___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

BeniTE="gurbet, post: 39657855, member: 378280"]şimdiden afiyet olsun bu gidişle benim borçlar seneye anca biter[/QUOTE]
Benim 3 gün kaldı evlenince benimde cok olur doğal olarak ama bence başla sende

BeniTE="gurbet, post: 39657855, member: 378280"]şimdiden afiyet olsun bu gidişle benim borçlar seneye anca biter
Benim 3 gün kaldı evlenince benimde cok olur doğal olarak ama bence başla sende[/QUOTE]
18gün oldu canım haftada 2 ye çıkarmalıyım

selam kızlar tebrikler çok iyi devam ediyorsunuz ben tökezledim tekrar dikiş tutturamıyom motive olmak için sizi okuyorum
slm hoşgeldin canım bence pes etme bazen kaçamaklar olabilir ama hiçbirşey olmamış gibi devam edersen sorun olmaz hem bak yazda geliyor
bence şuan saglıklı beslenmeye devam et emin ol kazanan biz olacagız

hava yine gülümsüyor günlükcüğüm bugun yine kocacımla yürüyüşe çıkarız arabayı almayıp deli gibi yürümek istiyorum

maşşlah sanaa yaaa çok az kalmış hedefe neydi ne olduu takipteyim arasıra eşim ameliyat oldu gelen giden ben diyet falan yalan oldu

evet günlükcüğüm ben geldim 1.5 saat yürüdüm 30dk park aletlerinde çalıştım hava çok güzeldi ve ben mayısa kadar 60 olacam inş

İnşallah begurbet, post: 39669984, member: 378280"]evet günlükcüğüm ben geldim 1.5 saat yürüdüm 30dk park aletlerinde çalıştım hava çok güzeldi ve ben mayısa kadar 60 olacam inş[/QUOTE]
İnsallah bende 65 olurum

İnşallah begurbet, post: 39669984, member: 378280"]evet günlükcüğüm ben geldim 1.5 saat yürüdüm 30dk park aletlerinde çalıştım hava çok güzeldi ve ben mayısa kadar 60 olacam inş
İnsallah bende 65 olurum [/QUOTE]
olursun canım olursun daha ablanın yanına gidicen

[QUOTE="gurbet, post: 39670464, : 378280anlamı llah bende 65 olurum [/QUOTE]
olursun canım olursun daha ablanın yanına gidicen[/QUOTE]
Yaaaaa eveeet unutmamışsın çok tatlısın Canım ablamı cok özledim inşallah bi aksilik olmaz da giderim günleri sayıyorum

[QUOTE="gurbet, post: 39670464, : 378280anlamı llah bende 65 olurum
olursun canım olursun daha ablanın yanına gidicen[/QUOTE]
Yaaaaa eveeet unutmamışsın çok tatlısın Canım ablamı cok özledim inşallah bi aksilik olmaz da giderim günleri sayıyorum [/QUOTE]
oda seni özlemiştir cnm
inş kavuşursunuz

İnşallahsgurbet, post: 39670709, member: 378280"]olursun canım olursun daha ablanın yanına gidicen[/QUOTE]
Yaaaaa eveeet unutmamışsın çok tatlısın Canım ablamı cok özledim inşallah bi aksilik olmaz da giderim günleri sayıyorum [/QUOTE]
oda seni özlemiştir cnm
inş kavuşursunuz[/QUOTE]
İnsallah senin varmı kız kardeşin?

evet 2 tane kardeş değil en yakın arkadaşım sırdşım herşeyim onlar benımde kardeşimin biri uzakta evli çok özlüyorum onlar en çokta yeğenlerimi

[QUOTEönceden yt, post: 3967086çok özmember: 378280"]evanlamı ane kardeş değil en yakın arkadaşım sırdşım herşeyiüzülmlar benımde kardeşimin biri uzakta evli çok özlüyorum onlar en çokta yeğenlerimi[/QUOTE]
Bende önceden yiğenlerimi daha cok özlerdim şimdilerde ablamı daha çook özlüyorum sizi de allah kavustursun canm üzülme

Bende önceden yiğenlerimi daha cok özlerdim şimdilerde ablamı daha çook özlüyorum sizi de allah kavustursun canm üzülme[/QUOTE]
amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…