iyi akşamlar canım seni akşamları görmezdikiyi akşamlar canım
iyi akşamlar canım seni akşamları görmezdik
hoşgeldin canımçocuklar uyuyor, bir bakayım dedim :)
hoşgeldin canım
benimki hala uyumuyor senin kokunu özlüyorum diye başımda beliyor
yok canım bebekliğinden beri uykuyu pek sevmiyoroyy yerim onu ben, gündüzleri uyuyor mu?
yok canım bebekliğinden beri uykuyu pek sevmiyor
erken yatıyorlar cnm 9gibi uyutsan deliksiz uyurlar mı acaba benim kız hiç 8de uyumadıgı için çok erken geldi banabenimki2,5 yaşında ve gündüz uyumuyor, akşamda 7-7:30 gibi uyutuyorum, küçüğüde gündüz 1 defa uyutup, akşam 8 gibi uyutuyorum, ama çok uyanıyorlar
erken yatıyorlar cnm 9gibi uyutsan deliksiz uyurlar mı acaba benim kız hiç 8de uyumadıgı için çok erken geldi bana
iyi geceler cnm bende minnoşumu uyutayımdayanamıyor, ağlıyor, mecburen yatırıyorum
ben çıkayım artık, iyi geceler, yarın görüşmek dileğiyle canım
bugunku menum
sabah
Eki Görüntüle 1427207
öğle
Eki Görüntüle 1427208
ara
armut
akşam
Eki Görüntüle 1427209
leslie 2 mil
sağol canım mor lahanayı rondodan çektim üzerine limon ve tuz koydum sonra yoğurt ve 1tane sarımsakla karıştırdım mayonezde koyuluyor daha lezzetli oluyor ama ben diyetteyim diye kkoymadımKuuzu su mor salatacok guzel tarifini alablrmym; )
dosya ekleden ctrl ye basılı tutup ekliyorum cnm3 resmi birden nasil ekliosun tatlim
sağol canım mor lahanayı rondodan çektim üzerine limon ve tuz koydum sonra yoğurt ve 1tane sarımsakla karıştırdım mayonezde koyuluyor daha lezzetli oluyor ama ben diyetteyim diye kkoymadım[/QUOTE
Cok begendim yarin lahana alymda uapym teşekkür ederim
Böyle tarflern varsa kuzum soylersn
sagol tatlım 64.8 oldumCok sagol kuzum bol eksili gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?