??

nil64

Yarım asırlık dünkü çocuk..
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
56
73
88
61
Anneler sorum size ...yeni evlenen kızınızın kocası kızınızın sizinle vatsupla görüşmenizi istemiyorsa ve kozınız bunu size iletiyorsa normal mi karşılarsınız ? Ben tepkimi gösteremedim ve yürek yangınımla baş başa kaldım ..( eşinin yanındayken kesinlikle konuşmuyorum ) anneler çok alıngan ve hassas oluyormuş bu sözlere maruz kalmaktan bıktım

2 kızım var normal karşılamam
haa tabi bu 7 24 konuşmaysa o zaman damada hak veririm yalan değil
ama gün içerisinde az konuşma ise alınırım kırılırım

damat, seninle kızının watsaptan konuşmanı istemiyor, doğru mu anladım
derdi neymiş, ne sakıncası varmış, keşke kızın bunu sana söylemeseydi

Normal karşılamayacağımı damadım çok iyi bilir,böyle bir talepte bulunması onun için hiç hayra alemet olamaz..

Siz neden sessiz kaldınız veremediniz mi damada ağzının payını..

Sebep olarak ne diyormuş?
Kızınızında size iletmesi,eşine itiraz etmemesi ilginç geldi doğrusu..

sebebi önemli. eşi ile ilgilenmesi gereken zamanlarda sizinle yazışıyorsa istememesi normal.
anormal olan kızınızın bunu size bu şekilde iletmesi.
kusura bakmayın ama daha karı kocalığı öğrenememişler. kızınız her sorununu size anlatmamalı.

bana daha çok kızınız rahatsız olup, pıt pıt mesajlaşmak istemediği için eşini bahane göstermiş gibi geldi.. ben hiç sevmem mesajlaşmayı misal. açın konuşun neden mesaj?

Kızınızın özelenizi whatsaptan size anlatıyorsa,
Sürekli konusma halindeyseniz,
Her an herseyden haber almak gibi bir derdiniz varsa,
Kızınıza akıl vermeye çalısıyorsanız,
Bunlardan herhangi biri vvarsa damat bey haklı

damat mesajlarınızı okuyorda olabilir, belki o yüzden kızınız rahat ana kız gibi yazamıyordur

ne olursa olsun 24 saat konuşma da yapsanız kızınızın bu şekilde iletmemesi lazımdı.. yaazarsınız cvp hemen vermez olur biter.. anneme bunu asla yapmam...kimse için değmez.

başlarım öyle kocaya.

çok şey demek isterim ama yeterince üzülüyorsunuz şu an.

içim bi tuhaf oldu.

sizde bundan sonra sadece arayın. Sadece halini hatırını sormak için arayın. Kısa net öz cevaplar verip konuşmayı sonlandırın. zaten tepkinizi anlar.

ben anneme böyle bir şey diyemezdim sanırım.sanki kocayı bulunca anneyi unutmuş gibi.

bilmiyorum çok ayıp geldi bana

Damatlarin annesinin geline cektirmedigi kalmaz adam yinede annemden ozur dile der, kiziniz ise buna bile tamam diyip size soylemesi cok kirici bence. Hic bisi solemese dur yemek yapiyorum, bi dakka anne isim var,unuttum falan diyerekde cozum yoluna gidebilir o da cok konusuyorsaniz eger. Ben boyle bir seyi isteyemem gibi geliyor kocamdan, adamda birakin annesine solemeyi alnimin catisina terlik atardi heralde.

Bende çeşitli sebeplerden annemle görüşemiyorum sadece tel de görüşüyorum yanına gidemiyorum Annem hatalıydı... Sizin bu konunuz yüreğimi dağladı... Annem beni bitiren çok hata yaptı ama anne işte demek ki o da sizin gibi hissediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…