slm canım teşekkür ederimgurbetciğim başarın için tebrik ediyorum seni ve devamını diliyorum.
kilo boy olarak yakın sayılırız. bunu görmek beni çok mutlu etti ve motivasyonumun düştüğü bugün sabırla devam etmem gerektiğini düşündürdü.
benim boyum169 şu an kilom ise 71.9
hedefim ise 60
yediklerime dikkat etmeye başladım dünden beri daha da fazla dikkatliyim hatta,
sporumu yapıyorum ama kilo vermek şöyle dursun 100 gr da almış bulunmaktayım. bu durum çok moralimi bozdu sende böyle şeyler yaşadın mı merak ediyorum.
spor olarak neler yaptın?
ketede yaptım mis gibi oldu ama yemicem
bisey yokta yaza sartlamistim kendimi kafam karmakarisik oldu simdi ise baslamistim iki ay oldu simsi ogrenirlerse cikartirlaraaaa gerçekten mi çok sevindim canım gözünaydın
ama niye sevinemiyorsun canım önemli birşey yokya
kısmet canım ne güzel işte anne oluyorsun sevin benceOnemli
bisey yokta yaza sartlamistim kendimi kafam karmakarisik oldu simdi ise baslamistim iki ay oldu simsi ogrenirlerse cikartirlar
sagol cnm kilo almak istemeyince dayanıyorumnasıl dayanacaksın iradene hayranım
Çok güzel ben bugün sık sık acıktım ama allahtan zararlı şeyler yemedibugunku menum
sayemesi.TTACH]1430233[/ATTACH]
öğle
Eki Görüntüle 1430235
ara
elma
ara
yarım armut
akşam
Eki Görüntüle 1430239
leslie 3mil 45 dk pilates
Ya hazirana kadar kredi borcumuz vardi calissam iyi olacaktikısmet canım ne güzel işte anne oluyorsun sevin bence
iştede maddi sorun yoksa çalışmazsın canım
kısmet cnm bebiş kısmetiyle gelir sıkma sen canınıYa hazirana kadar kredi borcumuz vardi calissam iyi olacakti
ne güzel cnm en azından kalorılı şeyler yememişinÇok güzel ben bugün sık sık acıktım ama allahtan zararlı şeyler yemedi
Korkuyorum her an yeme atağı gelebilirne güzel cnm en azından kalorılı şeyler yememişin
regli mi geliyor acabaKorkuyorum her an yeme atağı gelebilir
Ayy hadi inşallahregli mi geliyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?