• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

97 kiloyla tekrar basliyorumm

senin önce şu diplere düşmüş ruhunu çekip ayağa kaldırmamız lazım önce bir SİLKELEN KENDİNE GEL
sen KADINSIN bir kadının isteyipte başaramayacağı ne var ki....bunu hep söylerim sana da söyliycem
sen ÖZELSİN
sen DEĞERLİSİN
senin EŞİN BENZERİN YOK
seni rabbim BENZERSİZ yaratmış
sana bir görev vereyim(sen kimsin ki be kadın ne görevi deme gülüm ):KK45: bu hafta boyu bu yazdıklarımı her fırsatta ama her aklına geldiğinde sesli sesli söyle kendine hatta aynaya bakarak söyle istediğin olumlu başka cümlelerde ekleyebilirsin
ben mutluyum
ben seviliyorum
ben sağlıklıyım gibi cümleler ekleyebilirsin
ve aklından da dilinden de kilo kelimesini çıkar zayıflama kelimesini kullan 1 haftaya kendindeki farkı hissedeceksin sonra yaz buraya ne kadar işe yaradığını ve başaracağına olan TAM İNANCINI:KK15:
Bana da görev verin.105 kiloyum.

Kizlar benim bugunki menum.
2 yumurta
1 dilm kepek ekmek
Peynir
4 zeytun
2 kasik yulaf yesil cay.
Oglen 2 gozleme
Aksam yagsiz bol baharatli mercimek corbasi
Bu arada kizlar sabah aksam 1 dis sarimsax bende

Gunaydin kizlar bu sabah ilik su sirkrli.
Aksamdan portakal elem kabugu tarcin zencefil karanfil limon ekledim suya detoxs hazirladim sabah ac karna buyuk bardak icdim simdidr kahvaltim

V vildang canim selam nasilsin araniza gec gec gelsemde takibdeyim sizi

Canim sen nas

Sanada bir selam vereyim canim nasilsin harika gediyorsuz siz hepinize basarilar
Günaydın canım geç olsun güç olmasın
Seni çok azimli görüyorum inşallah yavaşda olsa hedefine ulasirsin

Gunaydin bugun hepimize ugurlu olsun guzelerime kacamaksin diyet dilerim.
Kizlar dun diyet tam uyguladim.
Bitgi caylarimi icdim yag yakici odem atdirici caylarimi icdim.
40 daka yurus yapdim.

Bu sabahki menum......
1 yumurta zeytin yaginda ustu bol pul biberli.
2 kasik yulaf yarim bardak sut azacik zerdecal azacikda bal 1 kasikda musili.
1 yesil biber.
1 bardak yesil cay.
1 kepek ekmek
Beyaz peynir ..
Bu kadar sukur doydum super oldu insallah oglende yesil mercimik yemeyimi yerim

Ben bir haftadır saldim bol bol yiyorum umarım toplanirim yakında. Bu ara evde para kazanacağım bir işe el attım gece gündüz ona kafa yoruyorum. %100 yerli üretim helal sertifikalı doğal ve bitkisel olan makyaj temizlik ürünleri kremleri olan FARMASİ danışmanlığını üstlendim. İlerlersem çok karlı bir iş. Siz güzel gidiyorsunuz maşallah. Bende en kısa zamanda toplaycm inşallah

Back
X