97 kiloyla tekrar basliyorumm

Bugün allaha sükür cok iyiyim
yutkunurken zorlaniyorum okadar
cook acikmisimm yemegimi yedim suyumu ictim regelimde olunca baya yedimm :)
Yarin artik baslicam tekrar ins sabah kalktigimda agrim olmazsa
çok şükür canım iyi olmana sevndm.yarın tartıl bi kız farkı iyice açtn gibime geliyorr:))

Menüm ( bugün dünyayı yemiş gibiyim yaa hepsi diyetti ama çeşit çok geldi bana )
Sabah
Dün paylaştığım diyet tatlı dan bir kup

Öğlen
Dünkü kinoalı kmercimek köftesinden 4 adet

Arada diyet kek yaparken ağzıma attığım 2 badem, yarım kuru kayısı ve elma çok güzelmiş yarım elma

Akşam
Opsie patlıcanlı börek
Oopsie kek 1 tane
( içinde hiç şeker olmamasına rağmen elma kayısı kurusu tarçın badem vardı mükemmel olmuşdu .. Kahveyle falan yenilebilir süper .. Günde bir tane yerim artık )

Menim
sabah bir yumurta iki lokma k.ekmek salatalık domates az peynir
öğlen iki küçk elma 7 8 erik
akşam iki parça tavk eti bi tabak yeşil fasülye yemeği 3 kaşıkta bulgur.
20 dk egzersz birazdan yeşil kahvemi içecem yoğurt kürümde devam

Gayet güzel menün tatlım :)

Kızlar INSANITY 1. Ay 4. Hafta 3. Gün programı CARDIO POWER' ı yaptım :)
Program sonunda 311 kal yakmışdım..program sonrasıda kalori harcamam devam etti 689 kal de çıkarmak zorunda kaldım .. Saçlarımı boyamışdım duşa girmem gerekiyordu, yoksa devam ediyordu aslında kal harcamam 700' ü geçerdi kesin .. Neyse denemeler devam edecek nasılsa :)

Valla maşallah bizde yaptığmza spor diyoruz:)))sen süpersin ablammm önünde ceketimi ilikliyrm.kilodan ne haber varmı eksilme.gerçi incelmen kesin olmşturda kiloyuda merak ettm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…