Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsal ettimi sen kullanirkenBen sarimsaksiz olarak yapıyordum iki cevizi akşamdan büyük bir bardağa koyup sabah içiyorum bir haftadır iştahımi kesti diyebilirim
Canim sen nasİsal ettimi sen kullanirken
Sanada bir selam vereyim canim nasilsin harika gediyorsuz siz hepinize basarilarGünaydınlar hayırlı huzurlu bol eksili bir gün olsun inşallah. Işıl canım teşekkür ederim. Herkesler dönmüş hadi bakalım. Muruvet abla iyi gezmeler
Goruruz insallah 70 leride goruruz canim 60 larida83.3 oldum kızlar 82.5 göz kirpti tartıda yaz gelmeden 7 li rakamları gorsem hayırlısıyla
Bana da görev verin.105 kiloyum.
senin önce şu diplere düşmüş ruhunu çekip ayağa kaldırmamız lazım önce bir SİLKELEN KENDİNE GEL
sen KADINSIN bir kadının isteyipte başaramayacağı ne var ki....bunu hep söylerim sana da söyliycem
sen ÖZELSİN
sen DEĞERLİSİN
senin EŞİN BENZERİN YOK
seni rabbim BENZERSİZ yaratmış
sana bir görev vereyim(sen kimsin ki be kadın ne görevi deme gülüm )bu hafta boyu bu yazdıklarımı her fırsatta ama her aklına geldiğinde sesli sesli söyle kendine hatta aynaya bakarak söyle istediğin olumlu başka cümlelerde ekleyebilirsin
ben mutluyum
ben seviliyorum
ben sağlıklıyım gibi cümleler ekleyebilirsin
ve aklından da dilinden de kilo kelimesini çıkar zayıflama kelimesini kullan 1 haftaya kendindeki farkı hissedeceksin sonra yaz buraya ne kadar işe yaradığını ve başaracağına olan TAM İNANCINI![]()
Hayırİsal ettimi sen kullanirken
Aramıza katil erirsinBana da görev verin.105 kiloyum.
Söylemesi ayıp bugün 3. Lavaboya çıkışım ishal etti
İsterim tabi.Ben karatay grubunda da yazıyorum.Aramıza katil erirsin
Oh çok şükür canım direnci kırdın demekki83.3 oldum kızlar 82.5 göz kirpti tartıda yaz gelmeden 7 li rakamları gorsem hayırlısıyla
Karatay i tam uygularsan başarırsın canımBana da görev verin.105 kiloyum.
Günaydin canim teşekkürlerGunaydin bugun hepimize ugurlu olsun guzelerime kacamaksin diyet dilerim.
Kizlar dun diyet tam uyguladim.
Bitgi caylarimi icdim yag yakici odem atdirici caylarimi icdim.
40 daka yurus yapdim.