görür görmez İnsanların zayıflamışsın demesini hiç birşeye degişmemhoşbulduk canım çok hareketliydi hiç düzgün beslenemöyld birde herkes çok zayıflamışsın deyince pis gaza geldim
sen nasılsın
aynen çok mutlu oldumgörür görmez İnsanların zayıflamışsın demesini hiç birşeye degişmem
Benimde her gün nasılsa bugünde öyle aynı yani
Aynen bu diyetin sırrı bu bende hiç pes ettigimi olmıcak yapamıyorum dediğimi hatırlamıyorum hiç bir şey olmamıs gibi devaaaam[/QUOTE][QUOTE="gurbet, post: 39765844, member: ettiğimi taöyle deme canım 60 ı görmeyi çooooook istiyorum yarın hiolmamış gibi yok gibi devam edicem
iradeli olmak böyle birşey işte canımAynen bu diyetin sırrı bu bende hiç pes ettigimi olmıcak yapamıyorum dediğimi hatırlamıyorum hiç bir şey olmamıs gibi devaaaam
Utandırma beniiradeli olmak böyle birşey işte canım
günaydın canım bol kaçamaklı geçti malesef
günaydın canım, nasıl geçti günlerin, özledik seni
günaydın canım bol kaçamaklı geçti malesef
bende sizi özledim
evet canım çok güzel geçti günlerim bugunden itibaren telafi çalışmaları başladıolsun sen telafi edersin 1-2 güne kaçamaklardan eser kalmaz, önemli olan günlerinin güzel geçmiş olması,
günaydın canımiyi geceler canım :)
galiba geçen gün parkta spor yaparken ayagımı incilttim 4 gündür geçmedi ateş basıyor biraz spora zorunlu ara vericem
sago cnm 4 gündür geçer diye bekliyorum geçmiyor sürekli değil ama ateş basıyor gidiyorGünaydın canım, aman dikkat et kendine, geçmiş olsun
sago cnm 4 gündür geçer diye bekliyorum geçmiyor sürekli değil ama ateş basıyor gidiyor
birkaç gün daha bekliyim geçmezse pazatesi gidicem cnmbi doktora mı görünsen acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?