Çok üzücü ama karşıyıda dinlemek lazım bende eşime yasak koymuştum yani zorunda bırakıldım sabah altıda telle uyanıp gece 11 de uykumu bölüyordu kv olacak kadın ve bunu özellikle yapıyordu gün içinde aramıyordu eşimi daha 2 aylık evliydim... eşim beni dinlemedi ama artık oda dayanamadı isyan etti bu seferde eşinden korkmaya devam et diye msj yağmuruna tutuyordu kv deyince kanım çekiliyor artıkAnneler sorum size ...yeni evlenen kızınızın kocası kızınızın sizinle vatsupla görüşmenizi istemiyorsa ve kozınız bunu size iletiyorsa normal mi karşılarsınız ? Ben tepkimi gösteremedim ve yürek yangınımla baş başa kaldım ..( eşinin yanındayken kesinlikle konuşmuyorum ) anneler çok alıngan ve hassas oluyormuş bu sözlere maruz kalmaktan bıktım
oo klinik psikolog mu.
bir danışan olarak karşısına geçsen seni haklı bulur ama sen kv sin şu an :))
kızınla ilişkileri nasıl peki?
baya soğuk nevale birşeymiş bu damat bey.
evlilikleri nasıl gidiyor?
kızının huyu nasıldır?
Sen de haklısın canımÇok üzücü ama karşıyıda dinlemek lazım bende eşime yasak koymuştum yani zorunda bırakıldım sabah altıda telle uyanıp gece 11 de uykumu bölüyordu kv olacak kadın ve bunu özellikle yapıyordu gün içinde aramıyordu eşimi daha 2 aylık evliydim... eşim beni dinlemedi ama artık oda dayanamadı isyan etti bu seferde eşinden korkmaya devam et diye msj yağmuruna tutuyordu kv deyince kanım çekiliyor artık
İnşallah ben de yeni evli olmanın verdiği sahiplenme duygusuna bağlıyorum sabredeceğim artık ama mesafe koyarak her ikisine debenim eşim de açık açık söylemese bile evliliğimizin ilk zamanları annemle çok konuşmamı istemiyor gibiydi. söylemiyordu ama belli ediyordu. zamanla geçti. tabi ben anneme bununla ilgili bişi söylemedi.
ama şimdi hiç öyle bir sorun yok. konuşuruz, yazışırız. hatta annem kardeşlerim ben whtsup grubumuz var ordan yazışıyoruz.
bence de en uygunu bu olacaktır.Yeni evliyken nasıl olursa öyle Ama yıllardır süregelen bir ilişki inişler çıkışlar hep vardı sorunluydu yani ama aillesi sahip çıktı destek olan iyi bir ailesi var ..kızım zor biriyle evlendiğinin farkında ve bunu dile getirdi hep ilişkilerinde de ..ve ben bu bile bile ladesten dolayı çok üzüldüm..O yüzden ben kırgınlığımın üzerinde durmayıp kendimi geri çekeceğim kızımın üstüne bir de ben yük olmayayım
ne kadar iyi kalplisin yanlız ya
Bi bu eksikti.
Kızınız neden eşini daha yakın buluyor herkesden bunu sorgulamak lazım
kızınızı siz yetiştirdiniz sonuçta...
hiç bir çocuk özellikle annesini bi kalemde silmez...
Birlikteyken kesinlikle mesajlaşmıyorum...işi gereği pat diye arayıp telefon açamam mesajla haberleşiriz iyi çalışmalar nasıl gidiyor vardın mı sağsalim vs vs .Tabi bunların sonunda hep smile olur kalp öpücük Damat beyimiz bunlardan rahatsızmış...kıskançlığın dibini görüyorum .. kendisi mesafeli biri ama kızımla da arama mesafe koymak istediğini hissediyorum ve kızımın tavrını koyamayışı asıl beni üzen..ben de artık yavaş yavaş uzaklaşmaya alışmaya çalışıyorum ama bu beni haliyle yıpratıyor..taaa bn başından beri böyle bir kişişiğe sahip olduğu için sıcak bakmamıştım ilişkilerine ...katlanmak ve kabullenmekten başka çarem yok kızımın mutluluğu için
Oysa ben sıcak kanlı bana oğul olacak birini istemişimdir hep .. dünürlerim bu konuda benden şanslılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?