97 kiloyla tekrar basliyorumm

Kızlar size dedim demi diyet yemek yerken kilo alcam diye ayy
O yüzden diyek yemek falan denemiycem bir süre :) yaptıklarım duruyor zaten , yemeye korkuyorum :))
Bugün +300 üm ya 74,500 olmuşum gene

Yalnız 4 gündür kabızlık var içimde kinoa chia tohumları şişdi kaldı sanırım :))
Ee tabii yediklerimin ağırlığı duruyor

Neyse bakalım kabızlık bi geçsin inşallah gerçek sonuç çıkacak ..

Birde uyku düzeni iyice azdı bende... Kesinlikle onunda çok etkisi var ..

Aman sporumuzu yapalım aşırıya kaçmıyalım elbet gidecek..moral bozmuyorum hiç :))
Kızlar bana meyve ve sebze aşırı yemek yaramıyor.. Hemen ödem oluyor vücudumda .. Protein ağırlıklı ketojenik diyet tam benim bünyeme uygun olan , bol protein az karbonhidrat ( meyve sebzede de karbonhidrat olduğundan ölçülü yemem gerekiyor ) sebzeyle meyveyle kilo verenler nasıl veriyor anlamıyorum :))

Valla maşallah bizde yaptığmza spor diyoruz:)))sen süpersin ablammm önünde ceketimi ilikliyrm.kilodan ne haber varmı eksilme.gerçi incelmen kesin olmşturda kiloyuda merak ettm.
Sağol kuzum benim .. Ceket iliklenecek kadar değiliz hayatım amatörce evde işde yapmaya çalışıyoruz..
Kuzum sizde yapıyorsunuz boş durmuyorsunuz ya, zamanla sizde programlara geçersiniz hatta beni bile geçersiniz siz ayy siz daha genceciksiniz şekerim , yeter ki isteyin tatlım :)

Bugünkü menüm
sabah
2dilim ekmek
1yumurta
az sucuklu biberli domates kavurmasi
az patatesli yumurta kavurmasi
1dilim beyaz peynir
5zeyzin
4dilim salatalik
öglen yok
aksam yok
2litre su
30dk yürüyüs
Kesinlikle azimli bir kişiliğin var Cankıızz tatlım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…