haklısın canım,gurbet cnm evet bir yerden başlamalısın
Karnin tokken karar verirsin yarin kesin diyete baslicam, yarin olur acikirsin , can boğazdan gelir deyip yine bozarsinn..
Can boğazdan gelir ne demek biliyor musun ? Saglik yemek icmekle başlar, yediklerinle ya saglikli olursun, yada zehirlersin kendini, iste can bu yüzden boğazdan gelir, ama biz bunu da kendimize uydurduk..
Derdiniz ne sizin ? Başlayamiyorum ne demek ?
_SARAYCA_ senin için geçerli
Nasıl sabah işe okula gitmek için kalkıyorsak sağlıklı olmak için de sabah erken kalmak zorundayızzz
sesimize uyanır şimdigünaydınlar topik sahibi uyuyor herhallll
kaldır sarayca gurbeti
günaydınlar topik sahibi uyuyor herhallll
kaldır sarayca gurbeti
sesimize uyanır şimdi
günaydın canım 10 da kalkmak iyidir iyiKizlar gunaydin yine gec uyandim ama gelisme var bu sefer 10da kalktim
Desteginiz icin cok sagolun bundan sonra erken kalkicam ins seviyorum sizi
Gumaydin cnm 8.30 hedefim ims iyanirim zaten uyansam zayifliyacagimi biliyorumgünaydın canım 10 da kalkmak iyidir iyi
Gumaydin cnm kalktimda ins daha erkene cekmem lazim ama uykuda cok guzel be
gurbet her zaman o saatte kalkamıycaksın, bana sorarsan kendini saat 10 a göre hazırla, böylelikle, bir daha kilo almamış olursunGumaydin cnm 8.30 hedefim ims iyanirim zaten uyansam zayifliyacagimi biliyorum
Gumaydin cnm kalktimda ins daha erkene cekmem lazim ama uykuda cok guzel be
Evet o konudada haklisin cnm ama bu seferde oglen kaciyo acikmiyorum aksama saldiriyorumgurbet her zaman o saatte kalkamıycaksın, bana sorarsan kendini saat 10 a göre hazırla, böylelikle, bir daha kilo almamış olursun
Ay daha karanlik oluyo o saatte allah yardimcin olsun cnmuyku güzel olmaz mı heçç ben hergün 06,40 kalkıyomm malesefki uykuda kilo aldırıyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?