Anam burayı boş birakmican misafirlikte dahi gireceksin yoksa baş edilmez:)Ayyy imdaaaattt ne gevezesnz kııızzzlaaaarr 61 msj anam ağladı okuyana kadar teldn buraya grmek eziyet işte:))).çok yopndm bugün öğln biyerde akşm üstü pazarda yemkten sonrada başka bi yere gttim:))
Aminn bizde bugün başlıyoruz mukabeleyeMaşallah canım 2,3 cüz harikasın .. Allah kabul etsin tatlım .. Bende erken başladım adetim yüzünden aksamasın diye inş bitirmek kısmet olur :)
Masallahgeçen gün mevlitte baktm biri belime tıklattı döndüm eltimm kız senmisin arkadan seni tanıyamadım nekadar zayflamşsn dedi anaaaa çok. sevndimm
duraklama dönemindeyim ben biraz veriorum duraklamaya giriorum tekrar veriorum şu an 68 der çakıldım ama sabırla devam ediorum yada tekrar vermeye başlamak için iki günlük detoks yapıorum ramazan gireceği için detoks yapmadım zaten ramazanda gidio sıcakta meyve sebze ağırlıklı beslenebiliorum su mideyi dolduruor hedefim 50-55 arası hedefime ulaşım üç ay aktif spor yapip koruma dönemine gircem skılaşmak için uğraşcam sonrada dikkat edeceğim hep sağlklı beslenmeyi aktif hareketli hayatı yaşam tarzım haline getiriorum uykularım nefes alışverişlerim stresim melankoli hallerim hepsi yok oldu kendime güvenim arttı ben hamileyken 27 kg almıştım şimdi hamile kaldığım kilonunda altına düştüm kıyafet alırken denerken mutluyum bunu çevremdekilerde farkedior ve bu durum benim kararlılığımı azmimi tetikliyor herşey kafada bitio aslındaGenel kurallarla genede Maşallah çok fazla verebilmişsin canım.. Demek ki 3 ay sıfır kaçamak yaptın.. Kaçamaklar insanı çok duraklarıyor .. Sabreden kazanıyor işde gülüm :) yürüyüş yapmanda harika :)
Şimdi koruma döneminde misin ? Devam mı ediyorsun ??
Günaydın güzeller
Gider cn uzulmeGünaydinn kilo almisim ya gene 92olmusum ama üzülmedim :)
Gider nasil olsa :)
Ooo süper kolay gelsin cnmGünaydın canlarım :))
Kızlar -700' üm oleyy
73,800' ü gördüm bu sabah :))
Birazdan Türk marketine gideceğiz canlarım hazırlandık çıkacağız...
Sen sporunu çok güzel yapiyosun canım ee karşılığında alacan tabiki masallahDönünce yazarım cvp inş
Günaydın canlarım :))
Kızlar -700' üm oleyy
Canim marketin devrinimi aliyon kız gelmedin hala:)Günaydın canlarım :))
Kızlar -700' üm oleyy
Dikat et cnm alma kilo ya vermişken ne guzelhu huu kızlaar napıyonuzz..aslı abla sporlar süper maşallah diyelim nazar değmesin.Mürüvet ve cankızz sizinde nefsinizle savaşmanz süper ben size göre pisboğazm valla.
sabah pek kahvaltı yapmadm ayak üstüyd.öğln misafrlikteydm kısır,üç çatal sütlü tatlı bir kurupasta götrdüm:).Akşamda kırmızı et kavurma salata ve 4 kaşık prinç yedimbi süredir spor yok ramazandada zor gibi.Ramazan sonunda 5 kilo alırm heralde oruçlyken canm çok tatlı istyr çünkü
hu huu kızlaar napıyonuzz..aslı abla sporlar süper maşallah diyelim nazar değmesin.Mürüvet ve cankızz sizinde nefsinizle savaşmanz süper ben size göre pisboğazm valla.
sabah pek kahvaltı yapmadm ayak üstüyd.öğln misafrlikteydm kısır,üç çatal sütlü tatlı bir kurupasta götrdüm:).Akşamda kırmızı et kavurma salata ve 4 kaşık prinç yedimbi süredir spor yok ramazandada zor gibi.Ramazan sonunda 5 kilo alırm heralde oruçlyken canm çok tatlı istyr çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?