97 kiloyla tekrar basliyorumm

Ayyy imdaaaattt ne gevezesnz kııızzzlaaaarr 61 msj anam ağladı okuyana kadar teldn buraya grmek eziyet işte:))).çok yopndm bugün öğln biyerde akşm üstü pazarda yemkten sonrada başka bi yere gttim:))

menüm
sabah klasik yumurta sebze azck ekmek
öğln üç bisküvi bir muz 4 yenidünya
akşam yetiştremedğm için evde ne varsa az ton balığı üç kaşık bulgur yoğurt bol rokaa spor yok

Ayyy imdaaaattt ne gevezesnz kııızzzlaaaarr 61 msj anam ağladı okuyana kadar teldn buraya grmek eziyet işte:))).çok yopndm bugün öğln biyerde akşm üstü pazarda yemkten sonrada başka bi yere gttim:))
Bize geveze diyen gezentiye bak sen anam :))) kız sahi o kadar yazışmış mıyız kız 61 sayfa olamaz beya yanlışın var :))
Gezeceğine okuyaca arada şekerim o zaman hehehheh :))

geçen gün mevlitte baktm biri belime tıklattı döndüm eltimm kız senmisin arkadan seni tanıyamadım nekadar zayflamşsn dedi anaaaa çok. sevndimm

Spor yapmadığın için
Menün için
kaçgndr spora vakit bulamıyorum yaa.sabah işim var bitene kadar geç oluyo namz kılmam gerekiyo namz kuran derkn oğlumu yatrmam gerekiyo e sonra yemk faslına gryrm akşmda yatsıyı kılana kadar saat oluyo on eşim geliyo bu aralar zor yapamıyorum

Kur' anda kaçıncı cüzdesin ayy ?? Bende okuyorum 7. Cüzdetim Ramazan' da inşallah bitireblirim . Aslında bunda da yarış mı yapsak ne :))

Kur' anda kaçıncı cüzdesin ayy ?? Bende okuyorum 7. Cüzdetim Ramazan' da inşallah bitireblirim . Aslında bunda da yarış mı yapsak ne :))
canım yeni başladm 2. czdeym ramazanda gzel okunuyor insan bi günde 2 3 cz birden okuyabiliyr her namz vaktibde toplamda.benm sprldan dolayı adetlerm dzensz ondan korkuyorm yoksa hersene bitiryrm çok şükür

canım yeni başladm 2. czdeym ramazanda gzel okunuyor insan bi günde 2 3 cz birden okuyabiliyr her namz vaktibde toplamda.benm sprldan dolayı adetlerm dzensz ondan korkuyorm yoksa hersene bitiryrm çok şükür
Maşallah canım 2,3 cüz harikasın .. Allah kabul etsin tatlım .. Bende erken başladım adetim yüzünden aksamasın diye inş bitirmek kısmet olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…