tatlım ne uyguluyorsun cildinesaçlarım da cildim de mis gibi oldu
ilk kahve telvesiyle peeling yaptım cnm sonra benim buzlukda sodalarım var onları küçük küçük donduruyorum onla yüzümün üzerinde gezdirdim sonra maya maskesi yaptım en sonda tonikleyip nemlendirici sürdüm haftada bir yapıyorum cildim bebek gibi oluyor tavsiye ederim cnmtatlım ne uyguluyorsun cildine
ilk kahve telvesiyle peeling yaptım cnm sonra benim buzlukda sodalarım var onları küçük küçük donduruyorum onla yüzümün üzerinde gezdirdim sonra maya maskesi yaptım en sonda tonikleyip nemlendirici sürdüm haftada bir yapıyorum cildim bebek gibi oluyor tavsiye ederim cnm
kahve telvesi gerçekten cildi ipek gibi yapıyor kahveyi içtikten sonra telvesini yüzüne sürebilirsin cnmBende hamamda kahve masajı yaptırıyorum çok güzel oluyor
Kahve maskesini düzenli yapınca lekelerde gidiyor ama işte üşengeçlik olmasa
ama maya maskesi bir kere denedim mayanın kokusu çok ağır geldi bana
Afiyet olsun cnm çok sağlıklı beslenmişsin genebugunku menum
sabah
Eki Görüntüle 1452888
öğle
Eki Görüntüle 1452891
ara
kefir
elma
ara
2galeta
akşam
Eki Görüntüle 1452892
günaydın canım günlüğüm
sagol cnm hayırlı cumalar bol eksili günlergünaydın canım
hayırlı cumaların olsun
sagol cnm hayırlı cumalar bol eksili günler
oh ne güzel olmuş cnm kadın bakımlı olunca dünyaya daha bir güzel bakıyor sankiayyy teşekkürler
akşam bende yüzüme kahve ile pleeng yaptım yumuşacık olduuuu
özüme dönmeye başladım
baya salmıştım kendimi
slm cnm bence hafta 1 uygula cildindeki farkı göreceksin hem zayıflayalım hem güzelleşelimgünaydın gurbetcim, bu kahve plengini bende arada yapıyorum,
oh ne güzel olmuş cnm kadın bakımlı olunca dünyaya daha bir güzel bakıyor sanki
birde elma sirkesiyle su var 1e 1 oranda karıştırıp yüzüne sürebilirsin oda çok faydalı özellikle yazın yapıyrum onu cilt lekelerine çok iyi geliyor
öyle cnm ben kendi yapan bir teyze var ondan alıyorum ne kadar doğal bilmiyorumhakiki elma sirkesini bulmak mesele amaaa
bizde var sabahları ondan içiyorumhakiki elma sirkesini bulmak mesele amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?