Gerci evet günü kurtarmışsın cnm[/QUOTE]Gerçi E="gurbet, post: 39435190, member: 378280"]öğlen yemedim cnm akşam acıcık pizza yedim
yarında oruç tutucam senı okuyunca gaza gelıyorumGerci evet günü kurtarmışsın cnm
Hadi yayarında oruç tutucam senı okuyunca gaza gelıyorum
olursun cnm şuan 71miydin daha 3 ay var sporla destekle daha fazla vermiş gibi durursunağlıyorum eost: 39435350 .!.:Hadi yatesekkürler gurbet bn mayısa kadar 67 olurmuym sence mayısta ablama gidicem beni 65-66 larda olmam lazım
inşaallah canım sağolgelir cnm gelir
sagol cnm
et çok güzel görünüyor afiyet olsunbugunku menum
sabah
Eki Görüntüle 1412248
öğle
Eki Görüntüle 1412249
ara
1bardak kefir
2galeta
akşam
Eki Görüntüle 1412251
leslie 3mil plates 40dk
senmi yaptın canım çok güzelbugunku menum
sabah
kocacımın hazırladığı kahvaltı peynır ve zeytınlerın hepsını yemedim
Eki Görüntüle 1415790
ara
armut
ara
1bardak kefır
2galeta
akşam
Eki Görüntüle 1415792
leslie 3 mil 40 dk plates
sagol cnmet çok güzel görünüyor afiyet olsun
evet cnm kocacımla beraber yaptıksenmi yaptın canım çok güzel
Ne yedin bugün cnmbuurdayım cnm misafirlerim vardı da
sabah normal kahvaltı akşam çorba salata yogurtNe yedin bugün cnm
Bnce yeme geç saatte meyve yemek iyi değil kuru meyve yada yoğurt ye onun yerinesabah normal kahvate oı akşam çorba salata yogurt
bırazdan meyve yıcem
aynen cnmda koşturmadan birşey yiyemedim ki karnım aç salatalıkmı yesemBnce yeme geç saatte meyve yemek iyi değil kuru meyve yada yoğurt ye onun yerine
Aynen olur 1 kase yoğurta kuru üzüm yada kayısı at 1 çay kaşığıda tarçın tika basa tok olursun bak göraynen cnmda koşturmadan bTİKA y yiyemedim ki karnım aç salatalıkmı yesem
salatalık yedım cnm sagolAynen olur 1 kase yoğurta kuru üzüm yada kayısı at 1 çay kaşığıda tarçın tika basa tok olursun bak gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?