ya denizanası hem kucağına alıp hem nasıl yazmayı başarıyorsun yaaa bi ben yapamadım şunu=)
hakikaten nihayet ya...her adana buluşmasında resimlere bakıyorum ,karın kocaman yakında doğurur diyodum hep içimden...
allah ikinizede sağlık versin darısı başımıza inşallah..
İnşallah senin de gönlünden geçtiği gibi normal doğum olur,bende çok istemiştim 3 gün sancı çektim ama kısmet olmadı,sezeryen oldum.Neyse hepsinden önemlisi Allah'ım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin,Allah yardımcın olsun _EsCApE_...
allah kolay doğum nasip etsin canım, epidural düşündünmü doktorun ne der bilmiyorum ama eğer düşünmediysen aklının bir köşesinde kalsın, en iyisini doktorun bilir tabiki:)
sende al kucağına benim gibi tek elle yazmaya çalış inşallah( lokumum şimdi kucağımdada:)
allah isteyen herkese versin kimseyi bu yolda oyalamasın
inşallah kolay bi doğum olur...bi sancıda kurtulursun...şimdiden allah analı babalı büyütmek nasip etsin...
bazılarının korkusundan darısı benim gibi olmayanların başına diyemiyorum...böyle diyerekten çok göze batıyormuşum...
neyse bebeğinizle size mutluluklar...:)
ben de tam bu escape dğum yapmadı mı ki die düşünüyordum canım kasımdan aralığa kaydınız ama olsun sen yine de kasım annesisin allah hakkınızda hayırlısınıı versin inşallah
sağlıkla kavuşursun bebeğine hikayenide merakla bekliyoruz
canım şimdiden allah yardımcın olsun dualarımız seninle
Allah kurtarsın Allah sağlıklı bi o kadarda hayırlı bir doğum nasip etsin:)
escape canımcım hayırlı ugurlu olsun darısı bana ve büyülü bahçe olmak isteyenlere tüm dileyenlere olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?