Kızlar aranızda tesettur lu olan varmi
Ben tesettürlüym canım neden,?Kızlar aranızda tesettur lu olan varmi
canım ben en son 93.3 tm ama bu yemeyle ve sporda yapmamayla kesn almşmdr korkuyrm tartılmayaAmann dikkat et fazla kacirma
ramazanda zor oluyorr evet insanin cani herseyi istiyorr abartmadan yersin cnm sende
senin kilodan naberr kac oldun
ben veremedim bugün ayni ciktim
demin tartildim acayip cok ciktim yarinda veremicem gibime geliyorr ya ins veririm
Öyle sordum cnmYok ben degilim niyeki
Öyle cnm öğrenmek istedimBen tesettürlüym canım neden,?
canım ben en son 93.3 tm ama bu yemeyle ve sporda yapmamayla kesn almşmdr korkuyrm tartılmaya
Anladım canım. ya sen?Öyle cnm öğrenmek istedim
Diyetin nasıl gidiyor günlük kaç kilo veriyrsnÖyle cnm öğrenmek istedim
Ben tesettürlüym canım neden,?
canım ben en son 93.3 tm ama bu yemeyle ve sporda yapmamayla kesn almşmdr korkuyrm tartılmaya
Selam kızlar :))
En nihayetinde gitmeyi başardığımız Türk marketi alışverişi beni epey yordu.. 3 saatlik uykuyla duruyordum zaten.. Gelincede etleri tavukları ayarla buzluğa at malezemeleri yerleşdir.. Bir posta çamaşır mak. At as bulaşık makinasını boşalt falan derken ruh gibi oldum.. Sonra yattım.. Eşim beni eve bırakınca iş yerine geçmişdi.. O geldiğinde uyuyordum ki hiç sevmez uyurken karşılanmayı.. Ama yorgunluğumu bildiğinden ses etmedi :))
Burayada uğrayamadım özeledim sizleri :))
Canım sabah 7 ye geliyordu yattığımda zaten :) oturmak değilde işlerimi bitiriyorum çalışıyorum yani tatlım Ramazandan önce bitirmek istiyorum çünkü :))Ooo cok yorulmussun belli uyumussunda sabaha kadar oturursun artik :)
Bizde senii özledikk :)
Tesettürlüym cnm bende diyet döndü yine 1.5 gitti durduAnladım canım. ya sen?
Canım sabah 7 ye geliyordu yattığımda zaten :) oturmak değilde işlerimi bitiriyorum çalışıyorum yani tatlım Ramazandan önce bitirmek istiyorum çünkü :))
Menüm
Sabah 15 kiraz
Öğlen
1 simit , peynir ( ezine ve küflü peynir)
4,5 çatal közlenmiş patlıcan kırmızı biber sos
2,3 dilim pastırma
Tuzları hep çokdu ödem olabilirim :))
Akşam
Pro ögünü, biber domates grill ve 3 kaşık süzme yoğurt
Yarından önce aslında pek iyi olmadı bugün özellikle öğlen ama bakalım artık napcez devam yolumuza :))
Evet ödem yapar antibiyotikler canım senin şişliğin ondandır birde regl ikisi tam gelmiş kafayı takma gidecek nasılsa .. Fazla ve zararlı birşey yemiyorsun ki bebeğim :)Affiyett olsunn ablacigimm
abla antibiotik kilo yaparmi
Tamam cicim tam bi silkeledin beni geldim kendime inşlh canm şu iki günü hafif atlataydm iyiydi.evet canm benim hem boydan ferace hemde eşarbmla ağzımıda kapatyrm :))Kızlar tek tek alıntılamadan yazayım canlarım
cankizzzz canım özel günündeydin demi , kilonun fazla çıkması gayet normal kuzum bir hafta sonra kilon daha da düşecek ama görüyorum ki artık moralini bozmuyorsun , aferin sana tatlım .. Vücut bazen ödem tutuyor bazen wc sorunu oluyor falan hep eksi çıkmamız malesef kimsede olmuyor tatlım bir de kadınsal günlerimizde hele .. Bunları bilip tahat olman çok sevindirici artık bebeğim :)
M Muruvet tatlım marketi bedava verseler üstüme almam kız :)) kim uğraşacak o işlerle :))
Canım market bizim şehirde değil de ondan git gel bide yorgundum tatlım :) ee senin kilon ne alemde şekerim hiç kopya vermiyon ayy :))
Bu arada bende tesettürlüm canım, 6 yıldır :)) sen canım ??
Nisaeylemmir kuzum koşuşturmalı geçiyor günlerin hergün bir yerdesin Maşallah ayy :))
İkramlara dikkat ama bebeğim :))
Ramazanda sporunuda diyetinide yap kuzum niye bırakacaksın .. İftardan 2 saat sonra bir yarım saat yürürsün .. Teravih namazına gidiyorsan bilmem o zaman sporunu ayarlarsan yaparsın kuzum :) gündüz de zaten ibadetlerimize epey vakit olur.. Dikkat etmezsen tüm yaptıkların bosa gider Nisacığım :) aman kuzum zaten ne yiycez nasıl yapcaz yazışırız..
Tahmin ediyordum senin tesettürlü olduğunu kuzum :)
Evet ödem yapar antibiyotikler canım senin şişliğin ondandır birde regl ikisi tam gelmiş kafayı takma gidecek nasılsa .. Fazla ve zararlı birşey yemiyorsun ki bebeğim :)
Oo Maşallah canım tam tesettürlüymüşsün ne güzel yapınca tam yapmak lazım aslında ne mutlu sana tatlım :)Tamam cicim tam bi silkeledin beni geldim kendime inşlh canm şu iki günü hafif atlataydm iyiydi.evet canm benim hem boydan ferace hemde eşarbmla ağzımıda kapatyrm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?