___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

[QUOTEkilon bet, CNN ben t: 39459839, member: 378280"]geçen ay ölçtürdüğümde 1.72 dediler ama ben 1.71 diyorum[/QUOTE]
İdeal kilondasın cnm bence korumaya geç

[QUOTEkilon bet, CNN ben t: 39459839, member: 378280"]geçen ay ölçtürdüğümde 1.72 dediler ama ben 1.71 diyorum
İdeal kilondasın cnm bence korumaya geç[/QUOTE]
bende öyle düşünüyorum cnmda kararsız kaldım 60kıloyum demek daha güzel sankı

bende öyle düşünüyorum cnmda kararsız kaldım 60kıloyum demek daha güzel sankı
o zaman kendini nasıl mutlu hissediceksen o kiloya düş derim ben[/QUOTE]
biraz daha denıyım bakalım verebilirsem veririm yoksa korumaya geçerim sagol cnm

evet kızlar 65.5 kılodakı durumum korumaya mı geçsem 60a kadar gıtsemmı bır yardımcı olun
Eki Görüntüle 1418312 Eki Görüntüle 1418313 Eki Görüntüle 1418314
Slm gurbet
Maşallah canım fiziğin çok güzel. Eminim çoğu kişinin düşünceside bu olacaktır böyle çok iyi gözüküyorsun ama elbetteki sen nasıl mutlu hissedeceksen kendini ona göre devam edersin.
Koruma döneminde nasıl bi planın var canım?
Günlüğüne baktığımda gayet saglıklı bi şekilde vermişsin kilolarını.
HerAlde koruma döneminde insan kendine daha telöranslı davranıp 2 gün serbestse 5 gün diyet modunda geçiyordur
Yani burda bi kilo koruma günlüğünü takip etmiştim herkes bu şekilde koruyordu kilosunu. Yani diyet psikolojisi hep hayatımızda malesef

sagol cnm çok teşekkür ederim
korumadada yıne saglıklı beslenecegım ama kek pasta gibi kaçamaklarım olabılır hergün tartılıp fazla kaçırdıysam ertesi gün dengeleyerek yoluma devam edecegım
ama bu kadar zor kılo verılırken her zaman diyet modunda olacagım kesın aynen bende 2 gun yerım 5 gun tutarım kendımı

günaydın cnm günlüğüm yine musmutlu ve karlı bir günden
kahvaltımı yaptım karnım doydu keyfim yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…