sagol canım hepinizin desteğiyle oluyor bura olmasaydı çoktan bırakmıştım ama düzenli menü paylaşacagım diye hiç kaçamak yapmıyorum seviyorum sizi
yarın misafirlerim var günlükcüğüm evimi mis gibi yapıyım güzel pastalar börekler yapmam lazım kaçtım ben
sagol canımahh canım keşke bende hiç kaçamak yapmadan bir başlasam :), bizde seni seviyoruz canımmm
kolay gelsin sana
evet günlükcüğüm evim mis gibi kokuyor şuan tuvalet banyo mutfak hepsi pırıl pırıl oldular şimdi pastaları yapma zamanı insanın sevdikleri geliyor olunca şunu yapayım dur bunu da yapayım derken herşeyi yapası geliyor
ailemi çok seviyorum iyiki hayatımdalar onların bana verdiği mutlulukla ben mutluyum umarım benim kızımda en az benim kadar mutlu olur
Afiyet olsun çok güzel beslenmişsin bugünbugunku menum
sabah
Eki Görüntüle 1438388
öğlen
Eki Görüntüle 1438390
ara
meyveli yoğurt
ara
2galeta
akşam
tavuk dürüm
ayran
slm canım
burdayım canım misafirim yatılı kalınca giremedim malesef anca fırsatım oldugurbetcim nerelerdesin
hoşbulduk canım çok hareketliydi hiç düzgün beslenemedim birde herkes çok zayıflamışsın deyince pis gaza geldimHoooooşgeeeeeldinnasıl gecti günün canımm
Oohhh ohh sen rahatsın canm ideal kilondasıncanım günlüğüm ben geldim dün nasıl beslendiğimi hiç sorma
sabah normal kahvaltı
öğlen bir kase makarna salatası
10 yaprak sarma
1patatesli börek
yarım çikolatalı kek
akşam yok
bugunde sabah normal kahvaltım
öğle yok
akşam 5 köfte
2patates
salata
ayran
öyle deme canım 60 ı görmeyi çooooook istiyorum yarın hiçbirşey yok gibi devam edicemOohhh ohh sen rahatsın canm ideal kilondasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?