98 kg'dan 55'e doğru uzun bir yolum var :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi oflu_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah : 1 tereyağlı yumurta , 1 dilim ekmek

Akşam : 3 kepçe erişteli yeşil mercimek , 1 dilim ekmek

Birazdan da 5 6 tane kuru üzüm yicem

hanımlar slm ben de katılablr miym bugün tartıldım 75 kloyum kpss ye hazırlanıyorum yardımcı olursanız sevinirm

Sabah : 1 tereyağda yumurta
domates-salatalık
1 dilim ekmek

Akşam : 1 kase yeşil mercimek
4 kaşık türlü
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Merhaba bende 95 i gordum panik halindeyim veremiyorum kilo uzun zamandan sonra kk ya ilk kez girdim bende seninle bu uzun yolda yuruyebilirmiyim 😕

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tekrar merhaba kızlar :) Serüvenime kaldıgım yerden devam ediyorum bu sefer Pazartesi değil Salı başladım yolculuguma :)

Sabah kahvaltımı normal yaptım
Akşam : 10 sarma 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek

5 km yürüyüşümü de yaptım :) 2 ltreye yakın su içtim ama biraz çekirdek kaçırdım

Çok yorgunum çokk

artık yeter dedim kendi kendime bugün .. Yedikçe yiyorum tekrar baslıyorum doğum gunume kadar 10 kg vereceğim

dün vasattı ( kahvaltı dısında )

Bugun kahvaltımı normal yaptım : 1 dilim ekmek şekersiz cay peynir , yumurta vb.

Ara öğünde kiraz yiyeceğim :)

kontrolümü tamamen kaybettim ..... bugun tekrar baslıyorum ramazan nedeniyle canım cok tatlı cekıyo ama yılmak yok 2 ayda 10 kg gidecek

bugün tatilden döndüm ve tekrar başlıyorum ,

Sabah : 1 haşlanmış yumurta , peynir , domates salatalık , zeyt,n ve 2 dilim ekmek

Ara öğün olarak sınırsız karpuz :) Bir dahaki tatilime kadar 55 olmak istiyorum şu an kilom 92,2 (

canım önünde 1 sene var bir dahaki tatile ve 40 kg :) başaracagına inanıyorumm

Aralık ayında başladığım diyetimi Şubat'ta sonlandırmıştım ve neredeyse verdiğim tüm kiloyu geri aldım ve bugun tekrar başlıyorum , Bu sene üniversiteye hazırlandıgım için biraz zorlanacagım ama yılmak yok üniversiteye zayıf gitmeliyim :)) Şu an kilom 93,400

Meb cnm bnde 97 kg la başladım bir hafta oldu 94,400 üm tartı eksileri gösterdikçr mutluluk artıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…