_karar vermem gerekiyor yeni biten ilişkim hakkında?_

belur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
147
0
46
İstanbul
mrb arkadaşlar bir karar vermem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim;

yaklaşık 3 aydır bir ilşkim vardı önceki ilşkimde çok acı çektim.bu yüzden bu ilşkimde çok telkinliydim,özveriliydim..hiç saygısızlığımız olmadı birbirimize,hiç tartışmadık birbirimizi sıkmadık..hatta bana onu hiç sıkmayan biri oldumuda söyledi..aramasa niye aramadın demem..telini kurcalamam.kız arkadaşlarıyla gezmesine karışmam v.s..1-2 rahatsız olduğum durum oldu bunu belirttim kendisine tabii..ama yalnızca bu kadar..kendimce herşeyin güzel gittiğini düşünürken benden ayrılmak istediğini söyledi tabii beklemiyordum şaşırdım ağladım onu sevdiğimi söyledim sadece ilk gün. Gerekçelerini henüz bilmiyordum şarjı bitmişti..sonra gece beni aradı gerekçesini sordum..bana karşı hala birşeyler hissetiğini hatta benden çok hoşlandığını söyledi ,sen çok güzel bir kızsın çok iyisin..belkide daha önce böyle olmadığım için dedi v.s..ara verelim olarak düşün bunu dedi..askere gidecek yakında pek gitmek istemiyor bunu çok stres yapmış etrafındaki herşey üstüne geliyormuş..anladığım kadarıyla faturayı bana kesti..askerden gelince benimle başlıcakmış yeniden zaten eminmiş buna..askerde zaten seni arıycam ben falan dedi..ilerde birgün olmazsada ne olursa olsun benimle iletişim halinde olmak istiyormuş,yani arkadaş kalmaktan bahsediyor..onu bana çeken bir enerji varmış...Ben o gün konuşmalarıma hakimdim..bir önceki gün gibi davranmadım onu sevdiğimi belirttim tabi ..sadece arkadaş kalamıcağımızı askerden geldikten sonra başlamak istediğinde kalbimi acıtmış olacağı için onu istemeyebilceğimi söyledim..(kızlar çünkü eğer teklifini kabul edersem beni cepte görücek bana saygısı olmıycak beni ileride yine terketmesi için ona açık çek vermiş olacağım ve dahada kötüsü bir ümitle bekleme süresinde onu saplantı haline getirmek)
Ayrılalı 1 hafta oldu beni bu hafta arıycağını söylemişti askere gitmeden görmek istiyormuş,arıycağını düşünüyürum bu hafta içi..

2 karar arasında kaldım?

_ seni askerde seve seve beklerim eğer hayatımda olacaksan bu elimi şimdi tutacaksan..ama bana sen bekle gelince barışcaz diyorsan olmaz ben bir belirsizlik istemiyorum..ya hayatımda olmalısın yada bu iş bitsin burda,seninle kontak halinde olamam arkadaş kalmakta istemiyorum diyeceğim.

_diğer düşüncem ise; ben artık bu ilşkiyi istemiyorum çünkü sana olan güvenimi sarstın..artık olmaz demek...

sizce doğrusu hangisi???

Son düzenleme:
kesinlike 2. şık :57: erkek arkdaşın saçmalamış askerden döndüğünde biri hazır olsun istemiş .. arada takılıcağı biri olsun istemiş...

Bencede 2. şık.
Böyle saçma şey mi olur askerden gelince devam edecekmiş olduuuuu.
Kendini onun için harap etme.

Bencede 2. şık.Benmde ilişkim yeni bitti nefret ediyorum erkeklerden :47:

siz daha net değerlendirebiliyorsunuz tabii..sanırım hepiniz 2 diyorsunuz ne yalan söyliyim gönlüm 1 den yanaydı :)..genelde askere giderken kızlar terkeder bizde durum farklı oldu.

Son düzenleme:
Ama sevgisinden eminsen 1 de olabilir :)

yanii ayrılmadan 4 gün önce buluşmuştuk bana aşık olduğunu söylemişti hatta ona sordum ayrılmayı düşünüyordun madem bana birkaçgün önce aşık olduğunu söylüyordun geçtiğimiz hafta beni çok sevdiğini.Ama aynı zamanda benden ayrılma kararıda alabilmişsin ..şimdide hoşlanıyorum sana karşı hissettiğim bu diyorsun ben neye inanmalıyım dedim..bilmiyorum belur senden çok hoşlanıyorum bunu bil dedi..kafası karma karışık birde çok dürüst çocuk kafasından ne geçiriyorsa söylüyor:))

O yüzden eminim diye büyük laf edemicem erkekler sonuçta malum ters köşe yapabiliyorlar bizi:) ama hisleri var buna eminim:) aslında bakarsan keşke bitmesee..ama ben biteceği varsa da geriye dönüp baktığında bu kız farklıydı diyebilsin istiyorum..gerçekten bana karşı ne hissettiğini bilerek kendinden emin bir şekilde dönsün istiyorum..onu kırmak yada ona yalvarmak derdinde değilim bitsin dersede aramak niyetinde değilim gerçekten bitrcem yani..dönceği varsa o dönsün ben iletişimimi her türlü kesmeyi düşünüyorum..dönsün diye beklentimde olmıcak..ama tabi dönse sevinirim.. Konuşurken de kendimden emin taviz vermeden konuşucağım..ama doğrusu hangi şık olmalı ona emin değilim:)

Son düzenleme:
2. şık... Kesinlikle. Zaten seviyorsa askerden döndüğünde ne yapar eder gelir bulur ikna eder seni ama sen tavrını koymazsan amann ya ben ne dedim hala bırakmadı beni der ve umursamaz. Yinede sen bilirsin tabi ama bence erkek her an kaybedecekmiş gibi olmalı bir bayanı. Bence benim güvenim sarsıldı de

2. şık... Kesinlikle. Zaten seviyorsa askerden döndüğünde ne yapar eder gelir bulur ikna eder seni ama sen tavrını koymazsan amann ya ben ne dedim hala bırakmadı beni der ve umursamaz. Yinede sen bilirsin tabi ama bence erkek her an kaybedecekmiş gibi olmalı bir bayanı. Bence benim güvenim sarsıldı de

peki tatlım şu şekilde mi söylemiyilim en doğru cümleyi arıyorum;

Ben hayatımda bir belirsizlik istemiyorum..bu şekilde olmaz kabulledemem bu isteğini..sana olan güvenimi sarsıyorsun bu isteğinle..o halde herşey bu şekliyle bitsin..seninle arkadaşta kalamam diyim..2 sinin karması gibi oldu buda:)yardımcı olur musun? iyi mi bu şekliyle?..

Son düzenleme:
peki tatlım şu şekilde mi söylemiyilim en doğru cümleyi arıyorum;

Ben hayatımda bir belirsizlik istemiyorum..bu şekilde olmaz kabulledemem bu isteğini..sana olan güvenimi sarsıyorsun bu isteğinle..o halde herşey bu şekliyle bitsin..seninle arkadaşta kalamam diyim..2 sinin karması gibi oldu burda:)yardımcı olur musun iyi mi bu şekliyle..

Ya biçok insan asker yolu beklemiyormu bende beklerdim bunu bana hiç sormadan kendi başına karar aldın bu beni çok şaşırttı ve üzdü. Hem ol hem olma gibi bi belirsizlik benim yapabileceğim birşey değil. Seninde bana bunu sormamış olmanı tercih ederdim.Bunu kabullenemem ben keşke daha çok takıma fırsatımız olsaydı birbirmizi ozaman emin ol bu yanılgıya düşmezdin. Hem Neden arkadaş kalayım ki seninle yok bence sen git askere kafandaki karışıklıklar gitsin eğer kaderde varsa zaten ne olur ama bu benim kabul edeceğim birşey değil üzgünüm. yolun açık olsun falan de. Yani ilerde olursa olur ama ben bu teklifi kabul edemem tarzında konuç. Bide kibarlığını hiiçmi hiç bozma en nazik halinle açıkla bunu kavga etmeden bence bu güzel ama yinede yaşananlşarı sen bilirsin ondan ekle ve ya çıkar sen kendince anlaştık mı?

Aradığı zaman açmıyacak
Hiç birşekilde cevap vermiyeceksin
Hayatını onun isteklerine göre ayarlama
Sen ne istiyorsan onu ya
Ve sakın askere gittiğinde onu bekleme ve bunu belirtme
İstemiyorum de kestir at
Ha acımı çekmek istiyorsun , o zaman aradığında koş , önüne bakma
O seni yönlendirsin , CANI istediğinde seni arasın ,CANI istediğinde gelsin yanına
Önce sen ne istiyorsan onu yap
Başklarının senin hayatını yönlendirmesine izin verme
Hele 3 aylık aşktan hem ne olurki
Yolver gitsin..

Onu bende dedim dünyada askere giden tek çocuk sen değilsin dedim:) ama ben hazır değildim dedi:) çok masumdu sesi:)
ee bende bu ayrılağa hazır değildim ama dedim..tamam şekerim zaten şu ana kadar ona hiç kabalık etmedim..sert söylemeyi düşünmüyorum kibar bir şekilde sonuçlandırıcam sadece:)) teşekkür ederim düşüncen için

öyle deme kız 3 aycık diye küçümseme:)) uzun dönem ilşkim olup berbat yaşadığım ilşkilerde oldu..ama çok huzur verici bir ilşkiydi..birde çocuğu 2 yıl önce tanımıştım sonra tabii izimizi kaybetmiştik.sadece istemiyorum mu diyim ben demin bir arkadaşa yazmıştım sanırım kibar bir şekilde bu işin olamıcağını söylicektim oraya bakar mısın bir öyle desem daha iyi olmazmı..yok kız acı çekmek ister miyim istesem hemen kabul ederdim teklifinii allah korusun:)

3 ay kısa bir süre değil ki , hele de paylaşım varsa arada.
Çok pozitif görünüyorsun , inşallah hakkında hayırlısı olur.
Ona ilişkiniz devam ederse elbette ki onu bekleyeceğini ama belirsizlikler içinde bekleyemeyeceğini kendinin yıpranacağını bir şekilde anlat.
Devam edecekseniz tabi ki bekle ama ben gidicem bitsin gelince devam ederiz fikri mantıklı değil canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
öyle deme kız 3 aycık diye küçümseme:)) uzun dönem ilşkim olup berbat yaşadığım ilşkilerde oldu..ama çok huzur verici bir ilşkiydi..birde çocuğu 2 yıl önce tanımıştım sonra tabii izimizi kaybetmiştik.sadece istemiyorum mu diyim ben demin bir arkadaşa yazmıştım sanırım kibar bir şekilde bu işin olamıcağını söylicektim oraya bakar mısın bir öyle desem daha iyi olmazmı..yok kız acı çekmek ister miyim istesem hemen kabul ederdim teklifinii allah korusun:)

Yok canım ne küçümsemesi
Bak canım ne kadar huzur verici bir ilişkiydi desende
Bu adam zoru görünce seni bırakmış
Birde utanmadan askerden sonra olsun diyor
Belki sen onu askerde beklerken hayatının aşkıyla tanışacaksın ama sen sevdiğim var diye reddedeceksin
Yani kısacası , önüne bak , giden gitsin boşver
Kendini üzdüğüne , sıkıntı yaptığına değmez
Hem aradığında açma , sana canı istediğinde ulaşamasın

Teşekkür ederim canım pozitif biriyim zaten:) önceki ilişkim bana tecrübe oldu. kendimi yıpratmıyorum.. Ama bu çocukta hayatımda olsa iyi olurdu yani diyorum:) aslında ben senin bu dediğini düşünüyordum ilk seceneğim buydu yani ama arkadaşlar bana 2.seçeneği uygun gördüler bende o yüzden karma bir sistem yaptım gülcinay diye bir arkadaşa yazdım hatta hemen yukarıda onu söylemeyi düşünüyorum o yüzden birde onu değerlendir istersen?:)

Evet yaa...:) tatlım öyle yapmayı düşünüyorum bende ama bu hafta buluşayım bir sonuçlandıralım herşeyi ondan sonra facemden falanda silicem zaten..kesinlikle irtibat halinde olmayı düşünmüyorum..kafası dank edicekse bu şekilde eder zaten.

Son düzenleme:
Bende 2 demiştim ama baktım ki sen çok hevesli değilsin vazgeçtim :)
Evet okudum canım öyle de . Ama sadece herşey bu şekliyle bitsin kısmını söyleme.
Eğer seninleyse onu bekleyeceğini ama değilse geldiğinde de onunla olmayacağını da söylee

:) yanii tabii ben 2.şık söylenmeliyse onu da derim birşekilde ama:)) kalbimde 1.i seçiyor sankii :) aslında tam olarak istediğim onu kırmamak ama tavrımı net koymak..tabii ki bana olan sevgisi varsa cidden, bunu yoğun bir şekilde hissedip arasa beni sevinirim açıkçası çünkü birlikte yaşamaktan zevk alabilceğim biri...hımm anladım tatlım yazıma ekleme ve çıkarma,yapıyorum bir yandan düşünceleriniz doğrultusunda:)

Son düzenleme:
Siz biz ne dersek diyelim 1. şıkkı uygulayacaksınız.Kararınızı vermişsinizz gibi gözüküyor yazılarınızdan.Yalnız şunu unutmayın çok PİŞMAN olucak ve üzülüceksiniz.

Çünkü erkekler bir konuda belirsiz konuşuyorsa , şuan değil askerden gelince düşünürüz diye bu seni çokta önemsemediğini gösterir niye diyeceksin seven bir erkek o askerdeyken seni kaybedebileceğini de düşünür ve kaybeetmemek için ertelemez cnm.Üzgünüm sen 1 şıkkı uygulayacaksın çnkü biz ne dersek diyelim sen seviyorsun ve insan birini sevince en çok sevdiğine inanmak istiyor inş. üzülmessin :31:

Back
X