evet gelelim kilo bildirimine
başlangıç 73
geçen hafta 63.9
bu hafta 63.1
giden 800gram yuppi 62 lere az kaldı
sağol canım hedefe adım adım son 3kilom kaldıtebrik ederim canımmm
sağol canım hedefe adım adım son 3kilom kaldı
çok çok çok tebrik ederimevet gelelim kilo bildirimine
başlangıç 73
geçen hafta 63.9
bu hafta 63.1
evet gelelim kilo bildirimine
başlangıç 73
geçen hafta 63.9
bu hafta 63.1
inşallah canım siz azimlisinizçok iyi canım, darısı bizlere,
sağol canımçok çok çok tebrik ederim
amin canım uğraştığımiza değdigini görünce insan çok mutlu oluyor sizde emeğinizin karşılığını alırsınız inşallahtebrik ederim canm
darısı başımıza inş.
kızlar 2 gündür zencefil çayı içiyorum süper iştah kesiyor tavsiye ederim
Bugün gene geçen cumartesi gibi feci kriz geçirdim of nolucak bnim halimkızlar 2 gündübenim ncefil çayı içiyorum süper iştah kesiyor tavsiye ederim
yarım çay kaşığı toz zencefil yarım limon çok güzel iştah kesiyor canım ama acı içebilirsen yağ yakmaya yardımcıymiso nasıl bir çayyyyyyyyyyyyyyy
ne yedin canım bence fazla abartmamissindirBugün gene geçen cumartesi gibi feci kriz geçirdim of nolucak bnim halim
Yazmaya utanıyorum çok yedim ne bulduysam attım geçen ki gibi çok kötüyüm neden böyle oluyor nedenne yedin gibim bence fazla abartmamissindir
canım zaten korumaya geçtin fazla kasma kendini biraz dinlendir vücudunuYazmaya utanıyorum çok yedim ne bulduysam attım geçen ki gibi çok kötüyüm neden böyle oluyor neden
Çok kötüyüm kussam kusamıyorum çok korkuyorum midem çok kötü[/QUOTE][QUOTE="gurbet, post: 39979531, member: 378280modem çım zaten korumaya geçtin fazla kasma kendini biraz dinlendir vücudunu
kusma fikrini aklından cikart canım yedin artık yapacak birşey yok akşamı hafif geçireceksin biraz hareket et rahatlarsin[/QUOTE]Çok kötüyüm kussam kusamıyorum çok korkuyorum midem çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?