İdeal kilondasın cnm bence korumaya geç[/QUOTE][QUOTEkilon bet, CNN ben t: 39459839, member: 378280"]geçen ay ölçtürdüğümde 1.72 dediler ama ben 1.71 diyorum
bende öyle düşünüyorum cnmda kararsız kaldım 60kıloyum demek daha güzel sankıİdeal kilondasın cnm bence korumaya geç
o zaman kendini nasıl mutlu hissediceksen o kiloya düş derim ben[/QUOTE]bende öyle düşünüyorum cnmda kararsız kaldım 60kıloyum demek daha güzel sankı
Oruç tutucaktın bn yarın tutmıcam bi gün tutup bi gün tutmuyorum çarşamba beraber tutalımyemegımıde pişirdim günlükcüm yeşilçay zamanı
olur cnm bende çarşamba tutucam zaten birlikte tutalım kaç günün kaldı ben 16 tane tuttum şimdiye kadarOruç tutucaktın bn yarın tutmıcam bi gün tutup bi gün tutmuyorum çarşamba beraber tutalım
Son 1 haftam kaldıolur cnm bende çarşamba tutucam zaten birlikte tutalım kaç günün kaldı ben 16 tane tuttum şimdiye kadar
oo az kalmış senınkıSon 1 haftam kaldı
Ooo bitirmeye bak bnde bâyâ biriktirmiştim bidur dedim kendime artıkgurbetB ost: 39461917 .!.:oo az kalmış senınkı
benım bır 50 tane var
Slm gurbetevet kızlar 65.5 kılodakı durumum korumaya mı geçsem 60a kadar gıtsemmı bır yardımcı olun
Eki Görüntüle 1418312 Eki Görüntüle 1418313 Eki Görüntüle 1418314
hamilelik emzirme derken birikti cnm bitirmem lazımOoo bitirmeye bak bnde bâyâ biriktirmiştim bidur dedim kendime artık
sagol cnm çok teşekkür ederimSlm gurbet
Maşallah canım fiziğin çok güzel. Eminim çoğu kişinin düşünceside bu olacaktır böyle çok iyi gözüküyorsun ama elbetteki sen nasıl mutlu hissedeceksen kendini ona göre devam edersin.
Koruma döneminde nasıl bi planın var canım?
Günlüğüne baktığımda gayet saglıklı bi şekilde vermişsin kilolarını.
HerAlde koruma döneminde insan kendine daha telöranslı davranıp 2 gün serbestse 5 gün diyet modunda geçiyordur
Yani burda bi kilo koruma günlüğünü takip etmiştim herkes bu şekilde koruyordu kilosunu. Yani diyet psikolojisi hep hayatımızda malesef
sagol cnm çok teşk kızım 5 yaşında annesı gıbı durmuyorsun dedıklerınde genç anne olmanın ne kadar güzel oldugunu daha iyi anlıyorumSüpersin anne olduguna inanmak cok zor:)
kilo bildirimi
başlangıç 73.0
geçen hafta 66.9
bu hafta 65.5
evet kızlar 65.5 kılodakı durumum korumaya mı geçsem 60a kadar gıtsemmı bır yardımcı olun
Eki Görüntüle 1418312 Eki Görüntüle 1418313 Eki Görüntüle 1418314
sagol cnm biraz daha devam edecegım cnm verebılırsem verıcem yoksa korumaya geicem zaten hergun sporumu yapyorumcanım harikasın maşallah sanakorumaya da alsan olur, gayet iyi duruyorsun, koruma evresinde sporda yapar daha sıkılaşırsın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?