Benim 3 gün kaldı evlenince benimde cok olur doğal olarak ama bence başla sende[/QUOTE]BeniTE="gurbet, post: 39657855, member: 378280"]şimdiden afiyet olsun bu gidişle benim borçlar seneye anca biter
günaydın canım günlükcüğüm
slm hoşgeldin canım bence pes etme bazen kaçamaklar olabilir ama hiçbirşey olmamış gibi devam edersen sorun olmaz hem bak yazda geliyorselam kızlar tebrikler çok iyi devam ediyorsunuz ben tökezledim tekrar dikiş tutturamıyom motive olmak için sizi okuyorum
eşine geçmiş olsun canım sağllık daha önemli sonra zayıflarsın artıkmaşşlah sanaa yaaa çok az kalmış hedefe neydi ne olduu takipteyim arasıra eşim ameliyat oldu gelen giden ben diyet falan yalan oldu
İnsallah bende 65 olurumİnşallah begurbet, post: 39669984, member: 378280"]evet günlükcüğüm ben geldim 1.5 saat yürüdüm 30dk park aletlerinde çalıştım hava çok güzeldi ve ben mayısa kadar 60 olacam inş
olursun canım olursun daha ablanın yanına gidicen[QUOTE="gurbet, post: 39670464, : 378280anlamı llah bende 65 olurum
Bende önceden yiğenlerimi daha cok özlerdim şimdilerde ablamı daha çook özlüyorum sizi de allah kavustursun canm üzülme[/QUOTE][QUOTEönceden yt, post: 3967086çok özmember: 378280"]evanlamı ane kardeş değil en yakın arkadaşım sırdşım herşeyiüzülmlar benımde kardeşimin biri uzakta evli çok özlüyorum onlar en çokta yeğenlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?