- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
çok iyi canım maşallah.ben pazar günü tartlcm ramazandan önce 92 yi görseydm epwy mutlu olurdm:))Günaydinn bugünkü kilom 91.500
burdayım canmKızlar nerdesiniz yaa
a
çok iyi canım maşallah.ben pazar günü tartlcm ramazandan önce 92 yi görseydm epwy mutlu olurdm:))
Acimmm yalnız bırakmayın beniiburdayım canm
Sabah bol keseden yemişsin yazık öğleye akşama kizzzBugünkü menüm
sabah
2dilim ekmek
1yumurta
az sucuklu biberli domates kavurmasi
az patatesli yumurta kavurmasi
1dilim beyaz peynir
5zeyzin
4dilim salatalik
öglen yok
aksam yok
2litre su
30dk yürüyüs
Sabah bol keseden yemişsin yazık öğleye akşama kizzz
Acimmm yalnız bırakmayın benii
Yok cnm pazartesinden buyana 1 hafta sabah elma Öğle 1 elma Aksam tavuk haşlama salata bukadarNiye acsinkii kahvaltii etmedinmi
Ohh ohh afiyet olsun canım iyi olmuş :)Hastayken canim cook istemisti yutmasi biraz aci verdi ama yedim vallaa :)
Süpersin tatlım benim Ramazana kadar 90 ları göreceksin inş ne güzel Cankız Maşallah tatlım :))Günaydinn bugünkü kilom 91.500
İşde geldik bırdayız şekerim :)))Kızlar nerdesiniz yaa
Sağol kuzum benim .. Ceket iliklenecek kadar değiliz hayatım amatörce evde işde yapmaya çalışıyoruz..Valla maşallah bizde yaptığmza spor diyoruz:)))sen süpersin ablammm önünde ceketimi ilikliyrm.kilodan ne haber varmı eksilme.gerçi incelmen kesin olmşturda kiloyuda merak ettm.
Bende 69 olmadı bari 72 diyordum ama 73 ü görsem sevincem bu gidişle :) sen inşallah görürsün tatlım :)a
çok iyi canım maşallah.ben pazar günü tartlcm ramazandan önce 92 yi görseydm epwy mutlu olurdm:))
Kesinlikle azimli bir kişiliğin var Cankıızz tatlım ..Bugünkü menüm
sabah
2dilim ekmek
1yumurta
az sucuklu biberli domates kavurmasi
az patatesli yumurta kavurmasi
1dilim beyaz peynir
5zeyzin
4dilim salatalik
öglen yok
aksam yok
2litre su
30dk yürüyüs
Ee bugün ne kadar gitti canım ??Yok cnm pazartesinden buyana 1 hafta sabah elma Öğle 1 elma Aksam tavuk haşlama salata bukadar
Yok cnm pazartesinden buyana 1 hafta sabah elma Öğle 1 elma Aksam tavuk haşlama salata bukadar
Süpersin tatlım benim Ramazana kadar 90 ları göreceksin inş ne güzel Cankız Maşallah tatlım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?