9aylik bebişi damdan atma

Bu ne cahillik ya, okuduklarıma inanamadım.. :S Arkadaşına Allah sabır versin, böyle bir şeyi düşünen insan daha nelere olur veriyordur kim bilir. Kendi annesi baksa arkadaşının olmuyor mu? Bir an önce kazasız belasız büyüse de kreşe verilse. Çalışan anne olmak her zaman sıkıntı demek ki. Allah tüm annelere yardım etsin. Bu kadın da çekilir dert değil.

Tövbe EstagfurullahSaçmalıgın daniskası...
Arkaďaş dikkatli olsun..evde yokken kayinvalide atar matar cocugu ALLAH korusun

Tööööbe tööööbeeee laaaa havleeee
Arkadaş aşağıda biri tutsa kaç yazar, el kadar sabi kırılmadık kemiği kalmaz töööbe dilim dağlara taşlara.
Bir tek dakika bile yalnız bırakmayın o yavrucağı, ruh hastası mıdır nedir annesi bıraksın işini gücünü otursun çocuğunun başında.
Ya ben böle saçmalık duymadım ömrü hayatımda ya :117: gece gece bütün inim inim tepeme çıktı valla Allan manyağı yaaaa :84:
Offfffffff.....

bundan sonra arkadaşınız nasıl bebişi bırakıp işe gidebilir?
böyle düşünen bir yaratıktan herşey beklenir bence.kendi aklının üstün olduğunu düşünecek ve gelini evden çıkınca tanıdıklarını çağıracak,aşağıda durmalarını söyleyecek ve hooooopppp bebeği balkondan atacaklar.benden söylemesi.eğer bunlar böyle inançlara inanıyorlara kesinlikle yapacaklardır.korkmuyorlarda bunları yaparken.
ya aşağıdakiler tutamazlarsa ya allah korusun birşey olursa.sonuçta 9 aylık bir bebek yaa.off içim kötü oldu.9 aylık evet küçük ama korkudan ne hale gelecek bunlar yapılırsa.allahım deli oldum.sanki kendi çocuğuma yapılıyor bu.kesinlikle izin vermesin arkadaşınız kesinlikle.gözünü korkutsun.gerekirse bakıcı tutsun ama onun yanına bırakmasın bebeği.

Dalga geçiyor olmalısınız.

Yarin ise giderken bana birakacak,aksamda is donusu alacak
boyle bir cozum bulduk.
Bakici bulana kadar.

Şuan bu konuya inanamıyorum. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz bu ne cehalet. Arkadaşınız lütfen o kadınla yalnız bırakmasın bebeği. Ankarada olsa getirsin ben seve seve bakarım. Ama o kadın o bebeğe dokunmasın bile.

sen çocuğumu bi damdan at,bak bende seni arkasından nasıl atıyorum bi desin sıkıyorsa öyle bi manyaklık yapsın bakalım,

töbe töbe

ben olsam mevcan arkadasimin dediği gibi derdim.
laftan anlamiyorsa böyle anlatacaksın bu şuursuz insana..
allahın manyağı.

arkadaşınıza söyleyin gerekirse işini bıraksın..
yavrusunun yanında dursun..
yapmam der.annesi babası yokken yapar.allah korusun.
arkadasin bir ömür vicdan azabi duyar.

cahil karı

rahmetli babamın bir lafı vardı;deliysen devletin timarhanesi var,diye.
ahada bu kadın için çok yerinde bir laf oldu.
hayır aklindan zoru var kadının.belli yani.

Son düzenleme:

Bu kadar saçma bir şey duymadım izin verin bence arkadaşınızın kaynanasi atsın kendini damdan yazık günah ya ne dami ne atması tövbe tövbe

bu tür durumlarda yapılacak en iyi şey dini konularda bilgili bi misafir ağırlamak ve hiç çaktırmadan hadislerle batıl inançları uğursuzluk gibi şeylerin gerçek dışılığını vurgulayarak böyle düşünen insanlar var biliyor musunuz ne kadar günah tövbe tövbe gibisinden iğnelemek suretiyle caydırma işlemi gerçekleştirmek olurdu.. deneyin derim..

Ay guzel fikir de burada haciyi hocayi hayatta bulamayiz.

etrafta yakın bi cami yokmu.. cami hocasının eşini eve davet edebilirsiniz mesela.. sorununuzu anlatırsanız seve seve gelecektir eminim hatta daha güzeli bizim burda adettir çocuğun dişi çıktımı okuma yapılır diş göllesi adı altında sizde böyle bişey yapabilirsiniz yakın çevrenizi çağırırsınız hem bebeğiniz içinde güzel olur dualarla çıkartmış olur dişini hemde okuma sonunda sohbet sırasından bu konudan bahsedilir sadece kayınvalideniz değil onun gibi düşünen bi kısım insanında düşüncesini değiştirmiş olursunuz.. malesef bizim insanımızda çok var bu uğursuzluk kelimesi halbuki o kadar kötü ki az önce konuyu görünce bi aratayım dedim google amcadan şunu buldum:

Araplardan biri yolculuk etmek ya da başka bir iş yapmak istediği zaman bir kuş tutar ve salıverirdi. Kuş sağ tarafa giderse uğurlu sayar ve o işe başlardı. Sol tarafa giderse bunu uğursuz kabul eder ve isteğinden vazgeçerdi. Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) bu davranışın hükmünü şu hadisinde bildirmiştir:

“Uğursuzluğa inanmak şirktir.”

ya nasıl bir şey bu Allahım ya direk kadına çıkışsaydınız da haddini bilse dicem yine de had bilmez
bu kadın geri kafalı kesin siz yokken evde yapar bakın söylemedi demeyin...
sanırım Almanyadasınız bulunur birisi biraz araştırın.
peki eşini kaçıncı kattan atmış

5. kattan atacagini/atmayi dusundugunu sanmiyorum. muhtemelen temsili yer evi damindan bahsediyor. egeer ciddi oldugunu dusunuyorsa kusura bakmayin ama sadece o kadinin degil boyle birine cocuk emanet edenin de akil sagligindan suphe ederim.

ille bişey atcaksa oyuncak bebek atsın o bebeğe nıyet hayatımda ılk defa böyle bır saçmalık duyuyorum.tutcaklarmıs ya tutamazsa zaten uğursuz olcaktı dişi üstten çıktımı diyecek o canın vebali nolcak.bence o kadını öyle bır korkutunkı yapmasın ve cocugu ona bırakmayın.

5. kattan atacagini/atmayi dusundugunu sanmiyorum. muhtemelen temsili yer evi damindan bahsediyor. egeer ciddi oldugunu dusunuyorsa kusura bakmayin ama sadece o kadinin degil boyle birine cocuk emanet edenin de akil sagligindan suphe ederim.

Yok direk evlerinin damindan atacak.
Mecburiyet cnm calisiyorlar.
Dadi bulana kadar bende olacak bebek.

Ozaman koydeler tabi
cok yuksek olamaz.
Kadin deli,karsi cikiyoruz diye
sizide atacam diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…