Kesinlikle azimli bir kişiliğin var Cankıızz tatlım ..
Yok bebeğim olur mu hiç azim olmasa yemeden duramazsın, kesinlikle azimlisin hemde çok azimlisin canımın içi :)Ayy öylemi diyorsun abla bende herzaman derim bende azim yok diye:)
Görürsün bu hafta sonuna kadar inşallah canım:) oruç tutabiliyor musun tatlım ??Ayy ins ablaa bi 89.900 görsemm dahada bi istek gelcekk :)
Hosgeldin cnmİşde geldik bırdayız şekerim :)))
Bence senin dediğin daha zor Cankız :) nasıl dayanıyorsun diyene bak hele :))Ayy nasil dayaniyorsun ya
sabah kahvaltini yap
öglen aksam elma ye
Görürsün bu hafta sonuna kadar inşallah canım:) oruç tutabiliyor musun tatlım ??
Yok bebeğim olur mu hiç azim olmasa yemeden duramazsın, kesinlikle azimlisin hemde çok azimlisin canımın içi :)
Bence senin dediğin daha zor Cankız :) nasıl dayanıyorsun diyene bak hele :))
Bence Muruvvetin yaptığı daha iyi.. Akşama tok olur hiç değilse .. Önür türlü senin dediğin gibi bana göre daha zor kuzum :)
Elma acıktırmıyor mu Muruvvetim ya ?? Beni çok acıktırır elma :)
verirsiniz zaten yoğun tenpoda verilio bol hareket enerji harcaması sağlıklı beslenme yürüyüş ve bol su bide şekersiz türk kahvesini çok tüketiorum zayıflamak için değil aslında keyiften :)) ben abur cuburu çok tüketiodum çikolata dahi yemiorum şeker krizim tuttuğunda muz yiyorum meyvelerle bastırmaya çalışıorum çok şükür sağlıklıyımda yarın kan değerlerime baktırcam ne durumdayım die :)90dan 68 emi bu nasıl güzel birşey tebrik ediyorum seni birde evli çocuklu o yoğun tempoda verdiysen bende vermeliyim ayıp bana
tamamen aç kalmadım yasaklar altın kurallar var ama yemeğimi yiyeceğimi gittiğim yerdeki yemeklere göre kendim ayarladım ç9orba salata varsa onu yedim pilav yemedim yemek taşıma ,ile uğraşmadım bol yuruyüş sıfır abur cubur uçtu gitti kilolar bide akşam yediden sonra yemedim canım bşiyi çok istiosa tadımlık alırdım asla yemicem demedim öle olunca devamlı oluo diyet yoksa uzun sürmüo yasaklar cazip gelio elimden su şişesi düşmüo zaten iş yerindekiler dalga geçiodu habire içiosun die :)) çocuğuma ayıracağım vakitten çalmamak için sabah o uyurken bir buçuk saat6 işe gelirken yürüdüm akşam eve dönüşte otobüs kullandım :) hem ekonomik hem kilolar gidio hemde zaman dan tasarruf yarında dahiliyeye gidip kan değerlerime baktırcam ne durumdayım sağlıksız bşi yapmak istemiorum aç da kalmıorum :))Waaww süper kilo vermişsin tatlım .. Üç ayda mışimdi farkettim çok kısa zamanda nasıl o kadar verebildin ayda 7 kilodan fazla Maşallah sana ya !!
Acıkmazsın olurmuyum içim eziliyorBence senin dediğin daha zor Cankız :) nasıl dayanıyorsun diyene bak hele :))
Bence Muruvvetin yaptığı daha iyi.. Akşama tok olur hiç değilse .. Önür türlü senin dediğin gibi bana göre daha zor kuzum :)
Elma acıktırmıyor mu Muruvvetim ya ?? Beni çok acıktırır elma :)
Canım ilaç içtiğinden tutamaman normal, kefaretinide ödüyormuşsun Maşallah Allah kabul etsin ..Ins görürüm ablacigim
yok abla tutamiyorum hastaligimdan dolayi ömür boyu hap icmek zorundayim sabah öglen aksam
ama parasini yolluyorum tutamadigim icin
Zaten açlıkdan değil yemelerimiz canım hepimiz aynıyız :)Yanii haklisinn :))
Abla kackez basladim ama hep bozuyordum dayanamiyordum
aslinda acliktan degil öylesine yiyordum
sizlerr bana cook iyii geldinizzz sizleri gercekten cok seviyorumm :)
Canım herkesin vücudu değişik, çözmüş olman güzel ona göre davranıyorsun işde tatlım ne güzel ..Bende tam tersii ben cözdüm artik kendimi eyer ben aksam tok olayim kilo veremiyorum yatarken basim dolancak karnimdan sesler gelcek fln ozm biliyorumki ertesi günü kilo vercem
tuhaff bi vucudum var :))
Genel kurallarla genede Maşallah çok fazla verebilmişsin canım.. Demek ki 3 ay sıfır kaçamak yaptın.. Kaçamaklar insanı çok duraklarıyor .. Sabreden kazanıyor işde gülüm :) yürüyüş yapmanda harika :)tamamen aç kalmadım yasaklar altın kurallar var ama yemeğimi yiyeceğimi gittiğim yerdeki yemeklere göre kendim ayarladım ç9orba salata varsa onu yedim pilav yemedim yemek taşıma ,ile uğraşmadım bol yuruyüş sıfır abur cubur uçtu gitti kilolar bide akşam yediden sonra yemedim canım bşiyi çok istiosa tadımlık alırdım asla yemicem demedim öle olunca devamlı oluo diyet yoksa uzun sürmüo yasaklar cazip gelio elimden su şişesi düşmüo zaten iş yerindekiler dalga geçiodu habire içiosun die :)) çocuğuma ayıracağım vakitten çalmamak için sabah o uyurken bir buçuk saat6 işe gelirken yürüdüm akşam eve dönüşte otobüs kullandım :) hem ekonomik hem kilolar gidio hemde zaman dan tasarruf yarında dahiliyeye gidip kan değerlerime baktırcam ne durumdayım sağlıksız bşi yapmak istemiorum aç da kalmıorum :))
Mükafatı eksi olunca açlık da katlanılır oluyor demi canım .. sende azimlilerdensin tatlım hemde çokk :))Acıkmazsın olurmuyum içim eziliyor
Ne içiyorsun cnmCanım ilaç içtiğinden tutamaman normal, kefaretinide ödüyormuşsun Maşallah Allah kabul etsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?