiniz beni bi koşu mutfağa gittim chia tohumu vardı alıpta kullanmadığım onuda suya kattım içicem ayhh yürüyüş eksik yarın o alarmıda ertelemicem kalkıcam inicem sahile Allah'ın izniyle olur inşallahta seneye yaza düğün fotolarımı paylaşırım :)
Cankızz hasta zaten onu biliyorzda mürüvet nerde yaa kilo verdide sevnçten bayılıp kaldımı ne oldu:))Allah korusunCankızz kızum ya iyileşemedin mi hala ???
7 günlük bir diyet yarında aynı şekilde 3 öğün gün toplamında 21 hurma 3 kase yoğurtla yapılıyor 7 gün kasıcam kendimi birde sporla inşallah yazarım artık her gün teşekkür ederim :)Ee süpermiş .. Yarın normal bir gün le ekmek şeker tatlı ve karbonhidratı oldukça az almaya bak.. Bence daha erken yap sporunu hiç birşey yapmadıysan hadi olduğun yerde ip atlar gibi 30 kere zıpla canım :) bu bile spordur.. Hadi inşallah incecik bir gelin göreceğiz seni :))
Ayh iyi ki girdim şu siteye çok teşekkür ederim baya motive ettiniz beni :)aramıza hoşgeldin canımm.boyun maşallah çok güzel ve yaşınında yirmilerin başında olması bayağı bi avantaj.Sadece ekmeği ve gece yemelrrini kesip yürüyşünü bile yapmak ayda 6 kilo vermene yardm edecektr emin ol.
Cankızz kızum ya iyileşemedin mi hala ???
Sabahtan cereyan yoktu şarjımda bitti giremedim ayyyHayırlı günler kızlar :)
Nisacığım Maşallah bak hemde iyi kilo vermişsin tatlım çok süper canım :)
Cankız ne alemde acep kilo olarak ? Kız 89 falan gördüm deme küçük dilimi şıracıkda yutarım anam :))
Muruvvet kız 300 kal diyet sonuç verdi mi anam yaz hele bii :))
Canimya:)telefonun sarzi bitti ceryanda gittiMuruvvet kıı nirdesiin şekerim ????? Bugün uğramadın , bak arabada falan okuyorsan yazma hee , önüne bak kızzz :)))
Canim ya valla telefonun sarzi bitti ceryanda sabah 9 gitti akşam 6 da geldi yaaaCankızz hasta zaten onu biliyorzda mürüvet nerde yaa kilo verdide sevnçten bayılıp kaldımı ne oldu:))Allah korusun
Ayy kız Nisa komiksin valla :)) kız Muruvvet duydun mu anam kaç kilosun kız , şarjı yokmuş ama telefonunun :)))Cankızz hasta zaten onu biliyorzda mürüvet nerde yaa kilo verdide sevnçten bayılıp kaldımı ne oldu:))Allah korusun
Canım aslında ben kim ne yedi nasıl diyet yapıyor fazla karışan ve karışmayı seven biri değilim .. Ama sana nacizane tavsiyem ; birden öyle ağır diyetlere girme derim.. Çünkü acıkacaksın sonra yiyeceklere saldıracaksın .. Diyetin bitecek ...7 günlük bir diyet yarında aynı şekilde 3 öğün gün toplamında 21 hurma 3 kase yoğurtla yapılıyor 7 gün kasıcam kendimi birde sporla inşallah yazarım artık her gün teşekkür ederim :)
Sevindim kuzum :)) hadi başla gari yaa özledik aramızda olmanı canım :*Bugün allaha sükür cok iyiyim
yutkunurken zorlaniyorum okadar
cook acikmisimm yemegimi yedim suyumu ictim regelimde olunca baya yedimm :)
Yarin artik baslicam tekrar ins sabah kalktigimda agrim olmazsa
İyi bakalım tatlım , özlemişsindir kız gelemeyince bizi demi :)))Sabahtan cereyan yoktu şarjımda bitti giremedim ayyy
aynen katılıyorum canımm.Ben canlı örneğiyim sadece evde pişen herşeyden azar yedm akşm neyve dahil yemedim 4 günlük protein diyeti dışnda normal pırsiyon küçülttm iki ayda 11 kilo verdmCanım aslında ben kim ne yedi nasıl diyet yapıyor fazla karışan ve karışmayı seven biri değilim .. Ama sana nacizane tavsiyem ; birden öyle ağır diyetlere girme derim.. Çünkü acıkacaksın sonra yiyeceklere saldıracaksın .. Diyetin bitecek ...
Bunun yerine protein diyeti yap 4,5 gün ben ve Nisa epey kilo verdik bu yöntemle hem tok kalıyorsun hiç acıkmıyorsun hemde gücün kuvvetin yerinde oluyor.. Olur dersen sana tarif ederiz kuzum :)
Hurma diyeti ancak 1 veya 2 gün detoks maksatlı yapmanı öneririm .. Hadi ödem falan olduğu zamanlarda gibi .. Senin kısa sürede değil uzun ama sürekliliğe ihtiyacın var tatlım bunu gözden çıkarma olur mu ?? Yoksa bırakabilirsin canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?