Azimliyiim valla içine giremediğim çok kıyafetim var hemde etiketi üstünde daha Allah öldürmesi giyecen hepsiniMükafatı eksi olunca açlık da katlanılır oluyor demi canım .. sende azimlilerdensin tatlım hemde çokk :))
Canım ilaç içtiğinden tutamaman normal, kefaretinide ödüyormuşsun Maşallah Allah kabul etsin ..
Zaten açlıkdan değil yemelerimiz canım hepimiz aynıyız :)
Yok yok sen gerçekden bu sefer kararlısın inşallah kuzum .. Hepimiz kararlılar grubuyuz gidecek bu kilolar inşallah bu sefer tatlım ve bir daha almıycaz inş :)
Bizde seni seciyoruz tatlım yoksa burda olmazdık :))
İnşallah canım hatta daha da incelip yenilerini alacaksın kuzum :))Azimliyiim valla içine giremediğim çok kıyafetim var hemde etiketi üstünde daha Allah öldürmesi giyecen hepsini
Amin cnm resim atmayı becerdim:)İnşallah canım hatta daha da incelip yenilerini alacaksın kuzum :))
Oo 10 ayda 70 in bile altına düşersin kızım inşallah .. Bu azimle başaracaksın eminim inş tatlım :) herkese göster azminin zaferini tatlım .. Genç yaşında ömrünün en güzel günlerindesin Allah incecik olmanı nasip etsin inş canım :)Ya busefer gercekten basarmak istiyorum
kiz kardesimin dügününde herkez dedi cok kilo almissin fln elbiseden göbek firladii
kuzenimin 10ayda dugünü var barii ozm kadar bi 80 fln olayim istiyorum
Hani kız nerde resim anam ?? :)Amin cnm resim atmayı becerdim:)
Aa şimdi gördüm tatlım :)) harikasın .. Ellerine sağlık ayy nefis görünüyor mıhhmmmm nefiss :))
Geride kaldı akşam yemegiHani kız nerde resim anam ?? :)
Sağol cnmAa şimdi gördüm tatlım :)) harikasın .. Ellerine sağlık ayy nefis görünüyor mıhhmmmm nefiss :))
Cankız bir hastalığı için ilaç kullanıyormuş canım ben değil tatlım :)Ne içiyorsun cnm
Gördüm gördüm .. Ayy çiçeklerinide çekk kıı :))Geride kaldı akşam yemegi
Hımm tamam cnm bende kullanıyorum merak ettim onuda ne diyeCankız bir hastalığı için ilaç kullanıyormuş canım ben değil tatlım :)
Sabah cekerim canimGördüm gördüm .. Ayy çiçeklerinide çekk kıı :))
Sen ne kullanıyorsun tatlım ?? İlaç yani ??Hımm tamam cnm bende kullanıyorum merak ettim onuda ne diye
Menüm
Sabah
Yok
Öğlen
Oopsie patlıcanlı börek ( dünden kalanı hüplettim )
Akşam
Kaşarli Brötchen 1 adet ve çay
( eşim tazecik almış gelmiş, üzeri değişik Gauda kaşar var kızarınca çıtır çıtır oluyor , soğan aromalı , altı ekşi mayalı ekmek gibi . Almanya' nın en sevdiğim yiyeceği ) bu resmi sonra yüklüyorum gidip en tepeye yerleşiyor ya :))
Cankız sizde de vardır bundan demi ???
Trioid ilaci cnm sabah aksamSen ne kullanıyorsun tatlım ?? İlaç yani ??
Ne içiyorsun cnm
Ne için bu ilacColchicin cnm adi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?