Ohhh ohh maşallah allah nazarlardan korusunben geldim canım aletlerinde yugun tam 3saat yürüdük kocacımla
sonra yarım saat parktaki aletlerde çalıştık
bol bol sallandım rahatladım
akşamda kocacım yaptı yemeğimi
sagol canımOhhh ohh maşallah allah nazarlardan korusunbende yürüdüm,parktaki aletlerdende yaptım hava güzel bahane yokk güneşi gördük bu kıs yazı çook özledim nedense
Aynen yazın hiç durmaya niyetim yok evde allah nasip ederse bi karadeniz turu yapmayı planlıyoruzsagol canım
bende yaptım yarım saat aletlerde hava güzel olunca insanın içi kaynıyor
çok özledim yazı sıcagı denizi kumu
ne güzel bizde geçen sene yaptık süper oralar bayıldım ben yemyeşil yağmur kokusuAynen yazın hiç durmaya niyetim yok evde allah nasip ederse bi karadeniz turu yapmayı planlıyoruz
ben geldim canım günlüğüm bugun tam 3saat yürüdük kocacımla
sonra yarım saat parktaki aletlerde çalıştık
bol bol sallandım rahatladım
akşamda kocacım yaptı yemeğimi
evet canım çok güzel bir gündügüzel bir gün geçirmişsin, sefan olsun tatlım
Aslaaaaaayiyecekmisin birşey ben zor tutuyorum
ben koca bardak su içtim midemi doldurdumAslaaaaaaama çok açım yapcak hiç bir şey yok sahura kadar beklicem artık
Bende içiyim ağrıyor çünküügurbeağrıyot: 39657609 .!.:ben koca bardak su içtim midemi doldurdum
birde yarn oruç tutacaksın mideni boş bırakma tatlımBende içiyim ağrıyor çünküü
Ben sahura kalkıcam zateen söyle güzeel bir sahur yapıcamgurbet .!.:birde yarn oruç tutacaksın mideni boş bırakma tatlım
şimdiden afiyet olsun bu gidişle benim borçlar seneye anca biterBen sahura kalkıcam zateen söyle güzeel bir sahur yapıcaminşallah ohh çok iyi geldi bir bardak ictim su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?