Bu söylenecek söz değil zaten,kızı eşiyle konuşup tavrını koymasını bilecek..
Aynen telefonu alıp okuyormuş
Bence sen kendine değil kızına yan..
Koca lafıyla sana gelip böyle bir şey söyleyebilecek kadar
ezdiriyor demek ki kendini.
Üzücü.
Tavır al kızına. Soğuk davran.
O aramadığı sürece arama.
Varsın seninle yazışmasın ama kocanın her istediğinin
yapılmaması gerektigini anlasın.
Yani inşallah anlar.
yani istemiyor kız da demekki, onu anlatmaya çalıştım, benim yakınım bi kadında böyle, herşeye kocasını öne sürüp kocam istemiyor der ama aslında kendi de istemiyordur hatta full kendi istemiyordur bişeyi kocasının haberi bile yoktur ama kocam istemiyor der çıkar, sanki kocası istemiyorsa dünya duracak o derece
Ben de bağrıma taş basıp araya mesafe koymaktan yanayım haklısınız
Üzülmeyin ya belki zamanla düzelir daha iyi olur, kızınıza da söyleyin böyle şeyleri size iletmesinDamadımı sırf bu yüzden istememiştim onu çözmüştüm 8 senelik bi ilşki ve kişilik olarak soğuk ve mesafeli biri olduğunu hissetmiştim .. bunca yıl ailelene annene selam söyle sözünü duymadım kızımdan telefon görüşmelerinden sonra.diğer damadım hep selam söylerdi ben de mutlu olurdum .Oğlum olmadığı için evlat yerine konulur deniyordu , damatlar kayınvalidelere düşkün olur deniliyordu ,gelin gibi olmaz deniliyordu.. gerçekten mesafeli kayınvalideyi istemeyen hiçbir işine karıştırmayı bırakın ağzını açıp konuşmasını istemyen gelinler gibi yeni damadım ama haklısınız hatalı olan aradaki dengeyi kuramayan kızım biliyorum...
Tamam öyleyse bile bir anneye söylenecek şeyler değil bunlar..
Kendimi düşündümde ne hale gelirdim herhalde.
Ben de bağrıma taş basıp araya mesafe koymaktan yanayım haklısınız
söylüyorlar işte canım daha beterini bile yapıyorlar, sen ben yapmayız ama yapan çok, sen benim kocasına en küçük bi eleştiride, sen benim kocam hakkında böyle konuşamazsın deyip carlayıp küsen bile var
Haklılık durumunda kocayı savunsun tamamda,mesajlaşma içinde koca haklı görülemez..
Şu var tabi sürekli elde telefon olayı varsa anlarım..
Damat hikaye, ben o kızı döverim. Kendi k.validesine pır dönecek. Ama kocisi kızıyor diye annesine mesafe koyacak. Üzgünüm kızınız hayırlı bir evlat değil.
yok benim o yorumum bu konu için değildi canım genel yazıdım
Kıskanıyor,paylaşamıyor ve kendisinden daha değerli birinin varoluş nedenine bakmadan,mesafe konmasını istiyor....Ne hakla ama işte bizim hanzo diye tabir ettiğimiz bazı tipler çok özgüvensiz ve kompleksli....Ben olsam arardım enişteyi....Üç kızım var benim ama bu kızımla diğerlerinden başka türlü bir bağımız vardı psikologla terapi yaparcasına birbirimizi anlardık belki de bu yüzden incindim gönlüm kırıldı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?