benim de ilk günüm sabır işi bu aslında beklemk acele etmemek lazım..sana ..da başarılar canım
teşekkür ederim :) benim de ilk günüm sayılır inşallah bırakmayız :) kesinlikle sabır işi çünküü .. Sizin kaç kg vermeniz gerekiyo ?
12 kilo vermem lazım boyum 170 kilom 72 60 olsam incecik olurum valla hayali çok güzel..
canım çizelge nasıl yapılır kilo için?
Sana bir kaç tavsiye vermek istiyorum çevremdeki bir çok kişinin yaşam koçu gibi birşeyimdir çünkü :) Umarım dinlersin..yahut dinlemesende umarım başka birine ilham olur :)
-Hazır meyve sularından kesinlikle uzak dur
-Nescafe gibi katkı maddeli ürünlerden uzak dur..Türk kahvesi metabolizmanı daha iyi hızlandırır,kilo vermene yardımcı olur ayrıca cildini güzelleştirir
-Çaya şeker atma! hurma,kayısı,üzüm gibi şeyleri yiyebilirsin ama şeker ile yapılan şeylerden uzak dur.
-Sürekli hareket et. hareketi asla kesme..Ve vücudunu nemlendirmeyi ihmal etme ki çatmalasın derin..
-Karbonhidratları azalt,proteinlere yüklen..et,tavuk,balık sana asla kilo aldırmaz,ekmekle yemediğin sürece..Sen koca bi tavuk yersen kilo yapmaz aksine yağlarını yakarsın ama bir tabak makarna yesen o sana yağ olarak depolanır.
-Kahvaltıda bir kase yoğurdun içine 2 yemek kaşığı zeytinyağı dök ve biraz pul biber serpiştir bu inanılmaz kalori yakar..
-Koladan falan uzak dur demeye bile gerek yok:) ağzına dahi sürme! çok ayran iç ve süt ürünleri tüket..
şimdilik aklıma gelenler bunlar..çevremde kilo problemi olanları bu sayede çok zayıflattım. ve bu tavsiyeler neticesinde hayatım boyunca hiç kilo problemim olmadı :)
kolay gelsin sanada kardeşim...
Merhaba,
Ben de bugün kk da zayıflamak için ilk konumu açtım.
Bugün tartida gördüğüm son rakam artik yeter dedirtti. Şu an ne yapayım nasil yapayım hic bir şey yok alımda ama hayatımı bir düzene koymam şart.
Ben 1.70 boyunda 100 kilo ve 22 yaşındayım.
Üniversite ogrencisiyim. Ve tatli, atistirmalik vs olmadan günüm gecmiyor.
Artık buna bir dur demek istiyorum. Kaç kilo vereyim falan diye düşünmüyorum hic verebildigimi vereyim ve daha sağlıklı mutlu bir hayatım olsun.
Diyet spor günlük alışkanlıklar konusunda net bir program yapmaya ihtiyacım var . Seni azminden dolayı tebrik ederim.
Darısı başıma ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?