??

Çok fazla mı oldu acaba ve yeni evliler mi bu önemli.eger durmadan tel elindeyse belki eşi rahatsız olmuş olabilir.bir de yeni evlilerse böyle şeyler hos karsilanmiyor.a ma çok sık değilse damat düşüncesizlik yapmış kızınız da yanlış şekilde halletmiş.kendi dusuncesiymis gibi yansitabilirdi.

Allah evladın da hayırlısını versin.
Kusura bakmayın ama buldumcuk olmuş kızınız.
Ben bile sinirlendim şurda.
O benim annem ve ben konuşmak istiyorum bir daha tek kelime edersen başka türlü konuşurum emin ol diyememiş mi kocişciğine tövbe est gidiyim en iyisi.

Ayyy kurban olurum damadınız böyle birşey istemekle çok saçmalamış ama kusura bakmayın asıl problemli olan kızınız. Buna fırsat vermesi size söylemesi fln.

ben gün içinde arayıp konuşuyorum whatsapptan. eşim gelince konuşmam mesela cumartesi pazar sadece yazarım günaydın vs diye ama uzatmam. Eşim yanımdayken onunla vakit geçiririm. Ama özellikle annenle konuşma şeklinde cümle kuramaz yani kursada anneme söylemem. üzülmeyin ya ben kız annelerinin böyle konularla üzülmesini hiç istemiyorum

Yahu ne sacma, kizi da tamam kocacigim sen nasil istersen mi? Demis...
Off off üzülen taraf anneler babalar yazik!

karı koca böyle mutluysa, damat kızınızı ezmiyor el üstünde tutuyorsa, sizlik bir şey yok. mecburen onların talebini kabul edeceksiniz.
sonuçta onlar artık sizden bağımsız ayrı bir aile.
kızınız size ayıp etmiş. inşallah hatasını anlar ve düzeltir.

Benim esimde boyle annem 2. Kez arasa niye ariyo surekli der bende sanane der gecistiririm biz annemle zirt pirt konuşuruz saatlerce hatta ama esim evde yokken o evdeyken 2 3 kez anca konuşuruz ama mesajlasirz bunuda esimim bilmesine gerek yok eger ozel bsy konstysakta silerim mesaji istediği kadar kurcalasin ama anneme diyemem senle mesajlasmami istemiyo diye sadece o evdeyken daha az konusurz ben olsam bende rahatsız olurum cnku saatlerce annesiyle konssa yanimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…