??

Çok üzücü ama karşıyıda dinlemek lazım bende eşime yasak koymuştum yani zorunda bırakıldım sabah altıda telle uyanıp gece 11 de uykumu bölüyordu kv olacak kadın ve bunu özellikle yapıyordu gün içinde aramıyordu eşimi daha 2 aylık evliydim... eşim beni dinlemedi ama artık oda dayanamadı isyan etti bu seferde eşinden korkmaya devam et diye msj yağmuruna tutuyordu kv deyince kanım çekiliyor artık

Yeni evliyken nasıl olursa öyle Ama yıllardır süregelen bir ilişki inişler çıkışlar hep vardı sorunluydu yani ama aillesi sahip çıktı destek olan iyi bir ailesi var ..kızım zor biriyle evlendiğinin farkında ve bunu dile getirdi hep ilişkilerinde de ..ve ben bu bile bile ladesten dolayı çok üzüldüm..O yüzden ben kırgınlığımın üzerinde durmayıp kendimi geri çekeceğim kızımın üstüne bir de ben yük olmayayım

Sen de haklısın canım

İnşallah ben de yeni evli olmanın verdiği sahiplenme duygusuna bağlıyorum sabredeceğim artık ama mesafe koyarak her ikisine de

sebebini bilmek lazım 7/24 bır konuşma oluyorsa belkı rahatsız olmuştur ya da kızınız herşeyi anlatıosa bence sessız kalın araları bozulmasın...

bence de en uygunu bu olacaktır.
fazla da yüzgöz olmaya gelmez.
kızın bir müddet sonra farklı düşünmeye ve davranmaya başlayacak emin olabilirsin.

Az önce annemle konuşuyordum tlf da . bir yakınımızın bebeğiyle annesine gitmesine karışan kayınpeder konusunu konuşuyorduk.serzeniş ediyorduk karşılıklı. sonra sizin konunuzu okudum üzerine.muadili bir hikaye. üzüldüm. özetle kızınızı savunma konusunda yetersiz buldum. bunu size söyleyerekte durumu düzeltmesine yardımcı olmanızı istemiş diye hissettim.varsın sizde daha az yazın daha az iletişime geçin. o boşluğu eminim hissedecektir

Bende annemle whatsaptan konuşuyorum eşim bisey demiyor tabi erkekten erkeğe değişir çok değişik erkekler var ya nedense evlendikten sonra annelerimizle olan diyalogumuzu kesmeye çalışıyor biz yapmiyiruz onu mesela ama 7/24 konuşuyorsa da haksız rahatsız olabilir

Benimki bir dert değil gönül kırgınlığıydı aslında ama buraya yazınca gerçekten kendimi hafiflemiş hissettim sizlerin sayesinde çok teşekkür ederim ilginize

ama işte ne sıklıkla konuşma

yeni evliyken de eski evliyken de annemle sık konuşmadım

en sık 3-5 günde bir hatta arada 10 güne de çıkar

ama mesela iş arkadaşım annesi ile işte günde yarım saat konuşurdu

bu beni boğardı

aynı evde de olsa hoşlanmazdım herhalde

bir de acaba yeni evine yeni yaşamına alış,her şeyi annen danışma, kendi kararların olsun babında mı diyor

neyse sayfaları okuyamadım kendimi de pek yapıcı buldum

Bosver abla erkeklerin cogu boyle kendi anneleriyle her gun saatlerce konussak sevincten ucarlar ama kendi annelerimiz oldugunda sacma sapan rahatsizliklari oluyo bi defasinda annem beni 1 de aradi bi problem vardi normalde asla gece aramaz musaitmisin diye sordu evet deyince aradi kadincagiz o gun tartistik esimle kayinbabam annene soyle kocam isten geldikten sonra arama anne de dedi bana ama gorumcemin gece 3 de mesaj attigini bilirim hicte tinlamadim ben her gun konusurum annemle kimsede engel olamaz... bosver kizin keske soylemeseydi sana sende artik pek mesaj atma o aradiginda konusursun 2.3 gune bi sen ararsin senle mesajlasmayinca mutlu olacaksa evinde bosver oyle mutlu olsun

Kızınız neden eşini daha yakın buluyor herkesden bunu sorgulamak lazım
kızınızı siz yetiştirdiniz sonuçta...
hiç bir çocuk özellikle annesini bi kalemde silmez...

Kızınız neden eşini daha yakın buluyor herkesden bunu sorgulamak lazım
kızınızı siz yetiştirdiniz sonuçta...
hiç bir çocuk özellikle annesini bi kalemde silmez...

Yaklaşımınız güzel.yakın bulmanın yanısıra kızım çok çabuk etki altında kalan biri ve şu anda eşinin fikirlerini herşeyin üstünde tutan biri ve düşüncelerini hep doğru kabul ediyor en basitinden bu mesajlaşma konusunda bile ben mesajlaşmayı zaten sevmiyordum dedi bana ki eskiden evlenmeden önce tüm sorunlarımızı vatsupla çözerdik ve zevkle yapardı bunu

Simdi konuyu boyle okuyunca " hayirsiz evlat" demek geliyor aklimiza.
Ama oysaki konuyu diger taraftanda dinlemek gerek.
Kizinizda gelip bunu sizemi soyledi?? diye saskiniz ama durum ck farkli olabilir.

Ornegim bi uyemiz vardi; annesi 7 /12 arardi, kizininda diger kalan 12 saatte aramasini beklerdi yoksa kirilirdi.
Bu kiz bekli son care olrak annesine anlatmakta buldu? Cunku gercektrn baska cikis yolu bulamadi belki?
Tamam keske yalan soyleseydi bu durumda annesinin kalbine islemek yerine ama bilemiyorum.

Baska bi ornek.En son galiba evlimutsuz nickli bi erkek uye oldu. Karimla daha 1 aylik evliyiz hep annesi gille mesgul, onu arar drur, yemek yemeye gidelim der yine onu arar onuda cagirir diyor. Boyle bi durumda tbikide kadina ' arama anneni" demesi gerek bi yerde.

Kızınızda hata
Bu konu size hiç yansımamalıydı
Kendisi mesafeli durabilir bu onun tercihi
Ama kızınıza böyle bir kural koyamaz
Ben ailede büyük ablayım, bu işlerde biraz kabayımdır, o telefonu ağzından verip münasip bi yerinden çıkarırım adamın, kızımı da damadıma kafa kafaya çarparım, herkes haddini, yerini bilecek.

Benim annemle whaatsapptan konuşurum msjlasirim da ne var ki bunda anlamadım eşim de buna kesinlikle karışamaz isterse karissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…