97 kiloyla tekrar basliyorumm

Evett INSANITY 1. Ay 4. Hafta 4. Gün programı olarak PURE CARDIO tamadır. Aslında bugün streching günüydü ama onunyarına bırakdım :) kalori harcamam spor dan hemen sonra 313 kal yaklaşık 2 saat sonra ise 530 kal de kaldı, artık artmıyor :))

Ayyy imdaaaattt ne gevezesnz kııızzzlaaaarr 61 msj anam ağladı okuyana kadar teldn buraya grmek eziyet işte:))).çok yopndm bugün öğln biyerde akşm üstü pazarda yemkten sonrada başka bi yere gttim:))
Anam burayı boş birakmican misafirlikte dahi gireceksin yoksa baş edilmez:)

duraklama dönemindeyim ben biraz veriorum duraklamaya giriorum tekrar veriorum şu an 68 der çakıldım ama sabırla devam ediorum yada tekrar vermeye başlamak için iki günlük detoks yapıorum ramazan gireceği için detoks yapmadım zaten ramazanda gidio sıcakta meyve sebze ağırlıklı beslenebiliorum su mideyi dolduruor hedefim 50-55 arası hedefime ulaşım üç ay aktif spor yapip koruma dönemine gircem skılaşmak için uğraşcam sonrada dikkat edeceğim hep sağlklı beslenmeyi aktif hareketli hayatı yaşam tarzım haline getiriorum uykularım nefes alışverişlerim stresim melankoli hallerim hepsi yok oldu kendime güvenim arttı ben hamileyken 27 kg almıştım şimdi hamile kaldığım kilonunda altına düştüm kıyafet alırken denerken mutluyum bunu çevremdekilerde farkedior ve bu durum benim kararlılığımı azmimi tetikliyor herşey kafada bitio aslında

Günaydın canlarım :))
Kızlar -700' üm oleyy
73,800' ü gördüm bu sabah :))
Birazdan Türk marketine gideceğiz canlarım hazırlandık çıkacağız...

hu huu kızlaar napıyonuzz..aslı abla sporlar süper maşallah diyelim nazar değmesin.Mürüvet ve cankızz sizinde nefsinizle savaşmanz süper ben size göre pisboğazm valla.
sabah pek kahvaltı yapmadm ayak üstüyd.öğln misafrlikteydm kısır,üç çatal sütlü tatlı bir kurupasta götrdüm:).Akşamda kırmızı et kavurma salata ve 4 kaşık prinç yedimbi süredir spor yok ramazandada zor gibi.Ramazan sonunda 5 kilo alırm heralde oruçlyken canm çok tatlı istyr çünkü

Dikat et cnm alma kilo ya vermişken ne guzel

Amann dikkat et fazla kacirma
ramazanda zor oluyorr evet insanin cani herseyi istiyorr abartmadan yersin cnm sende
senin kilodan naberr kac oldun
ben veremedim bugün ayni ciktim
demin tartildim acayip cok ciktim yarinda veremicem gibime geliyorr ya ins veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…