İnşallah olmamışdır..Acaba nisadami hastalandikii
Evet cnm:)Kız daha yeni mi öğreniyorsun Muruvvet Allah iyiliğini versin şekerim :))
Bize geveze diyen gezentiye bak sen anam :))) kız sahi o kadar yazışmış mıyız kız 61 sayfa olamaz beya yanlışın var :))Ayyy imdaaaattt ne gevezesnz kııızzzlaaaarr 61 msj anam ağladı okuyana kadar teldn buraya grmek eziyet işte:))).çok yopndm bugün öğln biyerde akşm üstü pazarda yemkten sonrada başka bi yere gttim:))
Spor yapmadığın içinmenüm
sabah klasik yumurta sebze azck ekmek
öğln üç bisküvi bir muz 4 yenidünya
akşam yetiştremedğm için evde ne varsa az ton balığı üç kaşık bulgur yoğurt bol rokaa spor yok
7 sayfa 61 msj canikoomm.e fırsatm yoktu kız napimmBize geveze diyen gezentiye bak sen anam :))) kız sahi o kadar yazışmış mıyız kız 61 sayfa olamaz beya yanlışın var :))
Gezeceğine okuyaca arada şekerim o zaman hehehheh :))
kaçgndr spora vakit bulamıyorum yaa.sabah işim var bitene kadar geç oluyo namz kılmam gerekiyo namz kuran derkn oğlumu yatrmam gerekiyo e sonra yemk faslına gryrm akşmda yatsıyı kılana kadar saat oluyo on eşim geliyo bu aralar zor yapamıyorumSpor yapmadığın için
Menün için
Ha bende 61 sayfa anladım :) olsun o kadar canım :) sen şükret ki kısa yazışıyoruz :))7 sayfa 61 msj canikoomm.e fırsatm yoktu kız napimm
Ayy ne güzel :))geçen gün mevlitte baktm biri belime tıklattı döndüm eltimm kız senmisin arkadan seni tanıyamadım nekadar zayflamşsn dedi anaaaa çok. sevndimm
he çook şüküürrHa bende 61 sayfa anladım :) olsun o kadar canım :) sen şükret ki kısa yazışıyoruz :))
dışımdanda dedim daha durun çook vericem daha dedim:))Ayy ne güzel :))
Daha durun siz diyeydin içinden tabii :))
Kur' anda kaçıncı cüzdesin ayy ?? Bende okuyorum 7. Cüzdetim Ramazan' da inşallah bitireblirim . Aslında bunda da yarış mı yapsak ne :))kaçgndr spora vakit bulamıyorum yaa.sabah işim var bitene kadar geç oluyo namz kılmam gerekiyo namz kuran derkn oğlumu yatrmam gerekiyo e sonra yemk faslına gryrm akşmda yatsıyı kılana kadar saat oluyo on eşim geliyo bu aralar zor yapamıyorum
:)))))he çook şüküürr
Aferimm iyi demişsin artık hiç bırakamazsın heheheh :))dışımdanda dedim daha durun çook vericem daha dedim:))
canım yeni başladm 2. czdeym ramazanda gzel okunuyor insan bi günde 2 3 cz birden okuyabiliyr her namz vaktibde toplamda.benm sprldan dolayı adetlerm dzensz ondan korkuyorm yoksa hersene bitiryrm çok şükürKur' anda kaçıncı cüzdesin ayy ?? Bende okuyorum 7. Cüzdetim Ramazan' da inşallah bitireblirim . Aslında bunda da yarış mı yapsak ne :))
yok kız bırakırmıyımm 70 i görene kadar devamAferimm iyi demişsin artık hiç bırakamazsın heheheh :))
Maşallah canım 2,3 cüz harikasın .. Allah kabul etsin tatlım .. Bende erken başladım adetim yüzünden aksamasın diye inş bitirmek kısmet olur :)canım yeni başladm 2. czdeym ramazanda gzel okunuyor insan bi günde 2 3 cz birden okuyabiliyr her namz vaktibde toplamda.benm sprldan dolayı adetlerm dzensz ondan korkuyorm yoksa hersene bitiryrm çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?