- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Anladm canmm.Tartınında şarjı bitmedi demii kilı verdnmi bari onu yaz kız diyetn yaradımıCanim ya valla telefonun sarzi bitti ceryanda sabah 9 gitti akşam 6 da geldi yaaa
çok şükür canım iyi olmana sevndm.yarın tartıl bi kız farkı iyice açtn gibime geliyorr:))Bugün allaha sükür cok iyiyim
yutkunurken zorlaniyorum okadar
cook acikmisimm yemegimi yedim suyumu ictim regelimde olunca baya yedimm :)
Yarin artik baslicam tekrar ins sabah kalktigimda agrim olmazsa
çok şükür canım iyi olmana sevndm.yarın tartıl bi kız farkı iyice açtn gibime geliyorr:))
Sevindim kuzum :)) hadi başla gari yaa özledik aramızda olmanı canım :*
1.5 kg gitti ama hiç bişi yemiyorum kız sabah 1 elmaİyi bakalım tatlım , özlemişsindir kız gelemeyince bizi demi :)))
Kiloda fark var mı şekerim ??
1.5 kg gitti ama hiç bişi yemiyorum kız sabah 1 elmaAnladm canmm.Tartınında şarjı bitmedi demii kilı verdnmi bari onu yaz kız diyetn yaradımı
uuu süpermiş duraklamayı kırdın yani sonunda sevndim adına canm1.5 kg gitti ama hiç bişi yemiyorum kız sabah 1 elma
Öğle 1 elma
Aksam tavuk butu haşlama marol salata
Aynen cnm:)uuu süpermiş duraklamayı kırdın yani sonunda sevndim adına canm
Wuhhuu süpersin hayatım :)) takılmanı kırdın ne güzel .. Kaç gün devam edeceksin böyle şekerim ??1.5 kg gitti ama hiç bişi yemiyorum kız sabah 1 elma
Öğle 1 elma
Aksam tavuk butu haşlama marol salata
Gayet güzel menün tatlım :)Menim
sabah bir yumurta iki lokma k.ekmek salatalık domates az peynir
öğlen iki küçk elma 7 8 erik
akşam iki parça tavk eti bi tabak yeşil fasülye yemeği 3 kaşıkta bulgur.
20 dk egzersz birazdan yeşil kahvemi içecem yoğurt kürümde devam
Kız gece gece pişi istettin canımı haa Cankızz :))Bende yaziyim
sabah 1tane kücük pişi
öglen 1tane kücük pişi
aksam yok
1litre su
spor yok
Pazartesine kadar cnmWuhhuu süpersin hayatım :)) takılmanı kırdın ne güzel .. Kaç gün devam edeceksin böyle şekerim ??
Kız gece gece pişi istettin canımı haa Cankızz :))
Azcık kuvvet toplayacak şeyler yeseydin kuzum halden düşmüşsündür hastalıkda .. Epey az yemişsin :))
Valla maşallah bizde yaptığmza spor diyoruz:)))sen süpersin ablammm önünde ceketimi ilikliyrm.kilodan ne haber varmı eksilme.gerçi incelmen kesin olmşturda kiloyuda merak ettm.
Kızlar INSANITY 1. Ay 4. Hafta 3. Gün programı CARDIO POWER' ı yaptım :)
Program sonunda 311 kal yakmışdım..program sonrasıda kalori harcamam devam etti 689 kal de çıkarmak zorunda kaldım .. Saçlarımı boyamışdım duşa girmem gerekiyordu, yoksa devam ediyordu aslında kal harcamam 700' ü geçerdi kesin .. Neyse denemeler devam edecek nasılsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?