9aylik bebişi damdan atma

İnanamıyorum..şoktayım şu an....bin tane iş olsun.bir anne nasıl blrakır çocuğunu bir deliye....bebeğinden önemli ne var....şuan mecbur olduğu tek şey bebeğinin emniyetinden emin olmak.anneyede babayada çok şaşırdlm doğrusu. ..

Ozaman koydeler tabi
cok yuksek olamaz.
Kadin deli,karsi cikiyoruz diye
sizide atacam diyor.

o zaman çocuğu alın elinde bi daha da görmesin yüzünü deli mi ne aaaa
o kadın ciddi daha eline bırakmayın
bebeğin hayatından önemli mi yaa
gidin bi kreşe verin parası neyse bebekten değerli mi
bu bi işaret kadın niyetini belli etmiş Allah ta akıl vermiş size daha bırakmayın yanına
ben olsam hiççç sakin karşılamazdım vurup kapıyı giderim çocuğuda görürdü bi daha yüzünü

o 3 atmadan 1 tanesinde tutamazlarsa eğer cidden uğursuz bir diş olacak kesin
yahu bunlar neyin kafasını yaşıyorlar. öyle saçma şey mi olur

biri o 5. katın damından aşağıya bi taş atsın bakalın aşadaki tutabiliyomuda bebeği tutacaklar.
tövbe yarabbim bunu hangi mantık isteyebilir yahu.
niyeti bebeği öldürmek olmasın

Bebisde bu masallah bakarmusniz
Maşallah Rabbim nazarlardan korusun küçük yavruyu,arkadaşınız sakın bebeğini bırakmasın kadının ne yapacağı belli olmaz ki yapmak isterse bile şikayet etsin.Konuda yanlış okumadım değil mi atmak istediği dam 5 katlı okurken resmen şok oldum.Ben ve kardeşimde ilk dişlerimizi üsten çıkarmışız aksine bizde ilk dişi çıkan çocuğa ailesi tarafından hediye alınır.

bence o kaynana adeti yanlış algılamış. Bebeği damdan atma değil o, dişi dama atma. Töbe yarabbim ya beyin veriyorsun da akıl niye vermiyorsun bu insanlara diyesim geliyor artık. Sinirden deli oldum ya. Polise suç duyurusunda buluncam bebeğimin evde bile alnı çizilse senden bilirim filan deyip korkutsa kadını

gerçek mi bu
valla inanılası zor bi şey

biri benim bebeğimi kucağında havaya hoplatıp yakalasın valla naparım ben onu var ya
bu saçmalığı acaba ne yapayım diye düşünmek sormak bile hata bebeğin annesine duyurulur...

Siz almanyada misiniz korkutsaniza polise giderim alirlar cocugu diye. Ay allahim ugursuz cocuklar olsun diye mi aiyolarmis bu ne ya. Saka olsun lutfen saka olsun.

Kusura bakmayin da bu kadinjn baktigi cocuktan bi hayir gelmez. Kendi gibi beyinsiz bi cocuk yetistirr allah korusun. Arkadasin esini merak ettim psikolojisi saglam mi bu anneyle?

Ben olsam gorusturtmem bile. Yuzunu gormesin oyle babane olmaz olsun.

Arkadaşınız acilen polise ya da jandarma bölgesi ise jandarmaya gidip durum hakkında bilgi versin, bebeğimin başına bir şey gelirse sorumlusu kayınvalidemdir diye de belirtsin.

Bu işin şakası yok.

Nasıl bir cahilliktir bu Allah aşkına..! El kadar bebek uğursuz mu olurmuş tövbe estağfirullah.. :44: değil uygulaması birisi benim çocuğum için böyle bi salaklığı aklının ucundan geçirse o düşünceyi aynen o gerizekalının üzerinde uygularım.

ne kadar gereksiz insan var hepsini atsalar damdan sorun kökten çözülür

Daha neler duyacaz Allah'ım sen aklımıza mukayet ol. Belki uğursuzluk o kadındadır bi atın damdan bakalım :)

akli dengesi yerinde değil bebeği bırakmasın kendi oğlunu atan torununu da atar allah korusun bacaklarım tutmuyor düşününce... ya demekki uğursuzluk genetikmiş:) bebeğin babasında da üstten çıkmış işte diş arkadaşınız eşine söylesin birisi mani olsun bu kadına

Saçmalıktan seçmeler....! önce kendini atsın sağlam kalırsa bir yerleri sonra bi daha kendini atsın hala sağlamsa bidaha atsın...kırılmadık kemik kalmayana kadar atsın kendini o beşinci kattan...fuzuli yere Allah'ın bahşettiği havadan sudan yararlanmasın..yazık israf yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…