98 kg'dan 55'e doğru uzun bir yolum var :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi oflu_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öğle : 1 elma
Akşam : 1 tabak ıspanak 1 kase sarımsaklı yoğurt , 1 etimet

NOT : ( Bugün 1 kurabiye kaçırdım ama telafisini yaptım :)))

Öğle : 1 elma
Akşam : 1 tabak ıspanak yemeği bol salata 1 etimek
Ara : 1 elma

Sabah : 2 etimek yarım yumurta , 1 topkek
Öğlen : okldaydım yemedim
Akşam : 4 köfte ( az yağda ) 1 kase yoğurt

çok teşekkür ederim :))) 2 haftadan sonra sanki normaldede hep böyle besleniyomusum gibi geldi :)) Ben sevdim bu zayıflama işini :))

Evet ya zayiflamaya başlayınca insan daha çok motive oluyor sanki hep öyle besleniyormusuz gibi geliyor birde insanin kendine guveni geliyor inş hep böyle devam eder

Evet ya zayiflamaya başlayınca insan daha çok motive oluyor sanki hep öyle besleniyormusuz gibi geliyor birde insanin kendine guveni geliyor inş hep böyle devam eder

insallah:)) en uzun suren diyetim bu bıramayı da hic dusunmedm artık normal porsıyonlar bile fazla gelıyor

gunaydn kizlarr bugun gec kalktgm icin kahvaltıyı atladm ;
2 dolu kasık patates puresı 1 kase yogurt
ayrıca evde spora da basladm:)

insallah:)) en uzun suren diyetim bu bıramayı da hic dusunmedm artık normal porsıyonlar bile fazla gelıyor

Hadi ins yaza çıtır girmek istiyorum seninde gönlüne göre olsun. düşünme zaten kilo sorunu olan hiç kimse bırakmayı düşünmesin ki birbirimize gaz verelim

Hadi ins yaza çıtır girmek istiyorum seninde gönlüne göre olsun. düşünme zaten kilo sorunu olan hiç kimse bırakmayı düşünmesin ki birbirimize gaz verelim

aynen benim hedefim de temmuz :) aynen birbirimize destek olalım :) senın kaç kg vermen gerek

aynen benim hedefim de temmuz :) aynen birbirimize destek olalım :) senın kaç kg vermen gerek

Ben 90 la diyete basladim şimdi 84 kiloyum hedefim 50 kg yani eski kilom kendimi mutlu hissettiğim kilom uzun bir yol var önümde hedefim haziran başı ne kadar yaklasirsam o kar birlikten kuvvet doğar kurtulalim su yaglardan

Ben 90 la diyete basladim şimdi 84 kiloyum hedefim 50 kg yani eski kilom kendimi mutlu hissettiğim kilom uzun bir yol var önümde hedefim haziran başı ne kadar yaklasirsam o kar birlikten kuvvet doğar kurtulalim su yaglardan

ben de 98 ile başladım şu an 94 üm kendimi bildim bileli kiloluyum ama yaşım daha küçük ilerki yaşlarımı yağ tulumu olarak geçirmek istemiyorum ben de 55 kg olmak istiyorum :)) inşallah bu sefer başarıcaz :))

15 : 30 gibi 1 etimek 3 parça haşlanmış tavuk ( derileri alınmış )
18 : 00 gibi 3 haşlanmış tavuk daha + 1 kase yoğurt
21 de 1 etimek yedim
1 elma da arada

sabah 11:30 : 1 haşlanmış yumurta 1 etimek
Öğlen 13:30 : 1 kase çilekli mısır gevreği

16 : 00 a doğru 4 adet mısır ve pirinç patlağı
18:00 yarım tabak patates yemeği 2 kaşık pilav 1 kase yoğurt
Ara : 1 mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…