Oo 10 ayda 70 in bile altına düşersin kızım inşallah .. Bu azimle başaracaksın eminim inş tatlım :) herkese göster azminin zaferini tatlım .. Genç yaşında ömrünün en güzel günlerindesin Allah incecik olmanı nasip etsin inş canım :)
Gut hastalığımı var
Rabbim şifa versin cnmYok fmf ailesel akdeniz atesi
Böyle devam et kesin olursun şekerciim inş :))70 olursamda iyii olur yanii :))
Aminn ins :)
İlk kez duydum canım ben bu hastalığı . Ateş mi yüksek oluyor ne gibi rahatsızlık oluyor ??Yok fmf ailesel akdeniz atesi
Yok canım Kräuter butter uzun ekmek içinde peynirli baharatlı oda güzel ama ondan değil ..Kräuter butter bageutte mi
yada käsestange gibi birseymi dedigin
Rabbim şifa versin cnm
Böyle devam et kesin olursun şekerciim inş :))
Aa doğru troidim rahatsızlığım var diyordun ..ama sen günde bir kez alıyorsundur .. Orucunu engellemez demi ??Trioid ilaci cnm sabah aksam
İlk kez duydum canım ben bu hastalığı . Ateş mi yüksek oluyor ne gibi rahatsızlık oluyor ??
Sabah akşam tutacam Allah izin verirse tabiki cnmAa doğru troidim rahatsızlığım var diyordun ..ama sen günde bir kez alıyorsundur .. Orucunu engellemez demi ??
Yok canım Kräuter butter uzun ekmek içinde peynirli baharatlı oda güzel ama ondan değil ..
Käsestangen da degil.. Bu käsebrötchen .. Altı bageuette ekmek üstü kaşarlı :) ama burda da çok yerde var ama hepsi aynı lezzette olmuyor..bizim aldığımız yerde çok güzel oluyor taze çıtır çıtır :)
Cankız sendemi yurt dışındasin cnm
Tamam cnmEvet abla
Kız paylaşdım ya şekerim gerilerde kaldı ama dur atayım :))Aaa bilmiyorumki bi resim atarmisin varsa merak ettimm
Kız daha yeni mi öğreniyorsun Muruvvet Allah iyiliğini versin şekerim :))Cankız sendemi yurt dışındasin cnm
Eki Görüntüle 1841082
Kız paylaşdım ya şekerim gerilerde kaldı ama dur atayım :))
Niiisaaaa Niiisaaa !!!! Nerdesin kııııııı !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?